PS3 داران اصفهان

بچه های اصفهان میتینگ هفتگی نمیذارن ؟

منظورم میتینگ حضوری تو یکی از کلوپ های شهر واسه آشنایی و رد و بدل کردن تجربیاتو...

آخرین ویرایش:
كسي UNCHARTED 3 رو داره به من بفروشه؟
تو اصفهان من دو هفته پیش همه جا رو از مجتمع پارک تا آزادی و اینور و اونور گشتم نهایتا 85 قیمت میدادن. یکی از بچه ها از تهران برام گرفت 65. پیشنهاد میکنم از تهران بگیر

تو اصفهان من دو هفته پیش همه جا رو از مجتمع پارک تا آزادی و اینور و اونور گشتم نهایتا 85 قیمت میدادن. یکی از بچه ها از تهران برام گرفت 65. پیشنهاد میکنم از تهران بگیر

من هم براي همين قيمت نگرفتم تا حالا كه ديگه گير هم نمياد.توي قسمت مبادله هم كه تا ميذارن ميگن فروش رفت.حالا توي اين هفته سرزمين گفته احتمالا گير بياد تا ببينم چي ميشه.راستي 65 تومن آكبند بوده؟

من هم براي همين قيمت نگرفتم تا حالا كه ديگه گير هم نمياد.توي قسمت مبادله هم كه تا ميذارن ميگن فروش رفت.حالا توي اين هفته سرزمين گفته احتمالا گير بياد تا ببينم چي ميشه.راستي 65 تومن آكبند بوده؟
بله آک بود. اگه راهت میخوره یه سر برو مجتمع پارک یه مغازه هست بیشتر بازی 360 داره و چیده توی دکورش. اون بعد از دو سه هفته ار انتشار بازی قیمت خوب میاره یعنی شاید با تهران 5-6 تومن اختلاف داشته باشه که به جایی نمیخوره. بد شانسی کارتش هم انداختم رفت شمارشو ندارم بت بدم.

سلام کسی خبر نداره تو اصفهان E3 FLASHERهست یا نه.کسی هست که کنسول را دانگرید کنه از 3.60 به 3.55

سلام
دوست گرامی اصلا این فروشنده های اصفهان نمیدونن این به چه دردی میخوره فکر نکنم اینجا گبرت بیاد و کسی داشته باشه میگن فقط یکی توی سایت بازیرایانه داره که این عمل را هم انجام نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or