Ps2 News

• Thread starter Thread starter PC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
حامد کم پیدا هستی چند وقت دیگه هم می خوای بری هیچی
راستی اون شیپیش رو می خوام یه کارایی بکنم که بعدا بهت می گم
راستی تا یادم نرفته بگم که یه تاپیک در مورد Wii داریم به اسم Wii News
نکته ی آخر حسام خبر داری بازی ها رو برای شهرستان فرستادن ؟ البته من خودم امروز یه سر میرم بیرون ببینم اومده یا نه .

سلام سینا
من خودم هم وضعم الان خیلی خیلی خراب است ولی به مرور زمان درست خواهد شد...
خب همه یه روزی رفتنی هستند ، چه فرقی می کند ؟ منم تا آخر شهریور میرم.
اون تاپیک هم گفتم یک فان کلاب خواهد بود نه مثل اون تاپیک کذایی که فقط یک نفر بگردونتش...همین الان هم خیلی ناراحتم چرا اینجا فقط یک نفر اخبار را به روز می کند و تو و حسام و بقیه کارهاشون خیلی خیلی کم شده است.البته شما هم مثل من گرفتاری های خاص خودتون رو دارید و به همان نسبت دلایل خاص خودتان...
اون فان کلاب رو که بزنم دیگه من همه کاره نیستم بلکه همه ی طرفدارهای فارسی زبان Wii می توانند همه کاره و هیچ کاره اش باشند.الان ترجمه ی یک مقاله در مورد دسته نینتندو Wii در مجله الکترونیک گیمز مونتلی را تمام کردم و فقط یک ادیت و اضافه کردن چند تا از جزئیات را می خواهد تا بشود یک مقاله ی بیست برای قرار گرفتن داخل بخش سخت افزار کنسول و شروع کار اون فان کلاب ;)
امروز عصری هم با دوستانم قرار دارم و یک سری به بازار بزرگ و پاساژ نخل میزنم ببینم جدید چیزی اومده یا نه ......

دیروز که Dirge of cerberus اومد نشد به طور عمده پخش کنن فقط یکی دوتا به اشنا ها دادن من یه دونه گرفتم چند ساعت رفتم بازی نسبتا خوبی بود

سلام . امروز یه بازی که در بازار است برای شما می خواهم معرفی کنم .

Timesplitters: Future perfect
TimeSplitters به کارگردانی David Doak و ساخت شرکت Free redical ، بازی اکشن (Action) اول شخص (First-person) می باشد که Doak با کارگردانی خوب خود توانسته بازی را به ارمغان بیاورد که مورد توجه خیلی ها قرار گرفته و در حال حاضر (اواخر 2005) به عنوان بهترین بازی FPS در کنسول PS2 است. Doak دستاورد های دیگری نیز داشته که نویسندگی بازی Second Sight از جمله ی انهاست. او اعتبار کار خود را از اوایل 1996 بدستاورده و تا به امروز ادامه داده است. از دیگر بازی های معروف او می توان به Perfect Dark (در سال 2002) و 007:Golden Eye (در سال 1997) اشاره کرد که در طراحی،تولید و یا تهیه کنندگی انها نقش داشته است. اگر دوست دارید از زمان قدیم تا به اینده در جنگها شرکت کنید دنیای Doak ، TimeSplitters را به شما پیشنهاد می کنم که در ان شما باید از اوایل 1900 تا سال 2200 در ماموریتهای مختلف ظاهر شوید.
در ابتدای بازی شما در قالب شخصیتی به نام Cortez هستید. بازی از انجا اغاز می شود که شما از ماموریت تحقیق و جستجوی کریستالها برگشته و انها را برای تحویل به پایگاه می برید و به محض قرار دادن کریستال ها به منظور سوخت ماشین زمان، ماموریت شما در سال های مختلف اغاز می شود. هدف شما تغییر و حفظ اینده از نابودی است. Cortez قهرمان بازی دارای شخصیتی بسیار دوست داشتنی است و شما به علت برگشت به زمانهای مختلف Cortez های زیادی را خواهید دید که به نحوی به شما کمک می کنند و به خطر افتادن جان انها مساوی است با به خطر افتادن جان شما. تنوع اسلحه ها و کارایی انها در بازی نسبتا خوب است.
25zp9ih.jpg

TimeSplitters در کنسول های PS2 و Xbox به خوبی نمایش داده شده است اما با اندکی تفاوت بر روی Xbox بهتر نمایش داده شده و دارای گرافیکی بالاتر است ولی در کل تفاوت نداشته و هر دو در ساخت مراحل قابل تقدیراند.
طراحی چهره ی شخصیتها به خوبی انجام شده به طوری که شما می توانید اثر گرافیکی Aliasing (روش کاهش لبه های دندانه دار با استفاده از سایه های خاکستری در لبه ها در گرافیک) به خوبی ببینیدد که این امر بهعث زیباتر جلوه دادن چهره ی شخصیتهای بازی است.
گرافیک بازی در کل در حدی نیست که شما ان را عالی بنامید ولی مطلوب به نظر میرسد. TimeSplitters یکی از اولین بازی هایی بود که از گرافیک 128 bit در کنسولها استفاده شد که به نظر می رسد برنامه نویسان این بازی به این گرافیک دست پیدا نکرده اند و به همین دلیل است که با توجه به گرافیک 128 bit بشمار اورد.
گرافیک بازی در کل در حدی نیست که شما ان را عالی بنامید ولی مطلوب به نظر میرسد. TimeSplitters یکی از اولین بازی هایی بود که از گرافیک 128 bit در کنسولها استفاده شد که به نظر می رسد برنامه نویسان این بازی به این گرافیک دست پیدا نکرده اند و به همین دلیل است که با توجه به گرافیک 128 bit بشمار اورد.
25zpa8o.jpg

شخصیتها در بازی چندان واقعی درست نشده اند و تمام حالتهای انها کارتونی مانند است و این مطمئنا چیزی بوده که سازندگان بازی خواستارش بودند.
صدا در بازی در حد قابل قبول است و از نقضهای ان می توان بگوش نرسیدن صدای پای افراد را در بازی و طبیعی نبودن صدای محیط را نام برد اما جای این را دارد که گفته شود Tom clark کسی که صدای Rico در Killzone و Clonel stake در Second sight را صداگزاری کرده در اینجا صدای Cortez شخصیت اصلی داستان را به خود اختصاص داده است.
25zpc29.jpg

. از Time splitters دو نسخه دیگر نیز دیده بودیم که هیچ کدام مورد توجه قرار گرفته نشد اما می توان گفت Time splitters: Future perfect توانسته تا حداقل خود را معرفی کند و این پیروزی را مدیون EA است چرا که تنها انتشار نسخه ی اخر ان را بر عهده داشته.

امیدوارم خوشتان آمده باشد . تشکر یادتون نر :love:

سلام . امروز یه بازی که در بازار است برای شما می خواهم معرفی کنم .

Timesplitters: Future perfect
TimeSplitters به کارگردانی David Doak و ساخت شرکت Free redical ، بازی اکشن (Action) اول شخص (First-person) می باشد که Doak با کارگردانی خوب خود توانسته بازی را به ارمغان بیاورد که مورد توجه خیلی ها قرار گرفته و در حال حاضر (اواخر 2005) به عنوان بهترین بازی FPS در کنسول PS2 است. Doak دستاورد های دیگری نیز داشته که نویسندگی بازی Second Sight از جمله ی انهاست. او اعتبار کار خود را از اوایل 1996 بدستاورده و تا به امروز ادامه داده است. از دیگر بازی های معروف او می توان به Perfect Dark (در سال 2002) و 007:Golden Eye (در سال 1997) اشاره کرد که در طراحی،تولید و یا تهیه کنندگی انها نقش داشته است. اگر دوست دارید از زمان قدیم تا به اینده در جنگها شرکت کنید دنیای Doak ، TimeSplitters را به شما پیشنهاد می کنم که در ان شما باید از اوایل 1900 تا سال 2200 در ماموریتهای مختلف ظاهر شوید.
در ابتدای بازی شما در قالب شخصیتی به نام Cortez هستید. بازی از انجا اغاز می شود که شما از ماموریت تحقیق و جستجوی کریستالها برگشته و انها را برای تحویل به پایگاه می برید و به محض قرار دادن کریستال ها به منظور سوخت ماشین زمان، ماموریت شما در سال های مختلف اغاز می شود. هدف شما تغییر و حفظ اینده از نابودی است. Cortez قهرمان بازی دارای شخصیتی بسیار دوست داشتنی است و شما به علت برگشت به زمانهای مختلف Cortez های زیادی را خواهید دید که به نحوی به شما کمک می کنند و به خطر افتادن جان انها مساوی است با به خطر افتادن جان شما. تنوع اسلحه ها و کارایی انها در بازی نسبتا خوب است.
25zp9ih.jpg

TimeSplitters در کنسول های PS2 و Xbox به خوبی نمایش داده شده است اما با اندکی تفاوت بر روی Xbox بهتر نمایش داده شده و دارای گرافیکی بالاتر است ولی در کل تفاوت نداشته و هر دو در ساخت مراحل قابل تقدیراند.
طراحی چهره ی شخصیتها به خوبی انجام شده به طوری که شما می توانید اثر گرافیکی Aliasing (روش کاهش لبه های دندانه دار با استفاده از سایه های خاکستری در لبه ها در گرافیک) به خوبی ببینیدد که این امر بهعث زیباتر جلوه دادن چهره ی شخصیتهای بازی است.
25zpa8o.jpg

شخصیتها در بازی چندان واقعی درست نشده اند و تمام حالتهای انها کارتونی مانند است و این مطمئنا چیزی بوده که سازندگان بازی خواستارش بودند.
صدا در بازی در حد قابل قبول است و از نقضهای ان می توان بگوش نرسیدن صدای پای افراد را در بازی و طبیعی نبودن صدای محیط را نام برد اما جای این را دارد که گفته شود Tom clark کسی که صدای Rico در Killzone و Clonel stake در Second sight را صداگزاری کرده در اینجا صدای Cortez شخصیت اصلی داستان را به خود اختصاص داده است.
25zpc29.jpg

. از Time splitters دو نسخه دیگر نیز دیده بودیم که هیچ کدام مورد توجه قرار گرفته نشد اما می توان گفت Time splitters: Future perfect توانسته تا حداقل خود را معرفی کند و این پیروزی را مدیون EA است چرا که تنها انتشار نسخه ی اخر ان را بر عهده داشته.

امیدوارم خوشتان آمده باشد . تشکر یادتون نر :love:
این بازی برای 1.5سال پیش است چه ربطی به الان داره

این بازی برای 1.5سال پیش است چه ربطی به الان داره
بله شما درست می گین . من که نگفتم این بازی قرار بیاد گفتم این بازی الان در بازار هست و کسانی که این بازی رو ندارند اگر از این نوشت که درباره اش نوشتم خوششان آمد برن بگیرند .

به هز حال دستت درد نکنه من در مورد این بازی یکم سوال داشتم که شما جواب دادی مرسی.

با غرور و افتخار اعلام میکنم که ابر بازی Okami از گیم اسپات امتیاز 9 و سایتهای دیگه امتیازات فوق العاده ای گرفت PS2 stiil alive
این بازی یکی از بزرگترین بازی های PS2 است که حتما پیشنما رو در سایت خوندید
تنها اشکالش ساده بودن مراحلش است
2000912014509037859_fs.jpg

More attention:
2002736452811435185_fs.jpg

با غرور و افتخار اعلام میکنم که ابر بازی Okami از گیم اسپات امتیاز 9 و سایتهای دیگه امتیازات فوق العاده ای گرفت PS2 stiil alive
این بازی یکی از بزرگترین بازی های PS2 است که حتما پیشنما رو در سایت خوندید
تنها اشکالش ساده بودن مراحلش است
2000912014509037859_fs.jpg

More attention:
2002736452811435185_fs.jpg

آره رویوش رو هم گرگ کاساوین ه عزیز انجام داده، تنها کسی که تو GS من review هاشو قبول دارم :love: محاله این آدم بازی رو که Review میکنه در حقش اجحاف کنه یا بیشتر از حقش بهش امتیاز بده.

Greg is THA Man...

همگی پیش بسوی اوکامی حالا باید صبر کنیم ببینیم کی میاد راستی Rule of rose هم ریلیز شده هفته دیگه میاد سیل بازیها شروع شد 3 هفته دیگه هم Rogue galxy میاد بعدش هم که سالار وسرور همه بازیها نقش افرینی و عشق من Final fantsy XII اخ جون انتظار داره تموم میشه

سلام ...

دوستان من بلاخره نتونستم اين Kingdom Hearts 2 را بازي كنم ... با كلي دردسر يك نسخه تهيه كردم اما وقتي از منوي بازي گزينه New Game را انتخاب ميكنم صفحه سياه ميشه ؟! ... كسي به اين مشكل توي بازي برخورد كرده يا مشكل از Dvd بازي منه ؟!

حامد جان Kh2 من با چنین مشکلی مواجه نشدم میشه شاید اشکال از لنز باشه یا کثیفه و به احتمال زیاد اشکال از دی وی دی برای من دی وی دی مالزی بود

حامد جان ! این که میگی خرابه همونه که من برات فرستادم ؟ مال من که درست بود ! احتمالا مشکل از رایت شدن بوده.به هر حال برای هماهنگی بیشتر یه پی ام بهم بزن...
دست سینا و حسام جان درد نکنه که در نبود من اینجا رو زنده نگه داشتند.من فعلا وقت ندارم وگرنه چیزهای زیادی است که باید بگویم.حداقل تا 11 مهر بیکارم.
راستی چه می کنه این اوکامی ... واقعا ترکونده !
واجب شد که یه Ps2 تهیه کنم برای بازی کردنش.....
منتظر فاینال 12 هم هستم ( نسخه انگلیسی اش )
فعلا";)

یه چیز یه خرده بی ربط البته با ربط
دیرزو بازی یاکوزا از شرکت سگا رو تموم کردم میتونم بگم داستان بازی فوق العاده بود اگر بخوام یه رتبه بهش بدم میتونم تویه بازیها بین 10 داستان برتر قرارش داد این بازی واقعا زیبا است حتما تهیه کنید و بازی کنید اکر نکنید از دستتون رفته

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or