Ashamed Of
انگار چند ساعت دیگه ی من شد دو روز بعد...:blushing:
ببخشید ولی مشکلات اینترنتی دست از سرم برنمی دارند.به هر حال .....
به صحبت کردن در مورد Flatout 2 و Super Monkey Ball Adventure بپردازیم :
FlatOut 2
--------------------
UK RELEASE : 30-Jun-2006
NORDIC RELEASE : 11-Jul-2006
US RELEASE : 01-Aug-2006
اولین مورد جالبی که در مورد این بازی دیدم Rating روی جلد نسخه US و UK این بازی است.در نسخه UK شرکت PEGI ( شرکتی که ریتینگ سنی بازیهای ویدئویی در انگلستان می باشد ) درجه 12+ را به این بازی اختصاص داده است ولی روی باکس شات US این بازی ، شرکت ESRB درجه معروف RP اش را به بازی داده و این مورد را فکر کنم اون موقع که 5 آگوست بود و 5 روز از عرضه ی بازی می گذشت دیدم که در نوع خودش جالب است.یکی اینکه نسخه US دیرتر از نسخه UK عرضه شده است و دیگر اینکه بعد از گذشت حدود یک هفته ، گیمرهای حرفه ای داخل ESRB هنوز نتوانستند نظر قطعی شان را بدهند و در حال کلنجار رفتن با مودهای مختلف بازی هستند.این هم دو تا باس شات که در موردشون حرف زدیم.در ضمن از این بازی بعنوان یکی از بهترین بازیهای Destructive action سال 2006 نامبرده شده ...
در مورد شناسنامه FlatOut 2 بگویم که شرکت Bugbear Entertainments ساختن این بازی را برعهده داشته و عرضه اش هم در UK و هم در US را Empire Interactive انجام داده است.قابلیت آنلاین بازی کردن هم در این بازی وجود دارد.سبک بازی گویا Racing است ولی از تصاویر مشخص است که با یک بازی مشابه سری Burnout که حول تصادف کردن در بزرگراهها می گذرد طرف هستیم. - البته هنوز موفق نشدم بازی اش کنم و از سبک اش مطمئن نیستم -
در مورد ویژگی های این بازی :
- دارای مود Championship پیشرفت کرده نسبت به نسخه قبلی
- جامهای MultiPlayer ش از Level های مختلف و افزایش یافته ای از لحاظ سختی بهره می برند.
-هر کاپ شامل یکسری Race متفاوت می شود که گیمر برای دست یافتن به پول موجود در بازی در اونها شرکت کند.
- مودهای مالتی پلیر آنلاین برای اولین بار در PC و PS2 ( قبلا" بازی ای نبوده که روی این دو ورژن اش امکان آنلاین بازی کردن هم بدهد البته در سبک خودش ) قابلیت آنلاین بازی کردن تا مرز 6 نفر در نسخه PS2 و تا مرز 8 نفر در نسخه های Xbox و PC
-در مودهای مالتی پلیر آفلاین در همه ی نسخه ها ، صفحه بازی را به تعداد گیمرهای مجاز برای این بخش که 4 نفر هست ، به 4 بخش مجزا تقسیم می کند.به نظرم این یکی چیز جالبیه چون روی همه نسخه هاش هست.
- 34 ماشین قابل استفاده در بازی
- ماشینهای اضافه شونده از جمله ماشینهای سنگین،اتومبیلهای اسپورت و ،تراکتور
-دارای بخش جایزه ای Unlockable از جمله اتومبیلهای جدید،جامهای مسابقات قهرماتی تازه و حالت جدید تخریب
- و ...
ScreenShot هایی از FlatOut 2 موجود نبود !
پیشنهاد می کنم ابتدا مانند من برای قرض گرفتن نسخه PC اش ، دست به دامن دوستان گیمرتان شوید.اگر خوشتون اومد بنا به اینکه چه کنسولی دارید نسخه اون کنسول هم تهیه کنید.

در ضمن این بازی فقط بر روی PC ، PS2 و Xbox عرضه شده است.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Super Monkey Ball Adventure
عرضه شده بر روی : PSP ، PS2 و GameCube
من این بازی رو خیلی دوست دارم حتی الان که هنوز نتوانستم بگیرمش...حدس میزنم محیط اش یک چیزی بین We Love Katamari و Ape Escape باشد.به هر حال همچنین چیزی اگر داخل بازار هم بشود و بشود گیرش آورد غنیمتی است.سبک بازی همان Puzzle دوست داشتنی است که در بیشتر بازیهای خلاقانه استفاده می شود.سازنده این بازی Travellers Tales و انتشار آن در امریکا توسط SEGA و در انگلستان توسط شاخه ی اروپایی SEGA انجام می شود.از قابلین آنلاین هم پشتیبانی نمی کند.خب به درک...لذت این جور بازی ها به تک خوری کردن شان هستش.
ویژگی های این بازی :
- استیل های ادونچر کارتونی جدید در سری بازی Super Monkey Ball
- پنج سرزمین Minkey Ball که هر کدام شخصیتها ، ویژگی ها و خصوصیات خودشون را دارند و بعبارتی یکتا هستند و متمایز از همدیگر...
- پنجاه نمونه پازل جدید و اصیل موجود در بازی
- وجود شخصیتهای جدید که باهاشون دیدار می کنید و بهشون کمک خواهید کرد.
- وجود 3 نوع بخش جدید بازی و استفاده از 3 بخش پرطرفدار کلاسیک قبلی
- توانایی های جدید از جمله نامرئی شدن ، پریدن ، درخت کاشتن ، چسبیدن و بوکس بازی کردن ! ( شما را نمی دونم ولی من که ذوق مرگ شدم !

)
- دارای مشخصه های اختصاصی در نسخه PSP
چندین ScreenShot از این بازی :
http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=5002
-------------------------------------------------------
UK RELEASE : 30-Jun-2006
NORDIC RELEASE : 30-Jun-2006
US RELEASE : 01-Aug-2006