Fallen-Angel
کاربر سایت
آره، ویتا بدیش اینه که نمیشه مثل PS3 چند تا یوزر بسازی. اونم فقط برای اینه که مموریه بیشتر فروش بره. یعنی رو هر مموری یه اکانت.
اونوقت من میگم این سونی شارلاتانه :d شماها باور نمیکنید دیگه
آره، ویتا بدیش اینه که نمیشه مثل PS3 چند تا یوزر بسازی. اونم فقط برای اینه که مموریه بیشتر فروش بره. یعنی رو هر مموری یه اکانت.
اونوقت من میگم این سونی شارلاتانه :d شماها باور نمیکنید دیگه
نه.انصافا با این حال که جونم برای سونی و محصولاتش در میره ولی منم تاعیید میکنم که در مواردی،سونی بدجور شارلاتان بازی درمیاره. امیدوارم به راه راست هدایت بشه.:d
احتمال توی دانلود مشکلی پیش اومدی. میتونی دوباره دانلودش کنیببخشید یه سوال
من دیشب gravity rush را دانلود کردم و تموم شد. بعدش بلافاصله یه بازی کوچیک بود به اسم فکر کنم robot stealth یا یه همچین چیزی که اونم دانلود کردم ولی وقتی که فقط 5 sec مونده بود تا تموم بشه error داد که
could not download
)x
بعدش هر کاری کردم دیگه اصلا توی ps store نمیرفت که گفتم شاید یه بار sign out کنم درست بشه که حالا اصلا دیگه نمیتونم وارد store بشم. میخواستم ببینم شبکه سونی قطعه؟
و یه چیز دیگه. چرا وقتی با ویتا یه چیزی را دانلود میکنیم و بعد از 10 min میره توی standby mode دانلودش میره توی حالت pause
این که خیلی مسخرست. من بر ای دانلود gravity rush هر 8 دقیقه یه بار میرفتم ویتا را بهش دست میزدم که نره توی حالت standby
زمان روشن موندنش که بیشتر از 10 min نیست. مگه بیشتر هم میشه؟ من جایی توی setting ندیدم. در مورد چراغ ps هم که آره بعضی وقتا که میره توی standby mode اون چراغش آبیه و دانلود هم معلومه که ادامه پیدا میکنه اما بعد از حدودا یه ربع بیست دقیقه چراغش خاموش میشه و دانلود pause میشهاصولا وقتی ویتا رو به حال خودش موقع دانلود ول کنی توی standby هم که بره اون چراغه ابی ps button به منظور ادامه دانلود روشن میمونه و نباید مشکلی باشه. اگر نه که به نظرم به خاطره اینترنت هست. میتونی زمان روشن موندن کنسول رو توی بخش setting افزایش بدی.
مهم نیست چه کشوری رو برای ایمیل انتخاب کرده باشیدسلام ایابرای ثبت نام پی اس ان بجز ایمیل جیمیل هم قبول می کند واگر اسم کشور درپی اس ان یک چیز باشد ودر سرویسدهنده یک چیز دیگر مشکلی پیش نمی اید وایا پی اس ان شماره تلفن هم می خواهد یاخیر
مشکل سرورهای بازی هم میتونه باشه اما اگر همیشه همینطوری هست ( چون بچه ها میگفتن کلا انلاین بد نبود برای fifa )سلام
من فیفا 13 رو انلاین بازی میکنم ولی تیک میزنه.
اینترنت 512 هست از مخابرات.
ایا راهی هست که پینگم کمتر بشه.
ریجن 1 از US همه لاک هست و برای AT&A هستش که سیمش هم توش هستسلام دوستان
ریجن 1 سیم کارت ایران پشتیبانی میکنه ؟ راه حلی داره یا نه ؟
اره دارن update میکننش ×_×اقا psn واسه شما هم قطعه؟