PS3 داران اصفهان

خوشم میاد هر کی اینجا درخواست فروشنده ی با انصاف میده هیشکی جوابی نداره ... دم همشون گرم! :d
من چن ماه پیش یه هارد اکسترنال فوری لازم داشتم رفتم پیش همینی که توی توحیده ... فک کنم سرزمین بود! نزدیک بود به یارو یه پولی اضافه بدم که بزاره من هارد رو یه نیگا بهش بندازم ...
یه PS3 میخوام واسه اول تابستون بگیرم و با این شرایط اصلا تو اصفهان نمیخرم! اگه کسی فروشنده ای خلاف بقیه و یه مورد نادر سراغ داره معرفی کنه :d

یکی‌ رو میشناسم ولی‌ آدرسشو نمیدونم یعنی‌ اسم خیابونی که توشه رو نمیدونم :d
آدم باحالیه مس اینا نیست
سرزمین که تلب کاره همیشه
نارسیسم فکر می‌کنه ملت خرن
من که خیلی‌ وخته از اینا بازی نمی‌گیرم
اسم خیابونو میپرسم آدرس دقیق میدم بری قیمت بگیری ازش

سلام اگه میخوای بخری سریعتر بگیر تا یک ماه دیگه احتمالا گرون تر میشه هر سال همین جوریه به نظر من تهران توپخونه بگیری بهتره . مراقب دسته های تقلبی هم باش

Last edited by a moderator:
دوستان همشهری سلام!

به غیر از سرزمین و پاسکال شما جایی رو واسه خرید بازی اورجینال میشناسید؟

خریدار FiFA 11 ریجن 1 یا 2 (کد آنلاین استفاده نشده) هستم و فروشنده یه FiFA 11 ریجن 3 (مخصوص کره) که تنها مشکلش اینه که نمیشه باش آنلاین بازی کرد ...... .

قیمت

خواهشا" اگه کسی لطف کنه و کلا" انواع PS3 با قیمتهاش رو بزاره خیلی ممنون میشم . . . و اینکه لطفا" آدرس یه فروشگاه خوب تو اصفهان رو هم بگید . . . :)
G 320 با 2 بازی رایگان رو هارد و هک شده 500000t
160 G با 2 بازی رایگان رو هارد و هک شده 460000t
قیمتا فروشگاه مبین بازار آزادی البته قیمتا نوسان داره برا دقیقشون زنگ بزنین به خودشون

دوستان LBP 2 خواستين در خدمتم
(والا فكر نكنيد فروختم اوني رو كه تو بازارچه زدم اون بابايي كه مي خواست بخره يهو زد زيرش )

سلام رفقای همشهری
کسی بلده تو کیلزون3 با 2 تا دسته بازی کنه منظورم مراحلش نیستا
منظورم اینه که شبیه وقتی که انلاینی بازی می کنی و 2 طرف روبروی هم باشن؟

-----------------------------

یه چیز دیگه
کسی هست بخواد بازی زیر رو بفروشه؟
smack down with raw 2011

بهم پیام بده!>:d<

از تهران یه 320 اسلیم خریدم
کار باهاشو در حد فنچ بلدم :d
کجاها بازی کپی بخرم؟
راهنمای قدم به قدم کار با ps3 را از کجا ببینم؟
فروشنده می گفت هک شدنش کاستومه و نیازی به دانگل نداره...الان هم داخل بخش گیم یه چیزی هست که بازی نیست و فکر می کنم به هک مربوطه
فقط گفت مواظب باش آپدیت نکنی که هکت می پره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or