سلام
من بازی های زیر رو دارم برای فروش یا تعویض
Modern Warfare 2 ریجن 2
Killzone2 ریجن 2
Heavy rain ریجن 3
LittleBigPlanet : Game of the year edition ریجن 3
هر کی می خواد سریع pm بده
منLittleBigPlanetرو ازت میخرم قیمت بده
:d
سلام
من بازی های زیر رو دارم برای فروش یا تعویض
Modern Warfare 2 ریجن 2
Killzone2 ریجن 2
Heavy rain ریجن 3
LittleBigPlanet : Game of the year edition ریجن 3
هر کی می خواد سریع pm بده
بالاخره كنسول PlayStation 3هم بعد از نزديك به چهار سال از زمان انتشار اوليه توسط هكر ها كپي خور شد!
در اين روش با استفاده از يك كيت كه به پورت USB كنسول متصل مي شود امكان كپي كردن بازي بر روي هارد ديسك (هارد ديسك داخلي و يا يك هارد ديسك متصل شده از طريق USB) و اجراي آن بدون نياز به ديسك بازي مربوطه فراهم مي شود.
اصفهان که هنوز خبری نیست اما تهرانیها دست به کار شدن
سلام . واقعا چرا این انجمن اینقدر سوت و کوره .. من نمی دونم پس اصفهانی هایی که پی اس تری دارن بازی هخاشون رو به کی میفروشن و با کی عوض میکنن .. باور کنید خیلی از مغازه های اصفهان مثل سرزمین رایانه . انفورماتیک در مجتمعپارک .. فقط میخوان امثال ما روسرشون کلاه بزارن ( من خودم چند هفته پیش GOD OF WAR III از انفورماتیک گرفتم 65 ... هفته ی بعد که رفتم بازی رو تعویض کنم. میگفت برای تعویض با کل زون هم با ید 10 تومن سر بدم ( کیل زونی که 30 تومن بود )..؟ یا همین سرزمین رایانه من ازش پی اس تری ام رو گرفتم وقتی بهش گفتم گاد اف وار الان قیمتش چنده گفت دست دوم حدودا 38 تومن ... ولی وقتی من میخواستم اونو برای فروش بزارم گفتم 20 تومن کسی بیشتر نمیخره ؟ ) اینا انصافه .. ؟ هدف امثال این ها اینه که بابت هر بازی که تعویض میکنن یه پولی تو جیب خودشون بره . کاری هم به بازی که میخوان باهاش عوض کنن ندارن ..
دوستان اصفهانی بیشتر همکاری کنید تو این انجمن هم ادمهای با انصاف تری پیدا میشن هم اینکه قیمت هاشون برای فروش و یا تعویض فضایی نیست .. با تشکر