Fenris Wolf
کاربر سایت
تورو خدا یکی به من بگه سا****************ک%%##س رو چجوری از طریق وایرلس شیر کنم که با ویتا برم یوتوچوب !؟ تو چخ یا اینجا ـم بگید فرقی نداره
تو تنضیمات ویتا چیز پی ان هست ـش ؟تورو خدا یکی به من بگه سا****************ک%%##س رو چجوری از طریق وایرلس شیر کنم که با ویتا برم یوتوچوب !؟ تو چخ یا اینجا ـم بگید فرقی نداره
گمون نمیکنم مشکلی باشه که اپدیت ایجاد کرده باشه ...یک بار wifi رو خاموش روشن کن و یا از ویتا پاکش کن دوباره وصل شو ... به نظره میرسه timed out زیاد داری اگر اروری میده بنویس تا بهترکمک کنیم.سلام دوستان من الان به 2.06 اپدیت کرده ام ولی نمیتونم به psn وصل شم از 5 بار 1 بار وصل میشه خیلی رو اعصابه
منم از زمانی که update کردم مشکل اتصال به PSN دارم ! باید بعضی اوقات مودم رو خاموش و روشن کنم تا وصل بشه !!!!!!
تورو خدا یکی به من بگه سا****************ک%%##س رو چجوری از طریق وایرلس شیر کنم که با ویتا برم یوتوچوب !؟ تو چخ یا اینجا ـم بگید فرقی نداره
سلام دوستان
این near دقیقا چی هست ... ؟!
من میزنم location و ست کنه نمیشه ...
رفتم تو 1 سایتی که ارمان جان داده بود
به مشکل خوردم
این mac ادرس چی هست دقیقا ؟! کد پستیه ؟! : ))))
ممنون میشم کمک کنین ...
ویژگی near هم بگید
سلام عزیز
near برنامه ای هست که نشون میده در یک محدوده نزدیک به شما چه کسایی PS دارن ( شامل ps3, vita) ... و چه فعالیتهای دارن ... بعدش با کسایی که add هستی میتونی gift مربوط به بازیا رو بدی و بگیری و ...
mac هم مربوط به wifi هست
باید cmd رو باز کنی بزنی ipconfig و بعد که اینتر زدی اونوقت اونی که نوشته Physicall adress همون MAC هست.
اگر mac رو میخوای برو تو setting بعد system بعد system information اونجا mac دستگاه رو زده .
اصولا با خاموش روشن کردن یا یه Hard Reset باید درست شهآقا من نمیتونم وصل بشم به PSN این ارور رو میده NP-8098-5 امروز اینجوری شد اکانتم US واسه کسی اینجوری شده؟؟