Ps2 News

• Thread starter Thread starter PC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نوشته شده توسط alireza862002:
سلام به همگی
یه سوال
در حال حاضر فقط نسخه ژاپنی MGS3:Subsistence در ایران هست؟
فقط نشخه زاپني هست
نسخه انگليسي بهاحتمال زياد روز 7-8 فروردين چون به تعطيلي ميخوره اما اگر بخوان قبل از عيد بايد به صورت مسافر بياد كه قيمتش سر به فلك ميزاره اگر هر ديسكش بشه 2 توم ميشه 6 تومن بيخيال به نظر تو عيد فقط بازي ار پي جي بگيريد بازي كنيد بهترين سبك كه من باهاش حال ميكنم

ژاپن در تب و تاب Final Fantasy XII. واقعا عجب استقبال با شکوهی:

h-103_50080_ff_shinjuku0316d.jpg.jpg

h-103_50080_ff_shinjuku0316a.jpg.jpg

h-103_50082_top.jpg.jpg

h-103_50080_ff_shinjuku0316cho.jpg.jpg

h-103_50082_gyouretu.jpg.jpg

h-103_50082_pack.jpg.jpg

h-103_50083_twe0005.jpg.jpg

h-103_50083_twe0010.jpg.jpg

ffxii09.jpg

البته در این بین یه بنده خدای بد شانسی مثل این هم پیدا میشه:cheesygri

ff12.jpg

Spannuuuuuuud

بازي RPG شركت كونامي يعني suikoden V از گيم اسپات امتياز 8.1 رو گرفت
gameplay 8
graphics 7
sound 7
value 8
tilt 9
از سايتهاي ديگه :
IGN 8.2/10
Gamespy 4.5 /5
1up 8/10
gamebrink 70/100
playmagazine 8/10

اینم جدید ترین عکس از GOD OF WAR ll :
http://shvirus.persiangig.com/323.JPG
این نسخه بازی ادامه شماره قبله ... کریتوس خدا شده. ولی هنوز دشمنایی داره که از بین ببره . همچنین در این نسخه کریتوس قدرت های خدایی زیادی داره.

Kingdom Hearts II to be reviewed live Tuesday
امروز گيم اسپات اين كار رو انجام ميده .اين بازي امروز بصورت انگليسي عرضه ميشه

سلام
من خیلی وقته تو جریان بازار و این جورچیزها نیستم.میخواستم بدونم MGS3:Subsistence انگلیسی توی تهران اومده ؟

نوشته شده توسط dinosaur:
سلام
من خیلی وقته تو جریان بازار و این جورچیزها نیستم.میخواستم بدونم MGS3:Subsistence انگلیسی توی تهران اومده ؟
اریا جان فکر نکنم هنوز نسخه ی انگلیسیش اومده باشه
13.gif

نوشته شده توسط dinosaur:
سلام
الان بازي جديد نمياد بعد از تعطيلات MGS,Driver ,shadow hearth وچند تا ديگه قراره بيان

امروز بازي Okami د رزاپن ريليز ميشه اما پروزه بعدي استديو كلاور يعني سازنده اين بازي كه زير نظر كاپكم مشغول به كار است فاش شد بازي اكشني با نام God Hand است كه انتظار ميره بازي جالبي از اب دربياد اين طور كه از عكس ها بر مياد بازي بايد مايه هايي از فايتينگ داشته باشه راستي سازنده ها گفتن اين بازي تا اخر 2006 اماده ميشه و در E3 اطلاعات بيشتري فاش ميشه
932558_20060414_thumb006.jpg
932558_20060414_thumb002.jpg
932558_20060414_thumb005.jpg

من انگلیسی subsistenceروگرفتم ولی دوتا دی وی دی بود چرا؟خبری ازkindom hearts نشد؟ :confused:

نوشته شده توسط keyvan_zh:
من انگلیسی subsistenceروگرفتم ولی دوتا دی وی دی بود چرا؟خبری ازkindom hearts نشد؟ :confused:
دوست عزيز اعلام شده كه نسخه انگليسي 2 دي وي دي است يعني دي وي دي Exsistance كه شامل فيلمهاي بازي بوده حذف شده و در خود سي دي يك گنجانده شده اما توي سي دي دوم فيلمهاي طنزي براي بازي ساخته شده كه بايد ببينيد و قه قه بخنديد خيلي خنده داره

خوب بعداز دانلود WE10 امروز دانلود Ace Combat Zero هم تموم شد ^^
وینینگ الون 10 تغییرات قابل ملاحظه ای داره ولی انجین همون انجینه... اما متاسفانه دیگه حتی منو ها هم مثل سابق اینگلیسی نیستن که من یچیزائی دستگریم بشه..

- حرکات بهتر و طبیعی تر بازیکنان
- اضافه شدن حرکات جدید و یکی دوتا دریبلینگ جدید
- لایسنس شدن تعدادی از باشگاه ها و تیم های ملی.. مثل اسپانیا، ایتالیا، آرژانتین، استرالیا، هلند، انگلستان، سوئد و....
- اضافه شدن صورت علی کریمی.
- اضافه شدن بخشی به اسم رندوم چلنج که میتونید بصورت رندوم از یک قاره یا یک لیگ یا چند لیگ یا چند کشور و... بصورت یک تیم رندوم سلکت برید و بازی کنید (منتخب اونها منظور)
- اضافه شدن اینترنشنال چلنج در کنار نیپون چلنج
- تو مسترلیگش نتونستم چیزی بفهمم اما انواع مختلفی از سختی به بازی اضافه شده که در جای خودش قابل تقدیره..

تا الان هم 50% Ace Combat رایت شده و منتظرم که پرواز کنم و دشمنو بترکونم :)

نوشته شده توسط Darkfie1d:
خوب بعداز دانلود WE10 امروز دانلود Ace Combat Zero هم تموم شد ^^
وینینگ الون 10 تغییرات قابل ملاحظه ای داره ولی انجین همون انجینه... اما متاسفانه دیگه حتی منو ها هم مثل سابق اینگلیسی نیستن که من یچیزائی دستگریم بشه..

- حرکات بهتر و طبیعی تر بازیکنان
- اضافه شدن حرکات جدید و یکی دوتا دریبلینگ جدید
- لایسنس شدن تعدادی از باشگاه ها و تیم های ملی.. مثل اسپانیا، ایتالیا، آرژانتین، استرالیا، هلند، انگلستان، سوئد و....
- اضافه شدن صورت علی کریمی.
- اضافه شدن بخشی به اسم رندوم چلنج که میتونید بصورت رندوم از یک قاره یا یک لیگ یا چند لیگ یا چند کشور و... بصورت یک تیم رندوم سلکت برید و بازی کنید (منتخب اونها منظور)
- اضافه شدن اینترنشنال چلنج در کنار نیپون چلنج
- تو مسترلیگش نتونستم چیزی بفهمم اما انواع مختلفی از سختی به بازی اضافه شده که در جای خودش قابل تقدیره..
ببخشيد دارك فيلد
وينينگ الون 10 نسخه زاپنيش پخش شده
چرا زود چون هميشه تويه اگوست ميومد البته شايد به خاظر جام جهاني زود بازي رو دادن بيرون؟

نوشته شده توسط MGS:
دوست عزيز اعلام شده كه نسخه انگليسي 2 دي وي دي است يعني دي وي دي Exsistance كه شامل فيلمهاي بازي بوده حذف شده و در خود سي دي يك گنجانده شده اما توي سي دي دوم فيلمهاي طنزي براي بازي ساخته شده كه بايد ببينيد و قه قه بخنديد خيلي خنده داره
باید بگم که دیسک سوم تو راه که میاد خورده میشه (بلندش میکنن)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or