(PS Vita) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان به نظرتون اکانتمو عوض کنم بکنم us الان uk هست استورشم نسبت به uk خیلی تو پر تره
واسه ریجن 2 هفته دیگه قراره Metal gear solid hd collection مجانی شه ؟

salam ...! Man yek fard mobtadi hastam va tasmim be kharid PS vita dashTam :D MaMnon misham age rahnamaiim koni :D !!! PSN chieh :S ?! app mishe rosh nasb kard ?! Maslan masenjer ?!?! Bazihash chetorian ?! :D TNX
PSN میشه Playstation Network در واقع نام شبکه انلاین سونی برای دارندگان PS هست. این سرویس مجانی هست اما با خرید plus میتونید بهره های بیشتری ببرید . باید اکانت درست کنید تا بتونید از بیشتر امکانات ویتا استفاده کنید.
جوابتون رو در مورده app اون یکی تاپیک دادیم ... بازم ویتا به عنوان کنسول بازی عرضه شده و خبری از اومدن app های کاربردی و ... روش نیست.
بازیاش هم سری به تاپیکهاش بزنی میبینی. یک سری بازی های مشترک بین کنسولها داره و یک سری بازیهای انحصاری که خب به مراتب گرافیک بالایی دارن و از نظر محتوا هم مشابه بازیهای کنسولی هستن .
فعلا هم خبری از هک نبوده پس انتظار داشته باش برای هر بازی بین130 تا 170 تومن کنار بزاری. ( نو )

کاشکی Assassin رو برای Plus مجانی می کردن .
هر کی پلاس داره Plant vs zombies رو دانلود کنه که نسبت به نسخه آیفون و اندروید بهتره . دیگه لازم نیست مثل نسخه Ios مینی گیم ها رو هم بخرید !

اگه قبلا استفاده شده باشه هم همینو میگه ؟

ایا کد هم ریجن داره ؟

یعنی کد ماله یه لیتل بیگی بوده که ریجنش فرق داشته .

راستی این کد هایی که روی کارتریج بازی هست هیچ شباهتی با کد های رو کاور نداره ؟

عرفان من امروز یه ک ar play cards داشتم قبلا زده بوده ام الان زده ام همین ارور رو داد این کد استفاده شده مطمعن باش

کاشکی Assassin رو برای Plus مجانی می کردن .
هر کی پلاس داره Plant vs zombies رو دانلود کنه که نسبت به نسخه آیفون و اندروید بهتره . دیگه لازم نیست مثل نسخه Ios مینی گیم ها رو هم بخرید !
مگه بازی Plants vs Zombies رایگانه که میگی هر کی پلاس داره دانلود کنه؟ قیمتش حدود ۱۰ پوند باید باشه.

من یه مشکل دارم من دمو بازی هرچی هستو با خود ویتا دانلود میکنم ولش میکنم دانلود کنه بعد 10 دیققه که میرم سرش میبینم دانلودم pause شده چی کار کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or