Ps2 News

• Thread starter Thread starter PC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نوشته شده توسط Police _ 110:
سلام کیانوش جان

میشه منبع اصلی این خبر جالب رو بدید

ممنون
بله حتما
مجله Game Informer جدید ترین شماره ;)

نوشته شده توسط Police _ 110:
کیانوش جان فکر کنم مجله الکترونیکی باشه نه
مجله که هم بصورت الکترونیکی و هم بصورت چاپی عرضه میشه منتها اونهایی که اشتراک نسخه الکترونیکی مجله رو دارند زودتر از عرضه شدن نسخه چاپی ، مجله رو بصورت الکترونیکی توی میلشون دریافت میکنند ;)

ديگه سوني داره شورش رو در مياره اخه چرا اينطوري ميكنه به نظر من كه با اين كارش God of war خرا ب ميكنه يعني چي دوباره روي PS2 .
سوني هم رو گذاشته سر كار اون از PS3 اينم از God of war كه ميگه يه روز اينطوريه بعد تكذيب ميكنه:mad:

نوشته شده توسط MGS:
ديگه سوني داره شورش رو در مياره اخه چرا اينطوري ميكنه به نظر من كه با اين كارش God of war خرا ب ميكنه يعني چي دوباره روي PS2 .
سوني هم رو گذاشته سر كار اون از PS3 اينم از God of war كه ميگه يه روز اينطوريه بعد تكذيب ميكنه:mad:
يعني الان تكذيب كرد گاد او وار 2 براي پي اس 2 تكذيب شد خبر دوروغ بودش؟؟؟:(

نوشته شده توسط hossain:
يعني الان تكذيب كرد گاد او وار 2 براي پي اس 2 تكذيب شد خبر دوروغ بودش؟؟؟:(
شما صفحه قبل رو بخون ببين كيانوش جان از زبان مجله Game informer نوشته كه براي ps2 مياد

Shadow Hearts: From the New World از سایت GameSpot امتیاز 8.2 گرفت:

Gameplay - 8
Graphics - 7
Sound - 8
Value - 8
Tilt - 9

Shadow Hearts: From the New World keeps the series' bizarre flavor alive and well, matching it with a great battle system and a myriad of side quests to explore.

The Good: Lots of wild, interesting characters and combat styles; crazy narrative that mixes murder and the occult with offbeat humor; judgment ring and stock system put a focus on great combat.
The Bad: Side quests are the only way to gather new special abilities; dungeons are typically small and can feel repetitious quickly.

MGS3:Subsistence از گیم اسپات 9 گرفت ... 0.3 بیشتر از MGS3:Snake Eater
دلیل عمده این پیشرفت هم یکی قسمت آنلاین بوده یکی هم دوربین که میتونید آزادانه بچرخونیدش و گیم پلی رو زیبا تر کرده ...

یه سوال بیربط دارم چه جوری میتونم game informer رو مشترک بشم
دلیل عمده این پیشرفت هم یکی قسمت آنلاین بوده یکی هم دوربین که میتونید آزادانه بچرخونیدش و گیم پلی رو زیبا تر کرده ...
البته ایرادات گرافیکی هم رفع شده من که بی صبرانه منتطرم تا نسخه اروپایی به ایران برسه

سلام به همگی
یه سوال
در حال حاضر فقط نسخه ژاپنی MGS3:Subsistence در ایران هست؟

نوشته شده توسط alireza862002:
سلام به همگی
یه سوال
در حال حاضر فقط نسخه ژاپنی MGS3:Subsistence در ایران هست؟
فقط نشخه زاپني هست
نسخه انگليسي بهاحتمال زياد روز 7-8 فروردين چون به تعطيلي ميخوره اما اگر بخوان قبل از عيد بايد به صورت مسافر بياد كه قيمت ش سر به فلك ميزاره اگر هر ديسكش بشه 2 توم ميشه 6 تومن بيخيال به نظر تو عيد فقط بازي ار پي جي بگيريد بازي كنيد بهترين سبك كه من باهاش حال ميكنم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or