Ps2 News

• Thread starter Thread starter PC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بچه ها...
مگر اینکه دوستانی مثل فرزاد و فرهنگ جان به فکر این توپیک باشند وگرنه این توپیک خیلی وقت بود خوابیده بود و خیلی هم فکر می کنند Ps2 دیگر کاملا یک کنسول مرده است.
من هم سعی می کنم از این به بعد بگردم و اخبار بازیهای Ps2 را اینجا بزارم.

نوشته شده توسط حامد:
خیلی هم فکر می کنند Ps2 دیگر کاملا یک کنسول مرده است.
.

سلام
من که فکر نمی کنم PS2 حالا حالا ها بمیره . فعلا که Xbox و 360 با اون همه ادعا باید بدوند شاید اندازه ای به محبوبیت PS2 نزدیک بشن

در ضمن من هم تا اونجا که بتونم و به سهم خودم این تاپیک رو فعال نگه میدارم

بای

فعلا که Xbox و 360 با اون همه ادعا باید بدوند شاید اندازه ای به محبوبیت PS2 نزدیک بشن
100% البته Xbox360 خالی چون دیگه با وجود X360 که بازیهای Xbox را هم اجرا می کند ، کدوم دیوونه ای میره Xbox می خرد ؟

البته تا اونجايي که من شنيدم Xbox 360 همه بازيهاي Xbox رو اجرا نميکنه و تعدادي رو ميتونه اجرا کنه .

اگه شما اطلاع دقسق تري داريد بفرمائيد .

ولي اينو مطمئنم که PS3 تمام بازيهاي Ps1 و Ps2 رو ميتونه اجرا کنه.

فعلا باي

خب...حرف اضافی نزنیم و خبر بنویسم :
SEGA چندین عکس از بازی EXA Shining Force را که قراره جلوه های سینماتیک کنسول PS2 را در قالب یک بازی RPG همراه با اکشن بالا نشان بدهد ، در اختیار عموم گذاشت .
حتما تصاویرش را ببینید...واقعا گرافیک بی نظیری دارد :
http://plusd.itmedia.co.jp/games/articles/0608/02/news074.html
خبر بعدی اینکه بازی Naruto : Uzumaki Chronicles که در سبک Fighting هست و سازنده و ناشرش Namco Bandai هستند تاریخ عرضه نسخه US اش Q4 2006 شد ؛
این هم چند تا اسکرین شات جدید از این بازی :
http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=5789

20 تصویر جدید از
logo.jpg

http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=5517
این بازی توسط Namco Bandai نهیه و پخش می شود و ژانرش هم RPG هست و گرافیکش هم کارتونی ولی زیباست.از امکانات آنلاین پشتیبانی نمی کند و بزودی تاریخ عرضه اش معلوم می شود.;)

logo.jpg

5 تصویر از بازی FIFA 07 نسخه PS2 :
http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=5779
فعلا" ریلیز نسخه انگلستان و اروپای شمالی اش 22 و 21 سپتامبر امسال است و نسخه US اش 3 اکتبر امسال .از تصاویر مشخصه که گرافیک هنوز کارتونی می زند.:)

اینم سه تا لینک برای دانلود دموی جدیدی که از Star Wolves 2 که یک بازی هواپیمای جنگی راندن متعلق به PS2 است منتشر شده و حجمش 286 مگابایت است :
http://www.3dgamers.com/news/more/1096485447/
http://www.gamershell.com/news/31871.html
http://www.worthplaying.com/article.php?sid=36016

و اما تاریخ عرضه نسخه های انگلیسی زبان Rule of Rose
logo.jpg

در انگلستان و اروپای شمالی 20 اکتبر امسال
در آمریکا 12 سپتامبر امسال
13 تا عکس جدید از همین بازی :
http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=5586
در ضمن اگر خواستید یک دموی RT از این بازی ببینید به سایت Atlus USA سر بزنید.

و این هم تصویر جدید از بازی The Legend of The Dragon که تاریخ عرضه اش در انگلستان و اروپای شمالی 13 اکتبر امسال است و در آمریکا فعلا روی Q4 امسال مونده و بزودی اعلام می شود.
http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=5204
سازنده اش Neko Entertainments و ناشرش در اروپا و امریکا Game Factory است.از خصوصیات این بازی ، قابل بازی کردن بودن هر 24 شخصیت داخل اون ، طراحی 3 بعدی فوق العاده در قالب گرافیک کارتونی بازی ، دارای 8 مود Play Quest mode, Arcade mode, Training mode, Survival mode, Time Attack mode, versus mode, Team Battle mode, Tag mode بودن این بازی ، گردش آزادانه در محیط وسیع بازی ، ضربات مختلف هر شخصیت ، قابلیت مالتی پلیر بازی کردن سه مود اش و استفاده نکردن از قابلیت بازی آنلاین هست.گویا این بازی از روی سری کارتونی پرطرفدار ساخته شده که سازنده قول داده به استیل خاص اون سری کارتون وفادار بمونه.

انگار یک سوتی بزرگ داده ام و عبارت PC جلوی Star Wolves را PS2 دیدم و لینک دانلود دموی جدیدش را اینجا دادم.:)
خب برسیم به بازیهایی که این هفته عرضه شدند.این هفته 3 بازی Barnyard ، Flatout 2 و Super Monkey Ball Adventure در تاریخ یک آگوست برای PS2 عرضه شدند.یکی یکی بررسی شون می کنیم :

logo.jpg

فکر کنم استودیو سازنده این بازی در THQ یا نام طراح این بازی Nickelodeon بوده که در بعضی جاها نام این بازی Nickelodeon,s Barnyard ذکر شده است.بگذریم...ساخت این بازی و توزیع کردن اش در امریکا و انگلستان را THQ انجام داده است.گویا انیمیشنی با همین نام هم در عرصه سینما اکران شده که این بازی جنبه تبلیغاتی فیلم بکار بیاید.در مورد خصوصیات بازی گفته شده که میتوانید با شخصیتهای دوست داشتنی تان در انیمیشن Barnyard بازی کنید و با استفاده از پشتیبانی چند نفره بازی کردن این بازی تا 4 نفر دست به اتحاد ساختن ، تشکیل تیم و لذت بردن از مینی گیم های موجود در بازی بشوید.شاید هم دلتون بخواهد با همون 3 دوست دیگرتون مینی گیم ها را بصورت رقابتی بازی کنید.جالب اینکه بازی از سیستم خاص گردش شبانه روز استفاده می کند که باعث میشه شب ها و روزها را در بازی بگذرانید و اینکه مزرعه و محیط زیست داخل بازی و گیم پلی نسبت به چرخه ی شبانه روز ( از جمله روزانه ، شبانه و هفتگی ) تغییر می کند.البته انتظار نداشته باشید این بازی STALKER : Shadow of Chernobyl باشد ! :) سبک بازی ماجراجویی روحوضی مرسوم کارهای ساخته شده براساس انیمیشن ها است و قابلیت آنلاین بازی کردن را هر چند ندارد و جایش مالتی پلیر دارد.این بازی در امریکا و در همین یک آگوست برای PC و GameCube هم عرضه شده است.اما تاریخ عرضه ی نسخه اروپای شمالی و انگلستان این بازی 6 اکتبر بوده است.
اینم 3 تا عکس از محیط بازی :
http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=4460
اون دو تا هم بماند تا چند ساعت دیگه
فعلا" ;)

Ashamed Of

انگار چند ساعت دیگه ی من شد دو روز بعد...:blushing:
ببخشید ولی مشکلات اینترنتی دست از سرم برنمی دارند.به هر حال .....
به صحبت کردن در مورد Flatout 2 و Super Monkey Ball Adventure بپردازیم :
FlatOut 2

logo.jpg

--------------------
UK RELEASE : 30-Jun-2006
NORDIC RELEASE : 11-Jul-2006
US RELEASE : 01-Aug-2006

اولین مورد جالبی که در مورد این بازی دیدم Rating روی جلد نسخه US و UK این بازی است.در نسخه UK شرکت PEGI ( شرکتی که ریتینگ سنی بازیهای ویدئویی در انگلستان می باشد ) درجه 12+ را به این بازی اختصاص داده است ولی روی باکس شات US این بازی ، شرکت ESRB درجه معروف RP اش را به بازی داده و این مورد را فکر کنم اون موقع که 5 آگوست بود و 5 روز از عرضه ی بازی می گذشت دیدم که در نوع خودش جالب است.یکی اینکه نسخه US دیرتر از نسخه UK عرضه شده است و دیگر اینکه بعد از گذشت حدود یک هفته ، گیمرهای حرفه ای داخل ESRB هنوز نتوانستند نظر قطعی شان را بدهند و در حال کلنجار رفتن با مودهای مختلف بازی هستند.این هم دو تا باس شات که در موردشون حرف زدیم.در ضمن از این بازی بعنوان یکی از بهترین بازیهای Destructive action سال 2006 نامبرده شده ...

در مورد شناسنامه FlatOut 2 بگویم که شرکت Bugbear Entertainments ساختن این بازی را برعهده داشته و عرضه اش هم در UK و هم در US را Empire Interactive انجام داده است.قابلیت آنلاین بازی کردن هم در این بازی وجود دارد.سبک بازی گویا Racing است ولی از تصاویر مشخص است که با یک بازی مشابه سری Burnout که حول تصادف کردن در بزرگراهها می گذرد طرف هستیم. - البته هنوز موفق نشدم بازی اش کنم و از سبک اش مطمئن نیستم -
در مورد ویژگی های این بازی :
- دارای مود Championship پیشرفت کرده نسبت به نسخه قبلی
- جامهای MultiPlayer ش از Level های مختلف و افزایش یافته ای از لحاظ سختی بهره می برند.
-هر کاپ شامل یکسری Race متفاوت می شود که گیمر برای دست یافتن به پول موجود در بازی در اونها شرکت کند.
- مودهای مالتی پلیر آنلاین برای اولین بار در PC و PS2 ( قبلا" بازی ای نبوده که روی این دو ورژن اش امکان آنلاین بازی کردن هم بدهد البته در سبک خودش ) قابلیت آنلاین بازی کردن تا مرز 6 نفر در نسخه PS2 و تا مرز 8 نفر در نسخه های Xbox و PC
-در مودهای مالتی پلیر آفلاین در همه ی نسخه ها ، صفحه بازی را به تعداد گیمرهای مجاز برای این بخش که 4 نفر هست ، به 4 بخش مجزا تقسیم می کند.به نظرم این یکی چیز جالبیه چون روی همه نسخه هاش هست.
- 34 ماشین قابل استفاده در بازی
- ماشینهای اضافه شونده از جمله ماشینهای سنگین،اتومبیلهای اسپورت و ،تراکتور
-دارای بخش جایزه ای Unlockable از جمله اتومبیلهای جدید،جامهای مسابقات قهرماتی تازه و حالت جدید تخریب
- و ...
ScreenShot هایی از FlatOut 2 موجود نبود ! :p

پیشنهاد می کنم ابتدا مانند من برای قرض گرفتن نسخه PC اش ، دست به دامن دوستان گیمرتان شوید.اگر خوشتون اومد بنا به اینکه چه کنسولی دارید نسخه اون کنسول هم تهیه کنید.;) در ضمن این بازی فقط بر روی PC ، PS2 و Xbox عرضه شده است.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Super Monkey Ball Adventure

logo.jpg

عرضه شده بر روی : PSP ، PS2 و GameCube
من این بازی رو خیلی دوست دارم حتی الان که هنوز نتوانستم بگیرمش...حدس میزنم محیط اش یک چیزی بین We Love Katamari و Ape Escape باشد.به هر حال همچنین چیزی اگر داخل بازار هم بشود و بشود گیرش آورد غنیمتی است.سبک بازی همان Puzzle دوست داشتنی است که در بیشتر بازیهای خلاقانه استفاده می شود.سازنده این بازی Travellers Tales و انتشار آن در امریکا توسط SEGA و در انگلستان توسط شاخه ی اروپایی SEGA انجام می شود.از قابلین آنلاین هم پشتیبانی نمی کند.خب به درک...لذت این جور بازی ها به تک خوری کردن شان هستش.:)

ویژگی های این بازی :
- استیل های ادونچر کارتونی جدید در سری بازی Super Monkey Ball
- پنج سرزمین Minkey Ball که هر کدام شخصیتها ، ویژگی ها و خصوصیات خودشون را دارند و بعبارتی یکتا هستند و متمایز از همدیگر...
- پنجاه نمونه پازل جدید و اصیل موجود در بازی
- وجود شخصیتهای جدید که باهاشون دیدار می کنید و بهشون کمک خواهید کرد.
- وجود 3 نوع بخش جدید بازی و استفاده از 3 بخش پرطرفدار کلاسیک قبلی
- توانایی های جدید از جمله نامرئی شدن ، پریدن ، درخت کاشتن ، چسبیدن و بوکس بازی کردن ! ( شما را نمی دونم ولی من که ذوق مرگ شدم ! :cool: )
- دارای مشخصه های اختصاصی در نسخه PSP

چندین ScreenShot از این بازی :
http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=5002

-------------------------------------------------------
UK RELEASE : 30-Jun-2006
NORDIC RELEASE : 30-Jun-2006
US RELEASE : 01-Aug-2006

آخرین ویرایش:
Black Bunccaneer و G1 Grand Prix در 11 آگوست و The Red Star در 15 آگوست نسخه US شان عرضه می شود.در مورد این بازی ها هم حرف خواهیم زد.;)

بعد از مدتها بی خبری امروز 4 خبر تازه در مورد بازیهای PS2 دیدم :

Atari تاریخ عرضه ی بازی One Piece : Grand Adventure را اعلام کرد :
UK RELEASE: Q4 2006 (Upcoming)
NORDIC RELEASE: Q4 2006 (Upcoming)
US RELEASE: Q4 2006 (Upcoming)
احتمالا این بازی در تعطیلات سال میلادی جدید عرضه خواهد شد.سازنده این بازی Namco Bandai هست و ناشرش همانطور که به عرض رسید Atari ... سبک بازی هم مبارزه بین دزدان هستش ( جدال بین دزدان چه ربطی به ما داره ؟ مگه ما علی بابا هستیم ! )
اینم تصاویر این بازی : ( حتما ببینید چون واقعا" گرافیک و گیم پلی بازی از لحاظ حرکات کارکترها یه نوع پدیده به نظر می رسد )
http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=5519

خبر بعدی در مورد SingStar : Legends هست که تاریخ عرضه اش معلوم شده است.البته در مورد نسخه US اشاره شده که قطعی نیست.
UK RELEASE: 10-Nov-2006 (Upcoming)
NORDIC RELEASE: 08-Nov-2006 (Upcoming)
US RELEASE: N/A (Unreleased)

این هم لیست آهنگهای داخل بازی :
Elton John - Rocket Man
The Beach Boys - Surfin’ USA
The Police - Roxanne
Johnny Cash - Ring of Fire
The Jackson 5 - I Want You Back
Tina Turner - What’s Love Got To Do With It?
John Lennon - Imagine
Nirvana - Smells Like Teen Spirit
Ben E King - Stand By Me
David Bowie - Life on Mars?
The Righteous Brothers - Unchained Melody

Sega Mega Drive Collection هم تاریخ عرضه اش در پاییز 2006 خواهد بود.این مجموعه که در امریکا به نام SEGA Genesis Collection شناخته می شود شامل بیش از 30 بازی کنسول جنسیس سگا هستش که برای اولین بار است که گردآوری می شوند ! ظاهرا در نسخه PSP این مجموعه می شود بازیهایش را با ارتباط برقرار کردن با دوستتان با همدیگر بازی کنید.گردآورنده این بازی SEGA و ناشرش در اروپا SEGA Europe Ltd و در امریکا خود SEGA هست.
8 تا عکس از این مجموعه :
http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=5818

logo.jpg

Eidos این بازی را برای این تاریخ ها آمده عرضه خواهد کرد :
UK RELEASE: 24-Feb-2006 (Released)
NORDIC RELEASE: 24-Feb-2006 (Released)
US RELEASE: 25-Sep-2006 (Upcoming)
مشخصاتش هم که تابلو است :)

شرکت راک استار را همه برای GTA میشناسند اما مدتها قبل خدود 1 سال و نیم پیش اعلام شد راک استار میخواهد تا بازی به نام Bully بسازد که نقش یک دانش اموز 15 ساله را در ان ایفا میکنید و باید در حال وهوای مدرسه با دانش اموزان و معلمان بجنگید و سر وکله بزنید ایده بازی واقعا جالب بود تا اینکه حدود 1 سال این بازی به خواب فرور رفت تا الان که راک استار اعلام کرد
این بازی در اکتبر امسال عرضه خواهد شد و اولین تریلر رسمی ان را پخش کرد
لازم است بدانید این بازی به احتمال زیاد فقط برای PS2 عرضه خواهد شدیعنی نسخه XBOX در کار نیست
من که خیلی حال کردم عشق است Bully

سگا باز هم قراره یک کلکشن جدید از بازیاش روی PS2 بده که البته برای PSP همین کالکشن رو می ده
توش 30 بازی از بازی های جنسیس هست :
Alex Kidd: The Enchanted Castle
Altered Beast
Bonaza Bros.
Columns
Comix Zone
Decap Attack
Ecco the Dolphin
Ecco: The Tides oF Time
Ecco Jr.
Eternal Champion
Flicky
Gain Ground
Golden Axe, Golden Axe II, Golden Axe III
Phantasy Star II, Phantasy Star III, Phantasy Star IV: The End of Millennium
Ristar
Shadow Dancer
Shinobi III
Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2
Super Thunderblade
Sword Of Vermilion
Vectorman, Vectorman 2
Virtua Fighter 2
Zaxxon (unlockable in PS2 version only)
TAC/Scan (unlockable in PS2 version only)
Zektor (unlockable in PS2 version only)
همونطور که می بینید سه تا از بازی ویژه ی PS2 هست که بازی های مستر سیستم هستن .
------------
Metal Slug6 هم در راهه . یادمه پارسال 4 و 5 ش رو با هم دادن امسال هم می خوان 6 رو بدن .
-------------
اینا بازی های PS2 که قرار نامکو / باندای تا آخر سال منتشر کن :
Aug 22, 06 - Pac-Man World Rally
Aug 29, 06 - One Piece: Grand Adventure
Aug 29, 06 - Xenosaga Episode III: Also sprach Zarathustra
Sep 06 - The Fast and The Furious
Sep 06 - IGPX
Sep 06 - One Piece: Pirates' Carnival
Sep 06 - Zatchbell!:Mamodo Fury
Oct 06 - Snoopy Vs. The Red Baron
Autumn 06 - .hack//G.U. Vol.1: Rebirth
Autumn 06 - Eureka Seven Vol. 1: The New Wave
Autumn 06 - Tales of the Abyss
Winter 06 - Naruto: Uzumaki Chronicles
------------
Devil Kings2 که فعلا توی ژاپن منتشر شده تا امروز تونسته 176 هزار تا بفروشه و در رتبه ی هشتم جدول فروش ژاپن قرار بگیره .
------------
PS2 is stil alive

ممنون حسام و سینا جان
اگر شما پست نمی دادید فکر کنم باید نام تاپیک را به Hamed News تغییر می دادیم.:)
این بازی Bully به معنای گردن کلفت واقعا بازی جالبی به نظر می رسد.:) حداقل اینکه من میتونم تموم عقده هایی که در طول این 12 سال داشتم داخل این بازی خالی کنم.:cheesygri
سینا هم که خبر ناقص ام رو کامل کرد با عناوین بازیهای SEGA Genesis Collection ...
ببین سینا ! اون Street Fighter 1,2 یا همون شورش در شهر 1 و 2 داخل اون SEGA Collection است که الان داخل بازار گیر میاد دیگه ؟ من عاشق این 2 بازی هستم و تا مرز 3 ستاره شدن هم با شخصیت دختره پیش رفته ام. داخل این کالکشن جدیدیه کدوم بازیهاشون باحالتر و معروف تر است سینا ؟
Metal Slug 4,5 که بی نظیر بودند و همیشه بیادشون خواهم بود.این متال اسلاگ 6 که 3D نیست خدای نکرده !؟ آخه من با دوبعدی اش بیشتر حال می کنم.

Devil Kings 1 که اون چنان آش دهن سوزی نبود و انتظار بیشتر از اینها رو از Capcom داشتم...این Devil Kings 2 بهتر شده است یا نه ؟ تا اونجا که میدونم کپکام Devil Kings 1 را برای این ساخت تا از بازار سری بازیهای Dynatsey Warriors شرکت Koei در ژاپن که همیشه پرفروش بوده اند سهمی داشته باشد.راستی شنیدم Samurai Warriros 2 رو دارند می سازند.

راستی هیچ کدومتون این نسخه ی جدید بازی Playboy را که برای PS2 هم اومده بازی کرده است ؟:)

PS2 is stil alive
بله...حسین همیشه این را می گفت و امضایش هم همین بود.
PS2 Is Still Alive , When Xbox Is Dead & Died By Releasing Xbox 360... PS2 Will Always Surviving in Our Heart ;)

salam dostan ba arze mazerat az type english
mikham az hamaton tashakkor konam
vali fekr nemikonid ba nazdik shodan be arzeye ps3
va omadane360 sherkat ha be tarze mahsosi keyfiyate bazi haye ps2 ro pain avordan?
ta ma majbor be kharide 360 ya ps3 beshim?
man ke farda daram 360 migiram
shoma ro nemidonam

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or