Ps2 News

• Thread starter Thread starter PC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سیما جان فکر کنم تو بازار Metal slug 3d دیدم جدید اومده بود
Devil kings 2 که بعید میدونم با این اسم تو ژاپن شناخته بشه یعنی اگر خواستید ژاپنیش رو بگیرید اسمش Shengo koau sara هست با این اسم میشناسنش بازیش خوب بود ولی با این سبک اصلا حال نمیکنم
تا 3 روز دیگه Dirge of cerberus میاد فکر کنم اگر از اینترنت دان کنند تا 5 شنبه بیاد تو دستمون

بله...حسین همیشه این را می گفت و امضایش هم همین بود
همین الان که دارم این رو مینویسیم...حسین رو تو مسنجر دیدم...وخیلی هم باهاش صحبت کردم...
می گفت دیگه کار داره نمیتونه بیاد...و فقط هم با Pspش بازی می کنه...
خلاصه گفتم بیام اینجا بنویسم یاد گذشته ها بشه...
و می گفت که فاینال 12 رو هم 3 روز پیش تموم کرده(ژاپنیش)...و می گفت که 15 دقیقه اخرش دمو داره...!
راستی گفت سلام بچه ها رو هم برسون.......

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من حامد هستم ! یکوقت اشتباهی فکر نکنید تازه کارم !;)

تا 3 روز دیگه Dirge of cerberus
ای عاشقان ای عاشقان ، شهر را چراغانی کنید ....:)
سینا و حسام ! باید شانه ها را بالا بزنیم و سوری عظیم برپا کنیم.:cheesygri

می گفت دیگه کار داره نمیتونه بیاد...و فقط هم با Pspش بازی می کنه...
PS2 ش را فروخته دیگه ؟ کاش در آینده ای نزدیک دوباره برگردد.

حسام این دموی Bully است که در موردش تعریف کردی.چون صفحه اش Block شده نمی تونم ببینمش...شما اگر خواستید ببینید برید به صفحه اش و اگر فیلتر شکن دارید که چه بهتر :)
http://www.fragland.net/news.php?id=14221

حامد در قالبی نو
این حسین چقدئر تنبل شده از عید که دیدمش فاینال رو گرفت الان تموم کرده یادمه همیشه کل میانداختیم کی بازی رو زودتر تموم میکنه یادش بخیر

ps2 ش را فروخته دیگه ؟
نه ظاهرا...ولی تنها با Psp بازی می کنه....

این حسین چقدئر تنبل شده از عید که دیدمش فاینال رو گرفت الان تموم کرده یادمه همیشه کل میانداختیم کی بازی رو زودتر تموم میکنه یادش بخیر

حسام جان اون با تنبلیش فاینال رو تموم کرد تو هنوز نه...!!!:)

حامد در قالبی نو
خوبیش اینجاست که چند عضو هستند که بواسطه نام ID شون برادرخوانده می شوند...
محمد جان ، فرهنگ جان ، تو و من و ... :)

نه ظاهرا...ولی تنها با Psp بازی می کنه....
بله PS2 یش را هنوز هم دارد.من اون حرفتون که گفتید سه روز پیش FF XII را تموم کرده را به قرینه ی PS2 داشتن حسین نگرفتم !

یک نفر از اعضاء سایت ، تازه اون تاپیک ام در مورد تبادل بازی را کشف کرده است و Pm ژده :
man bazie ICO ro pida kardam (WRITE)
valy hife ke zire 5 ta sefaresh nemigiram
har baziee ke khasti bego
خب دوستان...به نظر شما به این نمی گویند زورگویی تمام عیار ولی به شکل محترمانه ؟؟؟
ICO را که به درک ، بمیرم هم با چنین خفتی نمی گیرمش.به دات کام سپردم که برام پیدایش کند.یادم باشد بهشون زنگ بزنم.مطمئن هستم روی مشتری ثابتشون رو زمین نمی زنند.

بله Ps2 یش را هنوز هم دارد.من اون حرفتون که گفتید سه روز پیش Ff Xii را تموم کرده را به قرینه ی Ps2 داشتن حسین نگرفتم !

منم برای شفاف سازی کامل گفتم حامد جان!:)

حسام جان اون با تنبلیش فاینال رو تموم کرد تو هنوز نه...!:)!!
عزیز یادمه اولین فاینالی که تو ایران اومده البته ژاپنی یعنی مغازه دسوتم با Ps2 من تست شد چون Ps2 فقط تو مغازه بود پس این رکورد من :)
دوم اینکه من اصلا نسخه ژاپنی رو نگرفتم که برم اخرش چون واقعا کار احمقانه ایه که بشنی ژاپنی که چیزی نمیفهمی بری اخرش
بعد اگر ICO رو میخوای بگو ادرس بدم در ان واحد بهت بده برای چی میری به غریبه میسپری ;)

دوم اینکه من اصلا نسخه ژاپنی رو نگرفتم که برم اخرش چون واقعا کار احمقانه ایه که بشنی ژاپنی که چیزی نمیفهمی بری اخرش
خوب به خاطر اینکه ژاپنیش رو نگرفتی گفتم...وگرنه ژاپنیش رو هم می گرفتی باز هم زود تمومش می کردی...

عزیز یادمه اولین فاینالی که تو ایران اومده البته ژاپنی یعنی مغازه دسوتم با Ps2 من تست شد چون Ps2 فقط تو مغازه بود پس این رکورد من
پس تو هم مثل سینا پی.اس.تو رو زیر بغلت این ور و اونور میبری؟؟!!!

<<((ولی در کل شوخی کردم..همه میدونم که حسام یه گیمر حرفه ایه....))>>

راستی من نیما هستم...
یادت میاد؟!

من یه دی وی دی دارم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توشه از بازی های Nes تا Genesis و Street Fighter هم توشه اما دی وی دی هر وقت حال می کنه میاد .
متال اسلاگ 6 با متال اسلاگ 3d فرق داره متال اسلاگ 6 مال اواخر دهه ی نوده و این نسخه ی PS2 از روی همون نسخه پورت می شه و اون نسخه کاملا دو بعدی بوده پس حامد جان خیالت راحت باشه .
-------
بازی های ژاپنی رو میشه بازی کرد ولی باید ترجمشو گیر بیاری مثلا من ترجمه ی شنمو رو تو اون دوران گیر آوردم نشستم بازی کردم فکر کنم اون نسخه چینی بود چون زیاد به ژاپنی نمی خورد اما مثلا یه چیزی مثل FF دیگه خیلی بدبختی می خواد شونصد هزار تا دیالوگ ظرف 1 دقیقه با اون سرعت زبون ژاپنی می گن حتی با زیر نویس هم کم میاری من FF12 رو گرفتم فقط نشستم دموی اولش رو نگاه کردم هر چند وقت یه بار نگاه می کنم تا روز شماری آسونتر بشه البته بازم انتظار ندارم حس FF VII رو منتقل کنه نمی دونم چرا اما هنوز هیچ بازی برای من حس FF VII رو نداشته .
------
آوای سربروس به نظر من از لحاظ نقد و بررسی و امتیازا می خوره تو سرش چون مثلا توی ژاپن فامیتسو بهش داد 24 از 40 . اون موقع توی ارائه ی متیازا به بازی تاخیر ایجاد شد و همه می گفتن که Square جلوی ملت رو گرفته تا امتیازاشون ارائه ندن تا بازی که خوب فروش کرد بعد هر غلطی خواستن بکنن . اسکوار موفق شد و 700 هزار و خورده ای فروخت . اما مساله اینجاست که این بازی از هم نظر نوآورانه س و این چیزیه که توی غرب خیلی بهش اهمیت می دن و از طرفی بازی اکشن شوتر بود و این چیزیه که ژااپنی ها بهش می گن آشغال بازی های اکشن مخصوصا اگر حالت FPS هم داشته باشن تو ژاپن محبوبیت می شه صفر .
------

موافقم سینا باهات....

میگم کسی چندتا عکس جدید از بازی نداره؟؟
یا شخصیتهایی که تو بازی هستند...کیس نمیدونه کیان؟

دوستان ببخشید من نقل قول نمی کنم،چون سرم فوق العاده شلوغ شده است !
حسام جان ، شما که نمیخواهی آدرس دات کام را بهم بدهی ؟ :) خب آدرس بده ببینم کجا دارد.
راستی ببینم میدونی فروشگاه آرش حسن زادگان و اینا اسمش چیه ؟ سال دیگر گذرم حتما" به تهران خواهد خورد.میخوام برم عرض ارادتی بکنم پیش این دو دوست بزرگوارم...;)
سینا بیخیال حال کردن اون DvD یت :) بگو ببینم قابل رایت شدن هستش یا DvD رو سگ خور اش کردی؟ :D
ممنون که خیالم را بابت متال اسلاگ 6 راحت کردی.راستش را بخواهی این بازیها خیلی خیلی کم هستند ولی بی نظیر هستند همشون...
من تعریف Shenmue را زیاد شنیدم ولی نمی دونم چجور بازی ای است.یکم در موردش توضیح بده و اینکه این ترجمه اش را از کجا گیر آوردی ؟
نیما جان ، شما اگر داخل یاهو ، گوگل یا لایو ... یه سرچی بکنید بین تصاویرشون با عنوان Dirge of Cerberus ضرر نمی کنید.;)

نیما جان ، شما اگر داخل یاهو ، گوگل یا لایو ... یه سرچی بکنید بین تصاویرشون با عنوان Dirge of Cerberus ضرر نمی کنید

ممنون حامد جان...ولی خودم خیلی عکسهاش رو دیدم...ولی چیز خاصی نداشتن...میخوای یه عکسی باشی که منوی بازی و ....امکانات....و....

راستی حامد خبر نداری عکسهای Crisis Core FF VII هم تو گوگل و...پیدا میشه یا نه؟؟;)

در مورد Dirge of Cerberus من یه اطلاعاتی دارم در مورد شخصیت هاشو و یه سری چیزای دیگه که تصمیم گرفتم توی نقد بازی بزارم اما یه چیزیش رو الان می گم
یه گروه چهر نفره توی بازی از اعضای DGS هست به اسم Zvet که اسم هر کدومشون در یک زبون مختلف معنی یه رنگی رو می ده و پوشش این چهار نفر دقیقا رنگ اسمشون هست مثلا نرو رو دیدین چقدر خفن مشکی و ترسناک می زنه از طرفی همین Zvet در زبان روسی به معنی رنگ هاست عکس این چهار نفر آخرین عکس پیش نمایش سایت خودمون هست مثلا اونی که عین خرسه اسمش Azul هست و اسمش توی پرتغالی معنی آبی می ده و ...
یه چیزی که من یادم رفت توی پیش نمایش بنویسم اینه که بازی های یا فیلمایی که داستانشون قبل از FF VII عنوانشون قبل از FF VII میاد اما اونایی که داستانشون بعد از FF VII ه عنوانشون بعد از FF VII میاد اما این Dirge of Cerberus عنوانش قبل از FF VII اومده ولی داستانش بعد از FF VII اتفاق می افته این می تونه دقیقا با پیش بینی من مساوی باشه که گفتم در فلش بکهایی به گذشته مبهم وینسنت هم نقش آفرینی می کنیم .

<<((ولی در کل شوخی کردم..همه میدونم که حسام یه گیمر حرفه ایه....))>>
:-" :cool:
حامد جان ICO رو میتونی از فروشگاه شادی تو پاساژ لباف تهیه کنی ارش هم جدیدا اونجا کار میکنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or