soroosh_zakery
کاربر سایت
داداش باید L3 رو بزنی و بعدش توی نقشه میبینی یه شعاع دایره ای بنفش پیدا میشه برو دنبالش بعدش میبینی یدونه دیگه از این ماهواره هاس چند تاشو که جمع کنی خلاصه.اگه مشکلی داشتی بگو.ترخدا کمکم کن خیلی مهمه!!!اول های بازی که میرم روی یکی از ماموریت ها (روی ساختمان)بعد یه دایره ی ابی تو نقشه میاد که نشان دهنده ی یه ساختمان دیگس.بعد می رسم به دونه دیش ماهواره بعد هی چیزی شبیه تلفن از توش در می اورم.بعد یه صداهایی شبیه پارازیت میاد.بازی بهت میگه دکمه ی L3 رو بفشار.منم فشار میدم ولی فقط تو نقشه منابع برق رو میبنم!!!یه چیزهای هم درباره ی DEAD DROP میگه!!!!!
من Fifa 10 Region 2 و LBP را برای تعویض یا فروش دارم.کسی خواست پیشنهاد بده.
دنبال Heavy rain هستم.(کسی دست دوم داره قیمت بده؟)
سلام بروبكس هم شهرى
امروز به يمن روز تولدم رفته بودم PS3 بخرم و از آنجا كه ما شانس نداريم رفتيم مغازه سرزمين رايانه بسته بود از مغازه كنارى پرسيدم گفت آقاي سرزمين رايانه فوت كردن و فردا مجلس سوم ايشان است اين را كه شنيدم خشكم زد گفتم بريم مجتمع پارك چه خبره كه قيمت نجومي ٤٢٠ براي ١٢٠ گيگ را شنيدم و ناميد به خانه بازگشتم و فهميدم واقعا
ما كه شانس نداريم.
سلام بچا
کسی
gow3
heavy rain
ninja sigma2
killzone
خواست بگه
تعویضم میکنم
سلام داداش ببخشید چند وقتی نبودم.سلام دوست عزیز
بازی heavy rain را میفروشی ؟ قیمتش را بگو اگه تمیز و مناسب باشه ماله من
زودتر خبرم کن ممنونم
دوست من شما برو سرزمین رایانه توی توحید میانی . فروشگاهه منصفیه.سلام به همه ی دوستان همشهری. بچه ها اگه به من یه جای مطمئن رو تو اصفهان برای خرید بازیهای PS3 معرفی کنید واقعا ممنونتون میشم! ازون گرون جونهام نباشن!! :d
سلام به همه ی دوستان همشهری. بچه ها اگه به من یه جای مطمئن رو تو اصفهان برای خرید بازیهای PS3 معرفی کنید واقعا ممنونتون میشم! ازون گرون جونهام نباشن!! :d