(PS Vita) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

اونوقت من میگم این سونی شارلاتانه :d شماها باور نمیکنید دیگه ;)

نه.انصافا با این حال که جونم برای سونی و محصولاتش در میره ولی منم تاعیید میکنم که در مواردی،سونی بدجور شارلاتان بازی درمیاره. امیدوارم به راه راست هدایت بشه.:d

نه.انصافا با این حال که جونم برای سونی و محصولاتش در میره ولی منم تاعیید میکنم که در مواردی،سونی بدجور شارلاتان بازی درمیاره. امیدوارم به راه راست هدایت بشه.:d

آقا من تو قمم
این سونی بفرستید اینجا با بری بچ کارش داریم :دی

ببخشید یه سوال :-/
من دیشب gravity rush را دانلود کردم و تموم شد. بعدش بلافاصله یه بازی کوچیک بود به اسم فکر کنم robot stealth یا یه همچین چیزی که اونم دانلود کردم ولی وقتی که فقط 5 sec مونده بود تا تموم بشه error داد که
could not download
)x
بعدش هر کاری کردم دیگه اصلا توی ps store نمیرفت که گفتم شاید یه بار sign out کنم درست بشه که حالا اصلا دیگه نمیتونم وارد store بشم. میخواستم ببینم شبکه سونی قطعه؟

و یه چیز دیگه. چرا وقتی با ویتا یه چیزی را دانلود میکنیم و بعد از 10 min میره توی standby mode دانلودش میره توی حالت pause :-/
این که خیلی مسخرست. من بر ای دانلود gravity rush هر 8 دقیقه یه بار میرفتم ویتا را بهش دست میزدم که نره توی حالت standby
:|

ببخشید یه سوال :-/
من دیشب gravity rush را دانلود کردم و تموم شد. بعدش بلافاصله یه بازی کوچیک بود به اسم فکر کنم robot stealth یا یه همچین چیزی که اونم دانلود کردم ولی وقتی که فقط 5 sec مونده بود تا تموم بشه error داد که
could not download
)x
بعدش هر کاری کردم دیگه اصلا توی ps store نمیرفت که گفتم شاید یه بار sign out کنم درست بشه که حالا اصلا دیگه نمیتونم وارد store بشم. میخواستم ببینم شبکه سونی قطعه؟

و یه چیز دیگه. چرا وقتی با ویتا یه چیزی را دانلود میکنیم و بعد از 10 min میره توی standby mode دانلودش میره توی حالت pause :-/
این که خیلی مسخرست. من بر ای دانلود gravity rush هر 8 دقیقه یه بار میرفتم ویتا را بهش دست میزدم که نره توی حالت standby
:|
احتمال توی دانلود مشکلی پیش اومدی. میتونی دوباره دانلودش کنی

نه استور مشکلی نبود. به نظر میرسه مشکله نتت هست. میتونی دستگاه رو خاموش روشن کنی یا روتر رو ریست کنی ببینی درست میشه یا نه .

اصولا وقتی ویتا رو به حال خودش موقع دانلود ول کنی توی standby هم که بره اون چراغه ابی ps button به منظور ادامه دانلود روشن میمونه و نباید مشکلی باشه. اگر نه که به نظرم به خاطره اینترنت هست. میتونی زمان روشن موندن کنسول رو توی بخش setting افزایش بدی.

حل شدش :d فکر کنم مشکل از نتم بوده :| راستی اسم بازیه stealth inc بود ;)
اصولا وقتی ویتا رو به حال خودش موقع دانلود ول کنی توی standby هم که بره اون چراغه ابی ps button به منظور ادامه دانلود روشن میمونه و نباید مشکلی باشه. اگر نه که به نظرم به خاطره اینترنت هست. میتونی زمان روشن موندن کنسول رو توی بخش setting افزایش بدی.
زمان روشن موندنش که بیشتر از 10 min نیست. مگه بیشتر هم میشه؟ من جایی توی setting ندیدم. در مورد چراغ ps هم که آره بعضی وقتا که میره توی standby mode اون چراغش آبیه و دانلود هم معلومه که ادامه پیدا میکنه اما بعد از حدودا یه ربع بیست دقیقه چراغش خاموش میشه و دانلود pause میشه :(

سلام ایابرای ثبت نام پی اس ان بجز ایمیل جیمیل هم قبول می کند واگر اسم کشور درپی اس ان یک چیز باشد ودر سرویسدهنده یک چیز دیگر مشکلی پیش نمی اید وایا پی اس ان شماره تلفن هم می خواهد یاخیر

سلام ایابرای ثبت نام پی اس ان بجز ایمیل جیمیل هم قبول می کند واگر اسم کشور درپی اس ان یک چیز باشد ودر سرویسدهنده یک چیز دیگر مشکلی پیش نمی اید وایا پی اس ان شماره تلفن هم می خواهد یاخیر
مهم نیست چه کشوری رو برای ایمیل انتخاب کرده باشید
شماره تلفنی لازم نیست
gmail و اکثریت mail سرویسها قابل هست

سلام
من فیفا 13 رو انلاین بازی میکنم ولی تیک میزنه.
اینترنت 512 هست از مخابرات.
ایا راهی هست که پینگم کمتر بشه.
مشکل سرورهای بازی هم میتونه باشه اما اگر همیشه همینطوری هست ( چون بچه ها میگفتن کلا انلاین بد نبود برای fifa )
راههای زیادی هست اما ممکنه همشون عملی نباشه
پینگت رو میتونی توی speedtest.net تست بگیری. لگ هم میتونی توی cmd تست کنی مثلا با سرور yahoo>
برای بهتر کردنش هم میتونی با isp تماس بگیری .... یا سرعت بهتری بگیری .... حواست باشه سیگنال روتر پر باشه ....
packet loss زیاد نداشته باشی.
یک سری برنامه اینا هم هست که بیشتر برای pc gaming تاثیر داره
اگر واردی میتونی پرتت رو به psn یا سرورهای ea از طریق تنظیمات روتر باز کنی یا مثلاNAT TYPE رو چک کن Strict نباشه .

برنامه های خیلتر رو روی ویتا مثل F بی چطوری میشه استفاده کرد ؟ راهی هست استفاده کرد از این برنامه های خیلتر ؟ :)
راهی هست ؟ :d

update
خودم فهمیدم :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or