(PS Vita) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام و خسته نباشيد
آقا ما يه فروند Psvita ريجن 1 داريم، منتها وقتي ميخوام اكانت كريت كنم تو Playstation network سر آدرس Error ميده... كسي يه آدرس به ما ميده كه از دست اين Error خلاص شيم؟ آخه مثله اينكه آدرس بايد كاملا Valid باشه...
پ.ن: آخه من كه تو ايرانم آدرس خونمون تو كانادا از كجا گير بيارم؟!!!! :d

سلام و خسته نباشيد
آقا ما يه فروند Psvita ريجن 1 داريم، منتها وقتي ميخوام اكانت كريت كنم تو Playstation network سر آدرس Error ميده... كسي يه آدرس به ما ميده كه از دست اين Error خلاص شيم؟ آخه مثله اينكه آدرس بايد كاملا Valid باشه...
پ.ن: آخه من كه تو ايرانم آدرس خونمون تو كانادا از كجا گير بيارم؟!!!! :d
اکانت رو ریجن کاندا انتخاب کردی ؟ البته از توی Google map هم میتونی ادرس راحت در بیاری اما در کل این باید کار کنه @-@ لول :
مثلا
96 De Quincy Blvd
Toronto, ON M3H 3A9, Canada 27 m E

اکانت رو ریجن کاندا انتخاب کردی ؟ البته از توی Google map هم میتونی ادرس راحت در بیاری اما در کل این باید کار کنه @-@ لول :
مثلا
96 De Quincy Blvd
Toronto, ON M3H 3A9, Canada 27 m E
خيلي ممنون... اما... خب، من نميدونم شماها چطور اكانت كريت كرديد :d بزاريد كلا بگم وقتي ميخوام اكانت كريت كنم چي ميشه: اول كشور رو ميپرسه كه اكثراً شامل كشوراي ريجن 1 ـه. (احتمالا چون ويتام ريجن 1ـه) بعدش ترم رو تاييد ميكني، مرحله 3 هم يه آي دي بايد انتخاب كني، و مرحله 4ش كه من سر باس آدرس گير كردم :d چنين چيزايي ازم ميخواد:
Street Address 1
Street Address 2
Street Address 3
City
( كه با توجه به كشوري كه انتخاب ميكني ايالتاش هم خودش ليست ميكنه و بايد يكيشو انتخاب كني) State/Province
Postal Code​
تازه بماند كه 6تا مرحله داره و من گرفتار اين باس مرحله 4 شدم، احتمالا تو 6 تشخيص هويت از طريق آزمايش خونه
حالا اگه يكي زحمت بكشه و پرتقال فروشو پيدا كنه سپاسگزارش ميشم :d
پ.ن: راستي يه سؤال الان واسم مطرح شد! من واسه چي دارم اكانت كريت ميكنم؟ :-/

خيلي ممنون... اما... خب، من نميدونم شماها چطور اكانت كريت كرديد :d بزاريد كلا بگم وقتي ميخوام اكانت كريت كنم چي ميشه: اول كشور رو ميپرسه كه اكثراً شامل كشوراي ريجن 1 ـه. (احتمالا چون ويتام ريجن 1ـه) بعدش ترم رو تاييد ميكني، مرحله 3 هم يه آي دي بايد انتخاب كني، و مرحله 4ش كه من سر باس آدرس گير كردم :d چنين چيزايي ازم ميخواد:
Street Address 1
Street Address 2
Street Address 3
City
( كه با توجه به كشوري كه انتخاب ميكني ايالتاش هم خودش ليست ميكنه و بايد يكيشو انتخاب كني) State/Province
Postal Code​
تازه بماند كه 6تا مرحله داره و من گرفتار اين باس مرحله 4 شدم، احتمالا تو 6 تشخيص هويت از طريق آزمايش خونه
حالا اگه يكي زحمت بكشه و پرتقال فروشو پيدا كنه سپاسگزارش ميشم :d
پ.ن: راستي يه سؤال الان واسم مطرح شد! من واسه چي دارم اكانت كريت ميكنم؟ :-/
خیر عزیز ! ویتا ریجنش از نظر فیزیکی اهمیتی نداره و این نیست که کنسول ریجن 1 فقط کشورهای ریجن یک رو نشون بده ... همه کشورهای ساپورت شده از طریق سونی توش هستند .
اون هم

96 De Quincy Blvd: Street Address 1
Street Address 2
Street Address 3
City: Toronto
( كه با توجه به كشوري كه انتخاب ميكني ايالتاش هم خودش ليست ميكنه و بايد يكيشو انتخاب كني) State/Province: Canada
Postal Code: M3H 3A9
باید اینطور باشه ....
کلا اکانت برای استفاده از خدمات و انلاین و Trophy و PSN لازمه !

سلام
من رسیستنس دارم اما برای آنلاینش میگه کد میخواد
و بعدش وص میشه به استور
چیکار کنم ؟
کدش توی کاغذی هست که توی بسته بازی هست ...
اگر بازی رو دسته دو خریدی توش کد نبود که باید از استور بخری ! ریجن بازی هم باید با اکانتت یکی باشه مگرنه انلاین نمیتونی بزنی چون Resistance بازیش Online Pass داره .

خیر عزیز ! ویتا ریجنش از نظر فیزیکی اهمیتی نداره و این نیست که کنسول ریجن 1 فقط کشورهای ریجن یک رو نشون بده ... همه کشورهای ساپورت شده از طریق سونی توش هستند .
اون هم

96 De Quincy Blvd: Street Address 1
Street Address 2
Street Address 3
City: Toronto
( كه با توجه به كشوري كه انتخاب ميكني ايالتاش هم خودش ليست ميكنه و بايد يكيشو انتخاب كني) State/Province: Canada
Postal Code: M3H 3A9
باید اینطور باشه ....
کلا اکانت برای استفاده از خدمات و انلاین و Trophy و PSN لازمه !
به به! الحق كه كابر فعال بخض ويتا هستيد شما :d
خيلي ممنون بابت كمك كردنت، منتها حل نشد! براي همين خودم دست به كار شدم و گفتم حالا چه مرضيه كه حتما با خود ويتا اكانت بسازم، ميرم رو سايت خود سوني! نتيجه اين شد اينبار براي آدرس فقط يه مشت حروف الكي نوشتم و در كمال ناباوريم همه چي اوكي شد و اكانت كريت شد، بعد هم با ويتام رفتم وصل شدم به PSN بدون هيچ مشكلي! حالا نميدونم، اين باگ ويتاست يا نه، بايد بثيه امتحان كنن ببينن همينه يا درسته... در كل ازت خيلي ممنونم و به قول خودت لول :d

سلام میشه بگید کدوم ریجن از همه بهتره ؟
ظاهرا اونطور که دوستان میگن بیشتر بازیهایی که تو ایران میاد ریجن 2 هست و نهایتا ریجن 1 .... ریجن 2 مثل اینگلیس و ریجن 1 هم برای US >... باز اگر میخوای از PSN بخری چیزی باید بر حسب واحد پولیت بسنجی چون UK با پوند هست و US هم با دلار ... بعضی موقعها قیمت بازیها بالا و پایین داره ....

سلام میشه بگید کدوم ریجن از همه بهتره ؟
سلام
من ريجن يك 3G دارم، بنظرم استورش قويتر از ريجن 2 هست. اما شنيدم تو ايران ريجن دو مدل 3Gش سيم كارت همراه اول هم ساپورت ميكنه.
البته اين قابليت سيم كارت زياد مهم نيست، چون مثه اينكه فقط به درد استفاده از اينترنتش ميخوره كه قربونش برم اوپراتوراي ما هم تو زمينه اينترنت تو دنيا پيشتازن @_@
پس بهت پيشنهاد ميكنم اگه تو ايراني بدون 3G ريجن يك بگير، فكر كنم 150 تومني به نفعت بشه ;)

من میخوام با فایر فاکس با سیستم وارد اکانتم بشم اما صفحه اینطوری باز میشه و هیچکاری نمیکنه ؟! با اینترنت اکسپلورر هم همینطوریه !
خواهش میکنم کمک کنید
p4v6esssa0nwvogh8a6k.png

من مشکل اساسی دارم با اینگونه مشکل ها !
با فیس بوق
با ایکس باکس لایو و...
با ویPIان هم تست کردم نشده .
خیلی وقت هم هست که همینجوریه .
اگه کسی میدونه خواهش میکنم کمکم کنه

من مشکل اساسی دارم با اینگونه مشکل ها !
با فیس بوق
با ایکس باکس لایو و...
با ویPIان هم تست کردم نشده .
خیلی وقت هم هست که همینجوریه .
اگه کسی میدونه خواهش میکنم کمکم کنه
اگر کلا رو همه دستگاهات همین مشکل هست که بر میگره به جایی ازش نت خریدی !

من با 3 /4 تا سیستم و لپتاپ تو خونه تست کردم اما نشد :(
اونوقت دقیقا زیر خونه ما یه کافی نت هست که از اونجا همه جا بدون مشکل میرم !
در حالی که مطمئنم اونم از همین مخابرات گرفته ! چون میدونم هیچ شرکتی منطقخ مارو غیر از مخابراط نت نمیده !

با سلام .
من لیتل یه لیتل بیگ رو پسش رو زدم تو ویتا حالا میخوام با یه اکانته دیگه بازیش کنم . ( یعنی اکانتمو عوض کنم )
میشه یا نه :(
اگه میشه بفرمایید چطوری میشه اکانت رو تغییر داد بدون اینکه اب از اب تکون بخوره :دی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or