(PS Vita) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام خسته نباشید دوستان
اقا یه سوال دارم این بازیایی که نوشته پلاسشون بازیاش فری هسن ایا تا وقتی که پلاس هستیم بازیاش فری هستن یا نه وقتی که پلاسمونم تموم شد میتونیم ازشون استفاده کنیم؟

Sent from my RM-914_im_mea3_394 using Tapatalk
در صورته پایان پلاس همه بازیهای free مخصوص پلاس غیر فعال خواهد شد و برای استفاده دوباره شما بایستی plus خودتون رو تمدید کنید.

دوستان من content manager رو واسه pc نصب کردم ولی وقتی میخوام کانکت شم با usb میگه : an error has been orceed یه همچین چیزی
با وای فای هم میزنم pc رو پیدا نمیکنه!
به ps3 وصل کردم با usb همون اررور رو داد ولی با وای فای زدم وصل شد
اینو باید چیکارش کنم؟!

دوستان من content manager رو واسه pc نصب کردم ولی وقتی میخوام کانکت شم با usb میگه : an error has been orceed یه همچین چیزی
با وای فای هم میزنم pc رو پیدا نمیکنه!
به ps3 وصل کردم با usb همون اررور رو داد ولی با وای فای زدم وصل شد
اینو باید چیکارش کنم؟!
ارورها معلمولا یک کد داره ؟ کدش چی هست؟
حواست باشه این content manager باید به روز باشه به همراه فریمور .

دوستان من دیروز یه ویتا خریدم . انشالا تاپس فردا میاد دستم. ویتا دست دومه و 10 بازی براش خریداری شده . الان سوالم اینه که اون نفری که قبلا ویتا دستش بوده با پروفایل خودش بازیهارو دانلود کرده . ایا من میتونم اون 10 بازی رو رو پروفایل خودم انتقال بدم

چرا بازیهایی که خریداری شده هر بار برای بازی کردن باید به net وصل باشی؟
هیچ راهی برای رفع این مشکل وجود نداره؟

Last edited by a moderator:
چرا بازیهایی که خریداری شده هر بار برای بازی کردن باید به net وصل باشی؟
هیچ راهی برای رفع این مشکل وجود نداره؟

بازی نیازی به وصل شدن به نت ندار
فقط برای انلاین زدن خوب طبیعتا از نت استفاده میشه

در مورد انتقال هم نمیشه
فقط میتونی با اکانت خودت بازی هایی که خودت گرفتی رو بازی کنی
مگه اینکه اون دوست پروفایلش رو هم به شما داده باشه یعنی همون اکانت psn رو اگه نیاز نداشته باشه خوب مشکلی نداره با همون اکانتش میتونی بازی کنی
اگه نیاز داره به اکانتش نمیتونی اون بازی ها رو بازی کنی یا انتقال و هر کار دیگه ای
باید خودت با اکانت psn خودت بازی ها رو دانلود یا فیزیکی بخری

آخرین ویرایش:
بازی نیازی به وصل شدن به نت ندار
فقط برای انلاین زدن خوب طبیعتا از نت استفاده میشه

در مورد انتقال هم نمیشه
فقط میتونی با اکانت خودت بازی هایی که خودت گرفتی رو بازی کنی
مگه اینکه اون دوست پروفایلش رو هم به مشا داده باشه یعنی همون اکانت psn رو اگه نیاز نداشته باشه خوب مشکلی نداره با همون اکانتش میتونی بازی کنی
اگه نیاز داره به اکانتش نمیتونی اون بازی ها رو بازی کنی یا انتقال و هر کار دیگه ای
باید خودت با اکانت psn خودت بازی ها رو دانلود یا فیزیکی بخری
ممنون داداش
راستی قضیه این 3 یوزر چیه که میکن هر بازیی که از store خریدی میتونی به 2 نفر دیگه بدی که استفاده کنن؟ یعنی در کل 3 نفر استفاده میکنن

خواهشن یکی راهنمایی کنه .
قضیه این سه یوزر چیه که میگن هر بازی که از store میخری دو نفر دیگه هم میتونن استفاده کنن؟
تو تهران این کارو انجام میدادن. اون موقع که میگفتن vita هک شده این بود دیگه بازیهارو میدادن به دو نفر دیگه (بهشون میفروختن)
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

سلام دوستان یه سوال خیلی مبتدیانه داشتم...واسه ساختن اکانت PSN چه کشوری رو انتخاب کنم که ریجن 2 باشه؟چه PSN کارتی رو برای ریجن 2 باید بگیرم...؟

اکانتای امارات بهترین گزینه هستن ( واحد پولی شون هم دلاره )
البته انگلستان هم هست که پونده و گرون تره پیشنهاد نمیشه
کارت ریجن 2 برای امارات بگیرید اکانت اماراتم بسازید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or