K o j i m a
کاربر سایت
سلام دوستان راهی هست که بشه بازیهای دوستمو که رو اکانتشه بریزم رو اکانت ps3 خودم و موقعی که vita خریدم نیازی به خرید بازی نداشته باشم
خیر، اگه راهی بود الان PSVita هک شده بود
سلام دوستان راهی هست که بشه بازیهای دوستمو که رو اکانتشه بریزم رو اکانت ps3 خودم و موقعی که vita خریدم نیازی به خرید بازی نداشته باشم
سلام 1سوال دیگه از یه اکانت psn چند نفر میتونن استفاده کنن؟؟؟2بعد میخوام بدونم میشه من با اکانت دوستم بازی رو vita خودم فعال کنم بعد اگر به اینترنت وصل نشم یعنی جفتمون بصورت offline میتونیم بازی کنیم؟3میتونم با اکانت ps3 بازی vita بخرم ؟؟
چرا،منم همین مشکل رو داشتم.با عوض کردن dns حل شد.من چند روزیه که 90درصد اوقات نمیتونم ساین این بشم با ویتا در حالی که با پلی3 و 4 میتونم! کسی این مشکل رو نداشته؟
چی اضافه شده؟تو playstation blog که چیزی ننوشتهاپدیت 3.18 اومده و اجباری هم هست
Software Stabilityچی اضافه شده؟تو playstation blog که چیزی ننوشته
دوستان یه سوال دارم این که وقتی من پلاس یک ماهه میگیرم و باهاش بازی های رایگان رو دانلود میکنم، همیشه برای بازی کردن اون بازی رایگان که دانلود کردم، بید آنلاین باشم؟ میشه دفعه اول که شناسایی کرد بعدش آفلاین بشم؟ ممنون میشم جواب بدید.
نه نیازی نیست انلاین باشی وقتی یک ماه مدت زمان پلاز تموم بشه خود به خود بازی ها تاریخ مصرف گذشته میشن ... ولی اگه دوباره پلاز بشی ... باید انلاین شی و بازی رو فعال کنیدوستان یه سوال دارم این که وقتی من پلاس یک ماهه میگیرم و باهاش بازی های رایگان رو دانلود میکنم، همیشه برای بازی کردن اون بازی رایگان که دانلود کردم، بید آنلاین باشم؟ میشه دفعه اول که شناسایی کرد بعدش آفلاین بشم؟ ممنون میشم جواب بدید.
سلام... دوستان ریجن اکانتی که ساختیم پال باشه وقتی وارد انلاین بازی کردن میشیم با همونایی که اکانتشون پال هست بازی میکنیم؟ یا کل جهان؟