PS3 داران اصفهان

ترخدا کمکم کن خیلی مهمه!!!اول های بازی که میرم روی یکی از ماموریت ها (روی ساختمان)بعد یه دایره ی ابی تو نقشه میاد که نشان دهنده ی یه ساختمان دیگس.بعد می رسم به دونه دیش ماهواره بعد هی چیزی شبیه تلفن از توش در می اورم.بعد یه صداهایی شبیه پارازیت میاد.بازی بهت میگه دکمه ی L3 رو بفشار.منم فشار میدم ولی فقط تو نقشه منابع برق رو میبنم!!!یه چیزهای هم درباره ی DEAD DROP میگه!!!!!:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
داداش باید L3 رو بزنی و بعدش توی نقشه میبینی یه شعاع دایره ای بنفش پیدا میشه برو دنبالش بعدش میبینی یدونه دیگه از این ماهواره هاس چند تاشو که جمع کنی خلاصه.اگه مشکلی داشتی بگو.
progress.gif

• Like
Reactions: X360-Gamer
سلام بروبكس هم شهرى
امروز به يمن روز تولدم رفته بودم PS3 بخرم و از آنجا كه ما شانس نداريم رفتيم مغازه سرزمين رايانه بسته بود از مغازه كنارى پرسيدم گفت آقاي سرزمين رايانه فوت كردن و فردا مجلس سوم ايشان است اين را كه شنيدم خشكم زد گفتم بريم مجتمع پارك چه خبره كه قيمت نجومي ٤٢٠ براي ١٢٠ گيگ را شنيدم و ناميد به خانه بازگشتم و فهميدم واقعا
ما كه شانس نداريم.

سلام بروبكس هم شهرى
امروز به يمن روز تولدم رفته بودم PS3 بخرم و از آنجا كه ما شانس نداريم رفتيم مغازه سرزمين رايانه بسته بود از مغازه كنارى پرسيدم گفت آقاي سرزمين رايانه فوت كردن و فردا مجلس سوم ايشان است اين را كه شنيدم خشكم زد گفتم بريم مجتمع پارك چه خبره كه قيمت نجومي ٤٢٠ براي ١٢٠ گيگ را شنيدم و ناميد به خانه بازگشتم و فهميدم واقعا
ما كه شانس نداريم.

نه داداش چرت گفته :d من 2 روز پیش رفتم پیشش.امتحانهای دانشگاهی داره واسه همین تا شنبه بسته است!البته PS3 هم تموم کرده.از هر کی میخری از مجتمع پارک نخر.میتونی از تهران سفارش بدی چون قیمت Slim 250 Gb تو تهران 410 و اینجا 120 گیگش 410 تومنه.

بازی god of war 3رودارم با بازی های زیر عوض میکنم خیلی خیلی تمیزه
10ت سرمیگیرمmortal combat vs dc
uncharted 2 و 5ت سر میگیرم
pes2010
killzone2و10 ت سر میگیرم
بازی های زیر رو میخرم:
little big planet
assassins creed 1
gta iv

سلام دوست عزیز
بازی heavy rain را میفروشی ؟ قیمتش را بگو اگه تمیز و مناسب باشه ماله من
زودتر خبرم کن ممنونم
سلام داداش ببخشید چند وقتی نبودم.
heavy rain رو ندارم.
الان
GOW3
NINJA GAYDEN2
KIllZONE2
METALGEAR4
دارم کسی خواست بگه
تعویضم میکنم

سلام به همه ی دوستان همشهری. بچه ها اگه به من یه جای مطمئن رو تو اصفهان برای خرید بازیهای PS3 معرفی کنید واقعا ممنونتون میشم! ازون گرون جونهام نباشن!! :d

سلام به همه ی دوستان همشهری. بچه ها اگه به من یه جای مطمئن رو تو اصفهان برای خرید بازیهای PS3 معرفی کنید واقعا ممنونتون میشم! ازون گرون جونهام نباشن!! :d
دوست من شما برو سرزمین رایانه توی توحید میانی . فروشگاهه منصفیه.

سلام دوست گرامی
به نظر بنده اگه بازیای PS3 را دست دوم از تو فروم های بازی مثل فروم تبادل بازی های PS3 توی همین سایت تهیه کنی خیلی به نفعته چون همانطور که میدونی بازار بازیای PS3 تو اصفهان خیلی پرته و این چندتا مغازه موجود هم قیمتاشون خیلی نجومیه پس اگه از من میشنوی یا از تهران سفارش بده یا از تو فروم خرید کن چون من همیشه بازیام را به این شکل تهیه میکنم امیدوارم که تونسته باشم راهنماییت کنم دوست و همشهریه گرامی موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or