Ps2 News

• Thread starter Thread starter PC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بازی Xenosaga Episode 3 هم که در سبک RPG هستش در تاریخ 6 ماه July در ژاپن عرضه میشه.
یک شایعه هم وجود داره که Winning Eleven 10 برای کنسول PS2 در ژاپن در تاریخ 27 ماه April عرضه میشه. البته این خبر هنوز در حد شایعه هستش.

اولا که ظاهرا بازی GTA: Liberty City Stories قراره در تاریخ 17 ماه آوریل بر روی کنسول PS2 عرضه بشه. البته این موضوع رو یکی از افراد مطلع به من گفته اما هنوز شرکت Take 2 رسما تاریخی اعلام نکرده ;)
ثانیا رسما اعلام شد که تیم سازنده بازی Guitar Hero داره روی نسخه دوم بازی کار میکنه و در حال ساخت نسخه دوم هست.

بازی 24:The Game از سایت گیم اسپات امتیاز نه چندان جالب 6.2 رو گرفت . ( البته برای Ps2 )
من خودم همیشه این سریال رو دنبال میکنم خیلی عالیه

927204_20060223_embed003.jpg

927204_20060223_embed006.jpg

927204_20060223_embed022.jpg

اینم لینک باکس شات این بازی برای نسخه پی اس 2 با کیفیت بسیااااااار بالا
حجم عکس 417 KB :exclaim:

http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/boxshot.php?pid=927204

=========================================================

و بازی BLACK امتیاز 7.4 رو گرفت...............

920890_20060222_embed002.jpg

920890_20060222_embed001.jpg

اینم لینک باکس شات بازی با کیفیت خدا :)

http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/boxshot.php?pid=920890

حجم عکس : 672 KB

آخرین ویرایش:
بازي rouge galaxy بصورت زاپني وارد بازار شد اما من زاپني اصلا بازي نميكنم در حالي كه خيلي متظر اين بازيم تا انگليسي بياد بايد بگم بازي Action Rpg هست و توسط كمپاني كه بهترين بازي Rpg سالهاي 2003(Dark cloud 2) و 2005 يعني Dragon quaest 8 ساخت در حال ساخت است يهني كمپاني Level 5

Famitsu در جدیدترین شماره خودش اعلام کرد که بازی Persona 3 برای کنسول PS2 در تاریخ 13 ماه جولای عرضه میشه (در ژاپن). ضمنا همراه مجله یک دی وی دی وجود داره که movie این بازی در اون گنجونده شده.

بازی Final Fantasy XII بعنوان ششمین بازی ای که تونسته امتیاز کامل 40 از مجله Famitsu بگیره ، معرفی شد :cheesygri . Famitsu در شماره جدید خودش به این بازی امتیاز کامل 40 داده. بازی پنج شنبه هفته آینده توی ژاپن عرضه میشه

نوشته شده توسط kinopio:
بازی Final Fantasy XII بعنوان ششمین بازی ای که تونسته امتیاز کامل 40 از مجله Famitsu بگیره ، معرفی شد :cheesygri . Famitsu در شماره جدید خودش به این بازی امتیاز کامل 40 داده. بازی پنج شنبه هفته آینده توی ژاپن عرضه میشه
یا خدا !
اگه بیاد که من دیگه بازیسنتر نمیام !
تصورشو بکنید !!

شنيده بودم فاينال تو مارچ زاپني عرضه ميشه ولي يكي از دوستان ميگفت افتاده عقب حتما اشتباه كرده
اما خيلي خوبه من كه فاينال خيلي حال ميكنم كلا تنها اميد پي اس 2 رو اون ميدونم
اما زاپني اصلا طرفش نميرم انشاالله حدود 4 ماه ديگه انگليسيش بياد ميگيرم ولي نميتونم صبر كنم
خدا بگم اين زاپني ها رو چي كار كنه كه اول به فكر خودشون هستند
حال كردم امتياز كامل رو از مجله فاميتسو گرفت به همه تبريك ميگم صد درصد امتياز بالاي 9 از سايتها ميگيره

بازی MGS3: Subsistence از IGN امتیاز 9.8 گرفت.

10 Presentation
The flashiest presentation for Subsistence comes from its movies and bonus features taking center stage, which are good, but superfluous to the rest of the gameplay.
9.5 Graphics
The visuals are untouched, but the new camera makes every texture look like new. Online play is lag free with very few hitches.
10 Sound
Sound has remained practically the same, which isn't a bad thing at all, since the sound delivery of the original was basically perfect.
10 Gameplay
You have to love how the new camera makes Snake Eater feel like a new game, and the other modes more than back up the single player experience, while multiplayer rocks all.
10 Lasting Appeal
A redone camera system, Duel Mode and a robust online play guarantees this isn't a one trick snake ... er, pony.
9.8
Incredible OVERALL

نسخه snake eater امتياز 9.6 گرفت حالا پس از گذشت دو سال 9.8 گرفته اين نشون ميده كه كوجيما مثل نسخه هاي قبل روي اين كار نكرده و حتي بهتر از نسخه ي اصلي عمل كرده
به هر حال متال گير بهترين بازيه

من دیروز رفتم DrakenGard 2 و SoulCalibur III را گرفتم.
بروبچز کسی میدونه بازی Drakengard 2 و Saintseina چه نسبتی دارند بجز RPG بودن ؟!
آخه عکس شخصیتهای Saintseina روی شاتش است !

بازی MGS3: Subsistence از IGN امتیاز 9.8 گرفت.
کدومش ، نسخه ی ژاپنی یا انگلیسی؟
آقا من نشخه ی ژاپنی رو گرفتم ، حالا هم حسابی پشیمونم..! اگه من باشم به نسخه ی ژاپنیش 2 هم نمیدم..!

نوشته شده توسط kakero youga:
کدومش ، نسخه ی ژاپنی یا انگلیسی؟
آقا من نشخه ی ژاپنی رو گرفتم ، حالا هم حسابی پشیمونم..! اگه من باشم به نسخه ی ژاپنیش 2 هم نمیدم..!
سایتها و مجلات آمریکایی به نسخه های آمریکایی ، سایتها و مجلات اروپایی به نسخه های اروپایی (پال) و سایتها و مجلات ژاپنی به نسخه های ژاپنی امتیاز میدن همیشه. IGN هم چون یک سایت آمریکایی هست فقط به نسخه های آمریکایی بازیها امتیاز میده.

در حالي كه فاينال فانتزي 12 در 15 مارچ در زاپن عرضه ميشه قراره يه نوشيدني با هاش عرضه بشه به نام Final Fantasy XII Potion كه مانند ايتمي است كه در بازي وجود دارد .البته فاينال با قيمت 8990 ين .حدود 74.50 دلار به فروش ميرسه
50268-1.jpg

همونطوری که خیلی راحت میشد حدس زد ، تکذیب کردن های سونی موقتی بود. بازی God of War 2 برای کنسول PS2 ساخته خواهد شد. در ساخت این بازی از همون موتور بازی اول استفاده شده.

ویرایش: ظاهرا اسم کامل بازی God of War 2: Divine Retribution هستش و از نظر گرافیکی یکی از بهترین بازیهای PS2 خواهد شد (همونطور که نسخه اول هم در این زمینه یکی از بهترین ها بود) همون نسخه قبلی رو تصور کنید که دوربین کمی زوم شده باشه و تصویر هم کمی واضح تر و شفافتر باشه :cheesygri
هنوز اطلاعات کاملی در دست نیست اما بنظر میرسه که یک همراه هم در طول بازی در کنار شما خواهد بود ;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or