(PS Vita) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام دوستان من مودم اینترنتم m@x net هست و وقتی با ویتام (3g/wifi هست) میخوام با وای فای وصل اینترنت بشم نمیشه !
یعنی کانکت میشه وقتی تو internet connection test میرم گزینه ها اینطوریه :
جلو name اسم مودم رو میزنه
جلو ssid اسم مودم رو میزنه
جلو obtain ip address میزنه successful
جلو internet connection میزنه failed :((
خواهش میکنم راهنماییم کنید .
مودمم مدل 830i+ هست و روی مودم با یک کلید میشه wlan رو قطع و وصل کرد اما من وصل هم میکنم بی فایدست :((
ویتا رو ری استور کردم که موقعی که اکانت رو میخواد شاید به نت وصل شه ولی بازم نشد :((
من با ویتا wifi وصل میشدم بدون مشکل اما این 3g/wifiـــه نمیدونم باید تنظیم خاصی بکنم یا نه ؟

با یه دستگاه دیگه کا وایرلس داره وصل شو ببین وصل میشه ؟
شاید مشکل از سرورتون باشه
یادمه رو Ps3 همچین فیلمی رو داشتم خودش خود به خود درست شد

شاید مودم وایرلست مشکل داره و به احتمال زیاد اگه تو کامپیوترم مشکل داری بدون از سرور هست

---------- نوشته در 07:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:05 PM ارسال شده بود ----------

بعضی وقت ها خود psn مشکل داره که بغد یه مدت درست میشه

الان با pc وصل میشم مرتب ولی سیستم وای فای تنظیمش بهم ریخته از تو سیستم :((

---------- نوشته در 08:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:49 PM ارسال شده بود ----------

از psn نیست !
کلا سیستم وای فای مودمم بهم ریخته چون با گوشی هم کانکت میشه ولی یه گوگل هم نمیره :دی

؟؟؟؟؟؟
ببین اون notification اون بالا سمت راست صفحه که روش بزنی میاد دانلود هات رو نوشته . فکر کنم یه دایره ایی چیزی کنار همه نوشته ها هست اونجا . روی دایره اون دموهایی که دانلود کردی بزنی فکر کنم یکیش اینستال داره .
در مورد اکانت هم میتونی بری این سایت سونی . همه چیز اکانت رو نوشته :
https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action?service-entity=psn

یه مشکل داشتم که حل شد و در مورد تروفی ها بود .
حالا مشکل بعدی :دی
این نوشته های قرمز (زیر جایی که ایدیمو نوشته) که میگه باید تنظیمات رو تغییر بدم و... باید چکار کنم تا از بین بره ؟
godmzpfauodan70fdgjs.png

عزیزان کسی می دونه چه جوری باید کارت PS Plus برای عضویت رو بگیریم . مغازه ها که هیچ کدوم ندارن . فروشگاه آنلاینی هست که بفروشه توی ایران ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or