Ps2 News

• Thread starter Thread starter PC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نوشته شده توسط gamestation:
باید بگم که دیسک سوم تو راه که میاد خورده میشه (بلندش میکنن)

کی میگه که دیسک سوم حذف شده؟! از خودتون چرا حرف در میکنین؟
من خودم هر سه تا دیسک رو دارم و هیچ مشکلی هم ندارن!! تازه خودم دانلود کردم. و درضمن اونی که تو دیسک اوله Demo Theater ـه و ربطی به Existance نداره... Existance یک فیلم 3 ساعت و نیمه است که کوجیما خودش شخصاً ادیت کرده (از کاتسنس های بازی).
چرا شایعات بی اساس پخش میکنید :))

بازی rule of rose یک اکشن ادونچر خیلی خوبه - تقزیبا به سبک سالنت هیل - ناشرش هم سونی هست یازی خوبیه با گرافیک خوب فقط نمی دونم چرا خبری ازش نیست ولی بازی دست ما هست ؟
این بازی نسخه انگلیسی هم داره با نه ؟ کسی چیزی میدونه ؟

نوشته شده توسط amir_amd:
بازی rule of rose یک اکشن ادونچر خیلی خوبه - تقزیبا به سبک سالنت هیل - ناشرش هم سونی هست یازی خوبیه با گرافیک خوب فقط نمی دونم چرا خبری ازش نیست ولی بازی دست ما هست ؟
این بازی نسخه انگلیسی هم داره با نه ؟ کسی چیزی میدونه ؟
دوست عزيز اين بازي با دوبله انگليسي ولي نوشته هاي زاپني در بازار موجود هست هنوز از طرف سوني خبري براي انتشار در امريكا داده نشده

نوشته شده توسط Darkfie1d:
من خودم هر سه تا دیسک رو دارم و هیچ مشکلی هم ندارن!! تازه خودم دانلود کردم. و درضمن اونی که تو دیسک اوله Demo Theater ـه و ربطی به Existance نداره... Existance یک فیلم 3 ساعت و نیمه است که کوجیما خودش شخصاً ادیت کرده (از کاتسنس های بازی).
چرا شایعات بی اساس پخش میکنید :))

چرا می زنی حالا :cheesygri:cheesygri خجالت می کشیم :blushing:

والا تو شهر ما که دو سیدیه دیگه نمی دونم تو ژاپنه شما وضعیت چجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز اين بازي با دوبله انگليسي ولي نوشته هاي زاپني در بازار موجود هست هنوز از طرف سوني خبري براي انتشار در امريكا داده نشده
شما درست میگی منم دارم بازیش میکنم و جلو میرم ولی با این نما و style متفاوت زاپنی سخته ;)

چرا شایعات بی اساس پخش میکنید )
اون نسخه ی ژاپنی که من خریدم 3 دیسک بود ولی یه دونه نسخه ی انگلیسی هم خریدم که 2 دسیک بود.نمیدونم سیاست این کار چیه... .

نوشته شده توسط Death Knight:
اون نسخه ی ژاپنی که من خریدم 3 دیسک بود ولی یه دونه نسخه ی انگلیسی هم خریدم که 2 دسیک بود.نمیدونم سیاست این کار چیه... .

سیاست اینه که اینجا 3 دیسکش نیومده.. دیسک سوم رو میخوای... پاش بیا بشت بدم...

داركفيلد جون كجا بيام بگيرم
ما كه اينترنت درست و حسابي نداريم نمتونيم دانلود كنيم
البته توگيم اسپات نوشته بود كه ديسك سومي هم براي نسخه انگليسي موجوده ولي خيلي كم گير يمياد

اگر داری من چجوری میتونم ازت بگیرم.تو که در اعماق جهنم هستی پسر ! :(
سرعت اینترنتت خوبه که بتونی ایمیجش را برایم آپلود کنی ؟

Urban Chaos

Urban Chaos

Publisher : Eidos Interactive
Developer : Argonaut
Release Date : 12/30/2006
Genre : Action - FPS

66328-1.jpg

66328-2.jpg

65048-1-2.jpg

65048-4-2.jpg

65048-8-2.jpg

52649-1-2.jpg

52649-7-2.jpg

52649-9-2.jpg

52649-13-2.jpg

52649-16-2.jpg

52649-17-2.jpg

نمیدونم این جا جاش هست یا نه اما من امروز یدونه Gran Turismo 4 خریدم ارجینال(با دفترچه و هولوگرام سونی)میگید چند؟آکبند هم خریدم.فقط سه هزار تومن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or