ijnmko
کاربر سایت
همش بستگی به ایپی که استفاده میکنی داره من به کمک همون ایپی حداقل یکروز میتونم از فیس بوق استفاده کنم باید توجه کنی کیفیت ایپی انتخابی بالا باشهامتحان کردم کاری رو که گفتید
اولش کانکت میشه اما بلافاصله dc میشه
همش بستگی به ایپی که استفاده میکنی داره من به کمک همون ایپی حداقل یکروز میتونم از فیس بوق استفاده کنم باید توجه کنی کیفیت ایپی انتخابی بالا باشهامتحان کردم کاری رو که گفتید
اولش کانکت میشه اما بلافاصله dc میشه
از نظر فیزیکی ریجن دستگاه اهمیتی ندارهدوستان میشه یه توضیح کلی راجب رجیون ها بدین هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.فردا پس فردا میخوام یه ویتا کار کرده بگیرم چه رجیونی بهتره دستگاه؟
سلام.
من یه سری سوال داشتم. اگه جای درستی نمیپرسم ببخشید :d
راستش یکی از دوستای من ویتا خریده (کوفتش شه :d ) مثل اینکه ریجن یکه.
1- یعنی برا آمریکاست؟
2- بعدش خودش از کجا میتونه بفهمه که ریجن یکه؟
3- و اینکه خودش رفته توی پلی استیشن نتورک یه اکانت باز کرده ولی زده محل زندگیش لندن. حالا میخواد یه پی اس ان کارت بخره ولی نمیدونه باید برا us را بخره یا برا uk را. فکر کنم توی استورش قیمت ها به پوند میاد.
4- اصلا از کجا میتونه بفهمه که استورش برا کجاست؟ برا us یا برا uk؟
5- بعدشم با ویتاش نمیتونه با سیم کارت رایتل کار بکنه؟
==========
فقط خواهش میکنم به همه سوالاتم جواب بدید. جدا ممنون میشم
بله جدا عذر میخوام. آخه من عین همین سوال را از یکی از دوستام توی پروفایلش پرسیدم و همون سوال را کپی پیست کردم :dپست بالایی رو میخوندی حداقل!
بیشتره بازیها توی همه استورها رلیز میشه. حالا یک موقع تاریخ عرضه میتونه متفاوت باشه اما معمولا اگر بازی تو استوره a بیاد و همزمان توی استوره b نیاد . حدودا از 3 تا 2-3 ماه بعدش ماکسیمم عرضه میشه.بله جدا عذر میخوام. آخه من عین همین سوال را از یکی از دوستام توی پروفایلش پرسیدم و همون سوال را کپی پیست کردم :d
الان یه سوال دیگه برام پیش اومده. بعضیا میگن این بازی توی این استور اومده و توی این یکی استور نیستش. میخواستم بدونم کدوم استور بهتره؟ و اگه همزمان یه اکانت دیگه به عنوان مثال توی us باز کنیم، میتونیم از استور us هم چیزی دانلود کنیم
خیلی خیلی ممنون از همتون مشکل دوستم برطرف شد. یه psn کارت خرید. البته برا uk و بازی هم دانلود کرد امتحانی. همه چی روبراه بود. الان یه سوال دیگه :d
ps plus چیه؟
مرسی محسن جان. راستش الان با دوستم داشتیم تخفیف ها و بازی های مجانیش را میدیدیم که دیدیدم یه پلاس 2 ماهه هستش که 11 پونده و باهاش میشه بازی gravity rush و نمیدونم چی چی :d را که rate بالایی گرفته را مجانی dl کرد :d فکر کنم پلاس بگیریم که خیلی بهتره :d چون قیمت های خودش روی هم میشه 21 یا 22 پوند.سیستمی هست که 3 ماهه داره و 1 ساله ( که تو استور آمریکا به ترتیب 20 و 50 دلاره). این هزینه رو میپردازی و تو اون مدت میتونه بازیایی که تخفیف خوردن رو ارزون تر بگیری. یا برای کاربران این Plus هر ماه بازیای مجانی میزارن که میتونی دانلود کنی بازی کنی. یا آپدیت بازیا رو بتونی استپ کنی ادامش رو بعدا دانلود کنی. کلا اگه زیاد اهل خرید از استور نباشی ، عضو Plus نشدی هم نشدی. مگر این که خیلی بخوای ولخرجی کنی.:d
خواهش میکنم. شاید تو انگلیس 2 ماهه داره. بازیایی که گفتی Gravity Rush هست و اون یکی هم آنچارتد هست. ولی خب به نظرم به ئوستت بگو اکانتشو عوض کنه آمریکا بسازه. به نظرم خیلی بهتره. تازه تو استور آمریکا بازیه تکرار نشدنیه Harvest Moon : Back to Nature برای PS1 رو میتونی با 6 دلار بخری و روی ویتا بری که فکر کنم لذتی بده که اصلا تکرار نشدنی باشه. این بازی ای که گفتم تو استور های دیگه نیست.مرسی محسن جان. راستش الان با دوستم داشتیم تخفیف ها و بازی های مجانیش را میدیدیم که دیدیدم یه پلاس 2 ماهه هستش که 11 پونده و باهاش میشه بازی gravity rush و نمیدونم چی چی :d را که rate بالایی گرفته را مجانی dl کرد :d فکر کنم پلاس بگیریم که خیلی بهتره :d چون قیمت های خودش روی هم میشه 21 یا 22 پوند.
نه بابا آنچارتد را داره :d اسم بازیش little kings story هستشخواهش میکنم. شاید تو انگلیس 2 ماهه داره. بازیایی که گفتی Gravity Rush هست و اون یکی هم آنچارتد هست. ولی خب به نظرم به ئوستت بگو اکانتشو عوض کنه آمریکا بسازه. به نظرم خیلی بهتره. تازه تو استور آمریکا بازیه تکرار نشدنیه Harvest Moon : Back to Nature برای PS1 رو میتونی با 6 دلار بخری و روی ویتا بری که فکر کنم لذتی بده که اصلا تکرار نشدنی باشه. این بازی ای که گفتم تو استور های دیگه نیست.
نه بابا آنچارتد را داره :d اسم بازیش little kings story هستش
==========================
~x(~x(
وااااااااااااااااااای نهههههههههههههه. این سونی یه کلاهبرداره بزرگه. یه شارلاتان بزرگ
)x)x
الان میخواستیم gravity rush را دانلود کنیم که ............. که ................ میدونید چی نوشته بود؟ نوشته بود این بازی تا دو ماه برای شماست به صورت مجانی. بعدش که پلاس 2 ماهه تموم بشه دیگه برای ما نیست. یعنی خاک بر سر سونی کلاهبردار. یعنی ما هر وقت بخوایم بازیش کنیم بعد از 2 ماه باید هی 12 پوند بدیم ~x(~x(