Ps2 News

• Thread starter Thread starter PC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام ...
بلاخره اين كلاس هاي من شروع شد و وقت ازادم بيشتر شد!

خبر در مورد PS2 و بازي هاي جديدش زياد دارم كه به نظرم واقعا توي اين مدت سوني خوب هواي كاربر هاشو داشته و بازي هاي خوبي روانه بازار كرده ... اما خبر جديد و جالبي كه شنيدم عرضه نسخه دوم بازي ياكوزا توسط سگا در دو ماه اينده هست... Yakuza 2 در تاريخ December 7 داخل ژاپن عرضه ميشه كه با نام Ryuga Gotoku 2 در اين كشور شناخته شده است و نسخه انگليسي بازي هنوز تاريخ مشخصي نداره درمورد نسخه اول بازي ميتونم بگم كه واقعا بازي خوبي بود...

Yakuza 2
ryuga21.jpg

سلام
این بازی okami اومده؟من کل تهران را گشتم اما پیدا نکردم.اگه میشه ادرس جایی که بازی رو داره بنویسید.

راستی بچه ها پیشنمایش بازی bully رو که توی صفحه اول خوندید که تا 4 روز دیگه ریلیز میشه خیلی بازی جالبیه

اره اصل بازی :cheesygri

یعنی 4روز دیگه میاد ایران :blushing:

اره اصل بازی :cheesygri

یعنی 4روز دیگه میاد ایران :blushing:
نه 4 روز دیگه تو جهان پخش میه تا بیاد ایران 10 رو زطو ل میکشه الان چیزی که هست بازیه فاینال و اوکامی راستی اوکامی چون مالزی فقط تو بازار هست زیاده اگر میتونن این شرکت های در پیت ایگل و تکین و پردیس که PS2 میزنن این بازی ها رو بزنن نرن دنبال چرت و پرت ها به هر ال من اوکامی رو 10 روز پیش از میدان امما خمینی پاساژ لباف گرفتم

wwf 2007 کی میاد خبری ندارید ؟
یعنی کی تو ایران میاد ؟

خدای من با نسخه های قبلیش خیلی حال میکنم
2006 هم خیلی عالی بود :love:

راستی fifa 2007 اومده دیگه نه ؟

من بازی جدید برای PS2 اینها رو گرفتم :
Nascar 07
Formulla One 06
FF VII : Dirge of Cerberus
FIFA 07 ( زبانش ایتالیایی است ! )
God Hand
Samurai Warriors 2
Black Bunccer
Need For Speed : Carbon
Scarface
Just Cause
Yakuza
یه نسخه جدید از Code Breaker هم اومده که v 9.2 است.
ناسکار و فرمول یک که خیلی خوب بودند.از یاکوزا هم خوشم اومد.
ولی دربدر دنبال Okami هستم.

حامد FFXII نسخه دزديش تو ايران بيشتر از يك هفتس كه اومده ها اونو بچسب:love:

بازی زیبای Bully از گیم اسپات امتیاز 8.7 رو گرفت
2002151209214135216_fs.jpg

بچه ها زودتر حاضر شید بریم مدرسه میخوایم مدرسه به به طور اساسی خراب کنیم اخ چه حالی میده این بازی فکر کنم اواخر هفته دیگه ایران باشه

سلام ...
واقعا جالب هست ! توی اين سر و صدايی که کنسول های اينده با بازی هاشون راه انداختن عناوين جديد Ps2 امتيازات بسيار خوبی ميگيرن و واقعا بازی های بزرگی در اين اواخر بر روی اين کنسول داره عرضه ميشه ... اين چند ماه و در کل تا پايان امسال به نظر من روز های طلايی اين کنسول و بازی های فوق العاده اش هست که با سر و صدای زياد نسل بعد به گوش کمتر کسی ميرسه ... توی اين مدت شاهکار هايی بازی کردم که هميشه با خودم فکر ميکنم اگر من اين بازی را بازی نميکرد چقدر بازی کردن بی معنا می بود.

اما حالا که صحبت به اینجا رسید بگذاريد يه اينده نگری به کسايی که ميخوان کنسول نسل جديد را خريداری کنن بدم که لازم نيست برای به دست اوردن اين تجربه بهای سنگينی بدن به راحتی ميتونن پشتيبانی قدرتمند سونی را در پايان عمر کنسول Ps2 ببينن که حتی بازی های بزرگی همچون Ffxii و Kh2 و خيلی های ديگه را راهی بازار کرد گذشته از عناوينی همچونre4 , Gt4 , Soc , Sor, Mgs3 , Gow که معنای واقعی يک گيم درجه يک هستند و حتی عرضه Gow2 در اين اخرين روز ها. .و در طرف مقابل مايکروسافت کاملا Xbox را فراموش کرده! پس به راحتی از مسايل و اتفاقات اطرافتون گذر نکنيد چون بعد ها با اشتباه در خريد بهای سنگينی پرداخت خواهيد کرد... بهتره در این مورد تعصب و دشمنی کنار گذاشته بشه.

به نظره من xbox فقط يه استارت بود واسه پيشرفت اون.
راستي بازيهاي ps2 تا كي ساخته ميشن؟:blushing:

آخرین ویرایش:
salam bcheha nazretoon dar bareye scarface chie???? rasty montazere god of war2 bashina harki darmorede PS2 (karesh) moshkel dasht PM bede be man IDm ine amir_gow4 montazeram bye

به SCDA 360 امتیز 8.5 میدن و به bully 8.7 ؟؟؟؟می دونم بازی خیلی باحالیه ولی از SCDA که باحالتر نیست چه از نظر گیم پلی و گرافیک و داستان و صدا و .....!هر کی Bully رو گرفت یه ندایی بده!

salam bcheha nazretoon dar bareye scarface chie????

سلام دوست عزیز اگر ممکنه فارسی تایپ کنید...بازی قشنگیه اگر می خواین بگیرین ارزششو داره.

فقط بچسبین به فاینال 12 !

به SCDA 360 امتیز 8.5 میدن و به bully 8.7 ؟؟؟؟می دونم بازی خیلی باحالیه ولی از SCDA که باحالتر نیست چه از نظر گیم پلی و گرافیک و داستان و صدا و .....!هر کی Bully رو گرفت یه ندایی بده!
از نظر گرافیک، صدا یا تکنیک کاملا حرفت صحیحه ولی در مورد گیم پلی قبول ندارم. با وجود اینکه هیچ کدوم از این 2 بازی رو هنوز بازی نکردم ولی چشم بسته مطمئنم بازی ای که rockstar می سازه دارای گیم پلی خیلی روان و جذابی است چون این شرکت دیگه سابقشو در مورد بازی هاش و نمره هایی که از سایت های مختلف همیشه می گیره پس داده!

Gameplay
8
Graphics
8
Sound
9
Value
8
Tilt
10

اینم امتیازات Bully

نمی خوام تاپیک رو منحرف کنم ولی امتیازهاش رو با SCDA 360 مقایسه کنید
(Gameplay
8
Graphics
8
Sound
8
Value
9
Tilt
9
)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or