(PS Vita) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

صد در صد فردا تعمیره?
چه تغییراتی اضافه میشه میدونی?

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
خب مثلا چندتا بازیه جدید شاید بذارن یا.... البته هروقت که بازی جدید میذارن psnتعطیل نمیشه ها! این در دسترس نبودن بیشتر واسه تعمیرات هست

---------- نوشته در 08:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:09 AM ارسال شده بود ----------

خب دوستان اپدیت 2.01هم اومد و اجباری هم هست

حجم اپدیت چقدره?چجوری با pc دانلود میشه?چون تو گزینه هاش بود فکر کنم.
راستی اگه مثلا برای مثال میگم اپدیت 3.01بیاد من نگیرمش بعدش اپدیت3.04بیاد بخوام بگیرم دیگه لازم نبست اپدیت قبلی دانلود شه?

حجم اپدیت چقدره?چجوری با pc دانلود میشه?چون تو گزینه هاش بود فکر کنم.
راستی اگه مثلا برای مثال میگم اپدیت 3.01بیاد من نگیرمش بعدش اپدیت3.04بیاد بخوام بگیرم دیگه لازم نبست اپدیت قبلی دانلود شه?

حجم اپدیت های مختلف هست ... معمولا بین 70 تا 100 خورده ای هست .... هیچی وصل میکنی با کابل به pc و پس از اینکه pc تونست به ویتا connect بشه میری توی setting و بخش اپدیت میزنی با pc آپدیت بشه
نه لازم نیست. اپدیتهای جدیدی که میاد شامل قبلی هم میشه. البته معمولا اپدیتها اجبار هست و اگر نکنی نمیزاره به psn کلا وصل شی .... مواقعی هم پیش میاد که به صورت optional هست
برا منم امروز2.1 امد چکارکنیم دوستان ابدیت کنم یا صبر کنم؟
اپدیت که اجباری هست چاره ای نداری ....

خوب بعد اپدیت دیدم پلاس نیستم!
و بازی lbp2 هم expired شده! جواب اینو حتما بدید:
فقط تو information بازی lbp2دیدم تاریخ رو expiredزده و بقیه بازیای پلاسم اینجوری نبودن!یعنی اگه قرار بود منقضی بشن همه میشدن دیگه!اگع وصل بشم اون دوتا نمیپرن?
و حالا سوال دو ویتا کودوم بازیای پلاسش بعد تموم شدن پلاس منقضی نمیشه?

خوب بعد اپدیت دیدم پلاس نیستم!
و بازی lbp2 هم expired شده! جواب اینو حتما بدید:
فقط تو information بازی lbp2دیدم تاریخ رو زexpiredده و بقیه بازیای پلاسم اینجوری نبودن!یعنی اگه قرار بود منقضی بشن همه میشدن دیگه!اگع وصل بشم اون دوتا نمیپرن?
و حالا سوال دو ویتا کودوم بازیای پلاسش بعد تموم شدن پلاس منقضی نمیشه?

دو.ست عزیز بعضی از بازی ها همین جوری هستن تو پلاس بعضی ها هم اصلا نمی رن یا همون expired و بعضی ها هم تاریخ انقضا دارن دقدق میزنه چند روز مونده...

علاوه بر اینکه اینو جواب میدین اینا رو هم بگید:
Demoقابل بازی lbp pspرو با ps3دانلود کردم
ولی وقتی با پی اس ویتا به 3 وصل میشم تو قسمت psp از content manager بازیو نشون نمیده!تازه یه add onبرای لیتل ویتام گرفتم ولی
وقتی از 3میام رو ویتا بریزم میگه برنامه ای که این فایلو اجرا کنه نداری درصورتی که خودlbp vitaرو دارم .
===================
نظرتون درمورد این بازیا با50دلار چیه:
Puddle vita-sine moa-lbpvita online pass
Doctor who - escape plan
چیه?جای هرکودومو خواستید عوض یا حذف کنید.یا یه چیز خیلی بهتر بگید!psallstarرو شاید اجاره کنپ اگه خوب بود بنظرتون
فکر کنم جاش اینجاست برا پرسش نه؟

علاوه بر اینکه اینو جواب میدین اینا رو هم بگید:
Demoقابل بازی lbp pspرو با ps3دانلود کردم
ولی وقتی با پی اس ویتا به 3 وصل میشم تو قسمت psp از content manager بازیو نشون نمیده!تازه یه add onبرای لیتل ویتام گرفتم ولی
وقتی از 3میام رو ویتا بریزم میگه برنامه ای که این فایلو اجرا کنه نداری درصورتی که خودlbp vitaرو دارم .
===================
نظرتون درمورد این بازیا با50دلار چیه:
Puddle vita-sine moa-lbpvita online pass
Doctor who - escape plan
چیه?جای هرکودومو خواستید عوض یا حذف کنید.یا یه چیز خیلی بهتر بگید!psallstarرو شاید اجاره کنپ اگه خوب بود بنظرتون
فکر کنم جاش اینجاست برا پرسش نه؟

سلام
نمیدونم به خودت گفته بودم یا کسه دیگه ... اما vita هیچ demo به جز demo بازیهای خوده vita رو نمیاره .....Add on برای lbp هم میخوای از خوده استوره vita بزن دانلود بشه چون حجماشون پایینه در هر صورت
=======================================
از بین اون سری بازیهایی که نوشتی به نظره من فقط Sine Mora جالبه ... Puddle که خیلی کوتاه و سخته و Escape plan هم من کلا خوشم نیومد ... بازی مثل Sound Shape هم خوب بود یا Lumines هم خوب بود و در صمن بازیهای OddWorld - Tarchet n clank هم دارن میان به PSN میتونی وایسی اگز خوشت میاد ازشون . PS ALL STARS هم خیلی خوبه اکر بازی action و فان میخوای البته اکر ps3 داری برای ps3 یش رو بگیر چون اونوقت نسخه vita هم مجانیه.

متاسفانه تو کرج lbpفقط رجین 2اونم مال امارات وجود داشت منم یکی خریدم.اکانتمم امریکاست(دلار رجین1میشه نه:دی?) آنلاین پس نمیتونم اینجوری بخرم?

اگه برم رجین 1 بگیرم سیو هام ازبین میره?
همه بازیای که انلاین دارن اینجوریه?

راستش در مورده Save ها اطلاعی ندارم . اما نباید مشکلی باشه چون جایی ندیدم تو save خوندنها مشکلی باشه
اره همه بازیهایی که online pass دارن همینطوریه ... بازیایی که Online pass ندارن اینطور نیست. اصولا بازیای خوده sony انلاین پس دارن . LBP هم 80% بازی به پایای همون online هست بهتر بود region 1 رو میگرفتی .

راستش در مورده Save ها اطلاعی ندارم . اما نباید مشکلی باشه چون جایی ندیدم تو save خوندنها مشکلی باشه
اره همه بازیهایی که online pass دارن همینطوریه ... بازیایی که Online pass ندارن اینطور نیست. اصولا بازیای خوده sony انلاین پس دارن . LBP هم 80% بازی به پایای همون online هست بهتر بود region 1 رو میگرفتی .

اگه بود که میگرفتم:دی شانس منه دیگه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or