mohamada
کاربر سایت
نت ایران قاطی کرده یه چند روزه بگیر ول کن داره!اقا psn واسه شما هم قطعه؟
باید صبر کرد مشکل از کل مخابراته
نت ایران قاطی کرده یه چند روزه بگیر ول کن داره!اقا psn واسه شما هم قطعه؟
دوستان یه سوالی
من الان اکانتم اروپایی هست، چون اینجا بازی های فیزیکیش گرونه، می تونم یه اکانت آمریکایی هم رویه ویتا داشته باشم؟ آخه دیدم تویه Store آمریکا بازی ها ارزونتره . منظور اینکه اینکه دستگاه Region Lock که نیست؟
بعد بازی های فیزیکی چی؟ اونا هم اروپایی هستند ، حتما باید رویه اکانت اروپایی باشه؟
راحت ترین و سریع ترین تو کشورمون psn کارت هستشاقا من نمیدونستم سوالو کجا بپرسم اما میگم که چطوری میتونم به حساب پی سی اینم پول بریزم؟
سپاس،بله یه اکانت us باید بسازی میشه ریجن لاک نیست ویتا ... بازی های ویتا هم اگر انلاین پس نداشته باشه مشکلی نداره و کلا شما باید روی این حساس باشی ریجن بازی یا هر چیز مربوطه به ریجن اکانتت مربوط بشه نه خود دستگاه...
- - -ویرایش - - -
راحت ترین و سریع ترین تو کشورمون psn کارت هستش
دو تا نکته :
یک psn کارت باید با ریجن اکانتت یکی باشه (مثلا ریجن یک psn کارت us می خواد )
دو 10 ، 20 ، 50 دلاری موجوده
سپاس،
میشه 2 تا اکانت استفاده کنم؟ یسری بازی رویه این اکانتم دارم ، حالا اگه با اون اکانتم یه سری بازی بخرم. میشه راحت جا به جا شد بینشون؟
1. ویتا در یک زمان فقط یک اکانت قبول میکنه .سپاس،
میشه 2 تا اکانت استفاده کنم؟ یسری بازی رویه این اکانتم دارم ، حالا اگه با اون اکانتم یه سری بازی بخرم. میشه راحت جا به جا شد بینشون؟
1. ویتا در یک زمان فقط یک اکانت قبول میکنه .
2. اگر 2 رم داری که میتونی هر رم رو به یک اکانت بدی
3. برای تعویض اکانت روی ویتا نیاز هست format بشه و restore بشه تا بتوی اکانت جدید وارد کنی
4. تنها عوض کردن رم و یا وارد کردن دیگر id و رمز باعث ورود به اکانت جدید نمیشه. REstore کردن ویتا به Factory setting بایدی هست برای وارد کردن اکانت جدید هر بار.
5. توصیه من Content manager دانلود کنی و از هر account روی pc کلا backup بگیری اگر بیش از یک رم نداری.
avatar مربوط میشه به تنظیمات هر اکانته مروبطهرم 4 گیگی زیاد دارم! کلا 1 کی 2 بازی فعلا می خوام بخرم از Store US .
پس از 1 رم واسه US استفاده می کنم که نیازی به Backup نداشته باشه.
تنظیمات دستگاه چی ؟ اونارو نمیشه ازش Backup گرفت؟ که هر بار نیاز نداشته باشه دوباره وارد کنم؟
حل شدش :d فکر کنم مشکل از نتم بوده راستی اسم بازیه stealth inc بود
زمان روشن موندنش که بیشتر از 10 min نیست. مگه بیشتر هم میشه؟ من جایی توی setting ندیدم. در مورد چراغ ps هم که آره بعضی وقتا که میره توی standby mode اون چراغش آبیه و دانلود هم معلومه که ادامه پیدا میکنه اما بعد از حدودا یه ربع بیست دقیقه چراغش خاموش میشه و دانلود pause میشه
بله میتونید مشکلی ندارهبخشید دوستان اکانه 3 ماه پالس بگیرم میتونم بازی مجانی ها رو دانلود کنم؟ اگه میشه کسی میدونه از کجا بخرم برام پ خ کنه.
بله میتونید مشکلی نداره
فقط در صورت پایان یافتن 3 ماه بازیهای مجانی غیر فعال خواهند شد و در صورت تمدید اعتبار پلاس دوباره فعال میشن.
الان پلاس به صرفه ترین سرویس سونی هست اگه عضو پلاس امریکا باشی میتونی 6 تا بازی که مجموع قیمتشون از 100 دلار بیشتر هست رو مجانی بازی کنیمن دیدم که اینجوریه کلا منصرف شدم ترجیح دادم همون جدا جدا بخرم و همه رو داشته باشم..