(PS Vita) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

عزیزان کسی می دونه چه جوری باید کارت PS Plus برای عضویت رو بگیریم . مغازه ها که هیچ کدوم ندارن . فروشگاه آنلاینی هست که بفروشه توی ایران ؟

اره چند نفر تو بازارچه خود سایت گذاشتن

---------- نوشته در 01:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:22 PM ارسال شده بود ----------

یه مشکل داشتم که حل شد و در مورد تروفی ها بود .
حالا مشکل بعدی :دی
این نوشته های قرمز (زیر جایی که ایدیمو نوشته) که میگه باید تنظیمات رو تغییر بدم و... باید چکار کنم تا از بین بره ؟
godmzpfauodan70fdgjs.png

مال منم همین قرمزرو نوشته چیز مهمی نیست

یه مشکل داشتم که حل شد و در مورد تروفی ها بود .
حالا مشکل بعدی :دی
این نوشته های قرمز (زیر جایی که ایدیمو نوشته) که میگه باید تنظیمات رو تغییر بدم و... باید چکار کنم تا از بین بره ؟
godmzpfauodan70fdgjs.png
این رو باید توی ps3 یا خوده ویتا لاگین بشی و بعدش بری قسمت account management و یک اواتار انتخاب کنی و چیزی توی قسمت About me بنویسی

عزیزان کسی می دونه چه جوری باید کارت PS Plus برای عضویت رو بگیریم . مغازه ها که هیچ کدوم ندارن . فروشگاه آنلاینی هست که بفروشه توی ایران ؟
کارت psn میشه خرید و بعدش عضویت انلاین رو به صورت انلاین از خوده psn تهیه کرد.

سلام دوست عزیز اگه اکانت uk داری باید از خوده استور بخری جون خیلی کم یاب هست کده فیزیکیش ولی اگه usهستی از MatrixGame.ir فروشگاه بگیر قیمتش هم نسبت به جاهای دیگه مناسب هست البته این سایت هم خوبهhttp://forum.iranpartition.com/showthread.php?tid=54

سلام :(
:((
من ریجن اکانتم 2 هست و ریجن دستگام 1 هست . یه لیتل بیگ خریدم که ریجن 2 هست .
وقتی بخش اولش رو تموم کردم و میخواسنم برم کد رو بزنم (voucher code) میزنه :
the code you entered may not be correct or may be invalid .
please check thet you entered it correctly .
(c2-13930-6)

ممکن نیست قبلا کسی این کد رو زده باشه یا کد با ریجن بازی فرق داشته باشه ؟
چون رو پک بازی نوشته ریجن 2 پشت کارت کد هم زده :
the playstation networkk (psn ) voucher code is issued and redeemed by sony network entertaiment europe limited of 10 great marlborough street , london , w1f 7lp , united kingdom (company reg.no 6020283) ("we , "us , " our) . when we refter to "you" or "your" we mean the recipient of the psn voucher code .
که اینم یعنی ریجن 2 هست . (فکر کنم)
پس تا اینجا پک بازی و کد و اکانتم ریجن 2 هست ولی به خود بازی (کارتریج) شک دارم که ریجن 2 باشه ! از کجا میشه فهمید که دقیقا خود بازی رو بفهمم ریجنش چیه ؟

PSN plus رو یه سایت هست خیلی ارزون می ده اگه کسی خواست P.M. بده آدرسش رو بدم بهش .
اینترنتی هستش !!! پولو می ریزی به حساب همون لحظه برات ایمیل میاد استفاده می کنی

سلام :(
:((
(c2-13930-6)

the playstation networkk (psn ) voucher code is issued and redeemed by sony network entertaiment europe limited of 10 great marlborough street , london , w1f 7lp , united kingdom (company reg.no 6020283) ("we , "us , " our) . when we refter to "you" or "your" we mean the recipient of the psn voucher code .
پس تا اینجا پک بازی و کد و اکانتم ریجن 2 هست ولی به خود بازی (کارتریج) شک دارم که ریجن 2 باشه ! از کجا میشه فهمید که دقیقا خود بازی رو بفهمم ریجنش چیه ؟

سلام مگه بازی رو اکبند نگرفتی ؟ سلفونش باز شده بود ؟
ربطی به ریجن دستگاه نداره فقط و فقط ریجن اکانتت باید یکی باشه
کد رو اشتباه زدی احیانا یا ناقص زدی یه بار دیگه چک کن دقیق.

---------- نوشته در 08:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:06 PM ارسال شده بود ----------

PSN plus رو یه سایت هست خیلی ارزون می ده اگه کسی خواست P.M. بده آدرسش رو بدم بهش .
اینترنتی هستش !!! پولو می ریزی به حساب همون لحظه برات ایمیل میاد استفاده می کنی

چه سایتی. اکثر سایت ها اپدیت شده نیستن و قیمت های قبل هستش سعی کن حضوری بگیری یا از یه ادم معتبر
از سایتی هم خواستی بخر حتما بپرس قبلا کسی ازاش چیزی خریده چجوریه

4 بار زدم همینو میگه .
سلفونشم نبود !

برا بازی انلاین باید ریجن بازی با کد و اکانت یکی باشه دیگه !
اونیکه مهم نیست دستگاهه

بازی رو بهت به عنوان دست دو فروخته امکان نداره اخه اکبند سلفون دور بازی هست زنگ بزن کدشم استفاده کردن

سلام
من PS Plus خریدم !!! حالا نمی دونم آپدیت شده بود یا نه ولی هر چی بود در جا کدشو برای ایملم فر ستاد !
82 هزار تومن = 3 ماهه plus
واقعا این پلاس خیلی به صرفه هستش ! الان کلی بازی رایگان توی استور اضافه شده .
راستی خدا رو شکر من ویتام رو ریجن 1 گرفتم راحت کارت های پلاس براش پیدا می شد .

سلام
من PS Plus خریدم !!! حالا نمی دونم آپدیت شده بود یا نه ولی هر چی بود در جا کدشو برای ایملم فر ستاد !
82 هزار تومن = 3 ماهه plus
واقعا این پلاس خیلی به صرفه هستش ! الان کلی بازی رایگان توی استور اضافه شده .
راستی خدا رو شکر من ویتام رو ریجن 1 گرفتم راحت کارت های پلاس براش پیدا می شد .

مبارک باشه جایه ماهم بازی کن لول
منظورت اکانتت بود دیگه ؟

بازی رو بهت به عنوان دست دو فروخته امکان نداره اخه اکبند سلفون دور بازی هست زنگ بزن کدشم استفاده کردن
دست دو گرفتم ولی طرف اصلا انلاین نمیزنه و قسم خورد نو خریده و کدش هم نزده !
حالا یکی خواهش میکنم جواب این سوالامو بده :(

(c2-13930-6)

(c2-13930-6)

از اونجایی که شما بری اکانت ریجن 2 باز کنی و ببینی کد کار میکنه یا خیر ....
به هر حال از کسی که بازی رو خریدی و اکبند بوده به هر حال بازی داخل ریجن 2 هست و هیچ وقت شانس اینکه توی پک ریجن بازی دیگه باشه وجود نداره !....
از روی کارتریج هم نمیشه تشخیص داد ریجن چنده ... ولی همه شواهد نشون داده که بازی ریجن 2 هست و به خاطره ریجنت نمیتونی بازی رو online بازی کنی ... بهتره برای برخورد نکردن به چنین مشکلاتی بازیهای که Online PAss دارن رو مطابق با ریجن اکانتت بخری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or