Ps2 News

• Thread starter Thread starter PC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
برو بچ فردا بازی valkarine profiel 2 میاد نسخه یکش روی PS1 اومد که بعدا برای PSP بازسازی شد این بازی 1 ماه پیش که نسخه ژاپنیش اومد خیلی ازش تعریف میشد
باید بگم از اون ارپی جی های اسکوار هست
راستی تا اخر هفته rule of rose ,okami توی بازار میاد

بازی VALKARINE PROFILE 2 از گیم اسپات امتیاز 8 رو گرفت
2001045135309218099_fs.jpg

نسخه Jp خيلي وقته اومده ولي نسخه Us مثل اينكه 1/1/07 عرضه ميشه اما تو سايت Gs نوشته اكتبر 2006 حالا نمي دونم كي راست ميگه

گیم اسپات زیاد بیراه نمیگه احتمال قوی درست گفته ایندفعرم

بازی Mortak kombat armagedon امتیاز 7.0 از گیم اسپات گرفت
2005748815500875396_fs.jpg

و بازی Godhand امتیاز 8.0 گرفت من تمومش کرم به نظر من حقش امتیاز 7.6 بود نه 8 به نظر من زیاد داده نکته جالب اینه که IGN بهش داده 3 واقعا یک چیز خنده دار انقد رسایتها اختلاف داشته باشند
2005165753024051182_fs.jpg

ایا این خبر که mortal kombat برای همیشه خداحافظی کرد صحت داره؟
خداییش خیلی بازی جالبیه من با این بازی خیلی خاطره دارم یادش بخیر با سگا خیلی حال میداد.

خداییش خیلی بازی جالبیه من با این بازی خیلی خاطره دارم یادش بخیر با سگا خیلی حال میداد.
میشه بگی یه همچین خبر نسبتا احمقانه ای رو کجا خوندی ؟

نه اين خبر كاملا اشتباست تو سايت اكسو هم يكي همينو گفته بود اونجام بهشون گفتم شايعه شده.
آقا يكي ليست بازي هاي خوبي كه تو اين دو هفته اومده بگه فردا مي خوام برم همراه FFXII پنچ شش تا بازي ديگه بگيرم بازي هاي باحالو بگين

راستش خودم هم بعید میدونستم خدا رو شکر که خبر اشتباه هست!!!

آقا يكي ليست بازي هاي خوبي كه تو اين دو هفته اومده بگه فردا مي خوام برم همراه FFXII پنچ شش تا بازي ديگه بگيرم بازي هاي باحالو بگين
FF XII
Okami
Godhand
Scareface
و VALKARINE PROFILE 2
البته اگه این آخری اومده باشه راستی اگه یاکوزا رو هم تا الان نگرفتی به نظر من بگیرش

و بازی Godhand امتیاز 8.0 گرفت من تمومش کرم به نظر من حقش امتیاز 7.6 بود نه 8 به نظر من زیاد داده نکته جالب اینه که IGN بهش داده 3 واقعا یک چیز خنده دار انقد رسایتها اختلاف داشته باشند
البته توجه داشته باشیم که تنها امتیاز زیر 8 بازی توسط IGN داده شده که 3 هست این یعنی روابط IGN و کپکام تیره شده چون IGN بدون پول به کسی نمره نمی ده مدتهاست که به این نتیجه رسیدم

راستی بچه ها پیشنمایش بازی bully رو که توی صفحه اول خوندید که تا 4 روز دیگه ریلیز میشه خیلی بازی جالبیه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or