S stonecold کاربر سایت Feb 28, 2010 #31 نوشته شده توسط stonecold: کسی heavy rain رو نگرفته؟ بیشتر... چرا من گرفتم!! بازی بسیار خوبی هست .به اپدیت 226 مگابایتی هم داره که اگه دانلود کنیم دیگه هیچ مشکلی نداره
نوشته شده توسط stonecold: کسی heavy rain رو نگرفته؟ بیشتر... چرا من گرفتم!! بازی بسیار خوبی هست .به اپدیت 226 مگابایتی هم داره که اگه دانلود کنیم دیگه هیچ مشکلی نداره
S saeed 386 کاربر سایت Mar 2, 2010 #34 سلام من میخواهم بازیهامو عوض کنم نام بازی ها: resistance fall of man pes 2009 دو عدد street fighter iv
سلام من میخواهم بازیهامو عوض کنم نام بازی ها: resistance fall of man pes 2009 دو عدد street fighter iv
NATHAN_HALE عضو جدید Mar 4, 2010 #35 من هم این بازیا را تعویض میکنم: resistance 1 &2 killzone 2 uncharted 2 infamous
S saeed 386 کاربر سایت Mar 17, 2010 #36 من می خواهم یه PS3 SLIM بخرم بهترین قیمت و مکان کجاست ؟ 120 گیگ چقدره ؟ بعد عید قیمت ها پایین نمیاد؟ قیمت بازیا چطور؟:smile:
من می خواهم یه PS3 SLIM بخرم بهترین قیمت و مکان کجاست ؟ 120 گیگ چقدره ؟ بعد عید قیمت ها پایین نمیاد؟ قیمت بازیا چطور؟:smile:
ari67 کاربر سایت Mar 18, 2010 #38 نوشته شده توسط saeed 386: من می خواهم یه PS3 SLIM بخرم بهترین قیمت و مکان کجاست ؟ 120 گیگ چقدره ؟ بعد عید قیمت ها پایین نمیاد؟ قیمت بازیا چطور؟:smile: بیشتر... دوست من اصفهان که قیمتاش همیشه فضایی هست و خواهد بود ولی فکر کنم بعد عید یه 20 تومنی ارزون بشه
نوشته شده توسط saeed 386: من می خواهم یه PS3 SLIM بخرم بهترین قیمت و مکان کجاست ؟ 120 گیگ چقدره ؟ بعد عید قیمت ها پایین نمیاد؟ قیمت بازیا چطور؟:smile: بیشتر... دوست من اصفهان که قیمتاش همیشه فضایی هست و خواهد بود ولی فکر کنم بعد عید یه 20 تومنی ارزون بشه
farzadwar کاربر سایت Apr 18, 2010 #41 نوشته شده توسط snoko: سلام. kilzone mgs ninja gaiden sigma2 دارم هرکی خواست بگه. بیشتر... دست دومه دوست عزیز چقدر میدی ninja gaiden sigma2
نوشته شده توسط snoko: سلام. kilzone mgs ninja gaiden sigma2 دارم هرکی خواست بگه. بیشتر... دست دومه دوست عزیز چقدر میدی ninja gaiden sigma2
farzadwar کاربر سایت Apr 23, 2010 #43 نوشته شده توسط D-GENERATION-X: سلام بچه ها من اینارو دارم کسی میخواد: ratch and clanck uncharted 1[/QUOTE دوست عزیز uncharted 1 چند میدی؟ آقایون عزیز کسی ninja gaiden sigma 2 فروشی نداره دمتون گرم که اینقدر زود جواب میدین بیشتر... Last edited by a moderator: May 23, 2010
نوشته شده توسط D-GENERATION-X: سلام بچه ها من اینارو دارم کسی میخواد: ratch and clanck uncharted 1[/QUOTE دوست عزیز uncharted 1 چند میدی؟ آقایون عزیز کسی ninja gaiden sigma 2 فروشی نداره دمتون گرم که اینقدر زود جواب میدین بیشتر...
live is life کاربر سایت Apr 28, 2010 #44 game فروش god of war3 آکبند یا دست 2 در حد آک با قیمت ویژه:laughing:
A A-SECT کاربر سایت Apr 30, 2010 #45 سلام . دوستان کسی uncharted 2 god of war 3 heavy rain رو برای فروش داره ...