PS3 داران اصفهان

سلام بچه ها.
من یه سری آیسی AT90USB162 گرفته بودم)از اینا که قابلیت آپدیت با USB رو دارن)2 تا کیت باهاش ساختم ولی دیگه حال ساختنش رو ندارم.هر کی خواست با قیمت خرید خودم بهش میدم.فقط 3 تا مونده.هر کی خواست بگه.در ضمن آی سی ها یه برد هم دارن برای لحیم کردن راحت تر.

RED DEAD قزوش و تعویض

سلام . بچه های اصفهانی

RED DEAD REDEMPTION رو دارم . خیلی تمیز و سالم به همراهه کاورو دفترچه و پوستر...
قیمت : 32

تعویض با بازی : UNCHARTED 2 یا HEAVY RAIN

سلام خدمت تمام همشهری های گل بچه ها شرمندم من نمی دونستم همچین تاپیکی هست وگرنه زودتر میومدم دوستان پست هارو اکثرا خوندم و دیدم دیگران هم مثل من از بعضی رفتار های فورشگاه ها نا راضی اند ولی من تقریبا راه حلشو پیدا کردم متوجه شدم تمام بربچ گیر دادن به مجتع پارک ( مثل قبلا خودم ) دوستان نزدیک خونه ما تو مجتمع پگاه خیابون میر یه فروشگاه جدید باز شده به نام سام سیستم من تبلیغشو تو مجله دیدم رفتم خیلی خوشم اومد در حدی که حرفاشو با صاحبش زدم که اگه بشه به صورت پاره وقت بعد دانشگاه برم اونجا کار کنم چون دیدم واقعا با انصاف مثلا من خودم GT5 وUN1 رو ازش به 15 و 12 خریدم که بعد demon souls رو هم ازش 45 خریدم بعد 3 هفته بردمش ازم 40 برداشت بعد تازه یه کاری که هیچ کسی ندیده بودم بکنه اینکه 3 تومن میگیره بازیتونو با قیمت خودتون میزاره پشت ویترینش که تازه در صورت فروش اون پولو ازتون می گیره! حالا انشالا من شنبه قرار شده خبر رفتن پیششون رو بگیرم اگه درست بشه که دیگه تمام اخبار جنساشو واستون میزارم در ضمن واسه بچه ها اینجا هم پارتی بازی در میارم ;)

من دیروز ps3مو برای هک به سرزمین رایانه بردم اما گفت که چون ورژنش42 هست کپی خور نمیشه حالا باید چکار کنم؟
اگه کسی بازی ff 13یاmortal kombatروداره ازش میخرم

من دیروز ps3مو برای هک به سرزمین رایانه بردم اما گفت که چون ورژنش42 هست کپی خور نمیشه حالا باید چکار کنم؟
اگه کسی بازی ff 13یاmortal kombatروداره ازش میخرم

سلام دوست خوبم
متاسفانه شما باید یه چند صباحی منتظر بمونی تا این فریمور(آپدیت3.42 و 3.50) هک بشه و بعد از اون شما میتونی دستگاه خودت را هک کنی البته اگه بشه موفق باشی
ممنون

ps3 تمییز اگه کسی خواست بفروشه خریداریم
فقط برای psn میخوام، خسته شدیم از بن شدن
ظرفیت هاردش مهم نیست فقط قابلیت بازی آنلاین و تمیز باشه

سلام به بچه های اصفهانی خودمون
من 3 تا بازی داشتم 3 تاشو 40 تومن میدم هرکی خواست پی ام بده (سالم)
kill zone 2
litlle big planet
midnight club

یه سوالم داشتم بازی های کپی ps3 توی اصفهان کمتر از 8 تومن پیدا نمیشه جایی؟!

بچه ها چقدر تاپیک داغونه !
بعد از 10 روز یه پست!
آقا من میگم پول خودتونو تو جوب نندازین.اگر اینقدر این مغازه دارا فروش نمیکردن الان یه کم قیمتا بهتر بود.مثلا تو مجتمع پارک مغازه ی کارن فکر نکنم از نظر قیمت تو ایران رو دست داشته باشه!!!
من پرسیدم ازش MOTORSTORM 1 دسته دوم رو میداد 40 تومن!!!
کلا فکر میکنن مردم هالو هستن و از پشت کوه اومدن !!!

آقا به نظر من میشه از همینجا شروع کرد و بچه ها بین خودشون بازیهای COPY کنسول PS3 رو عوض کنن و اینا.باز بین همشون اون که تو توحیده از همه با انصاف تره بازی کپی میده 8 تومن پاسکال که میده 16 !!!

مجتمع پارکو که کلا بی خیال! یه فروشگاهی توی مجتمع پگاه بود زنگ زدم گفت بازی های کپی از 10 تومن تا 35 تومن بسته به حجمش (میخواستم بگم پدر سوخته فکر کردی با کی داری حرف میزنی)! اون سرزمین از همشون قیمتش پایینتره ولی خوب وقتی هارد میبریم باید کمتر حساب کنه که نمیکنه!

برای تبادل بازی های کپی من پایم هرکی مایله بگه کلا لذتشو ببریم :دی

فروشگاه در اصفهان فقط و فقط تهران سگا پاساژ آزادی بقیه دزدند.
من یک بازی اصل قدیمی که دیگه بدرد نمیخوره میخوام مثل fifa 2007 و از این بازیا که دیگه کسی بدردش نمیخوره میخوام.
بازیهای کپی زیر را هم دارم میتونم بجاش بازی کپی بدم یا دی وی دی 500:
vanquish
god of war 3
gow collection
uncharted 2
little big planet goty edition
demon souls
killzone 2
هر عزیزی خواست پی ام بده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی