PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
دوستان یه نسخه از 3.41 رو همین این چن روزه دانلود کنن که هر وقت بخوان بریزن رو کنسول غمی براشون نباشه :دی
البته شاید سونی یه کاری کرد نشه از طریق usb اپدیت کرد :d
مگه دل به خواهیه که هر وقت خواستی یه آپدیت 3.41 بریزی ! :d اگه آپدیت بالاتر کنی دیگه به آپدیت پایین تر برنمی گرده که :d

• Like
Reactions: Daedalus
این طور که من فهمیدم این فلش یک فلش عادی نیست و تغییراتی روی فلش عادی داده شده

يه سوال خليل جان!‌
اومديمو PS3 به همين شكل هكش تمام شد ، اونوقت به چه شكل بازي هاي كپي عرضه ميشه؟

من مطالب رو جسته گریخته خوندم چیزی دستگیرم نشد.
مبهم ترین مضوعات اینا هستند ممنون میشم پاسخ بدید خلیل جان:
1)این موضوع از شایه دراومد دیگه!یعنی دیگه قطعیه؟
2)این فلش رو چیکار می کنیم؟یعنی وقتی می زنیم تو PS3 چی میشه؟
3)فلشه رو از کجا بیاریم؟
4)اومدیم و فریمور جدید اومد!باید بازم فلش بگیریم؟
5)بازی هاش رو چطوری تهییه کنیم؟
ممنون×!

چهل و بیست نفر میتونید با هم بازیو بخرید
بلوری کرایه ای پر بازار میشه
میبرید بیرون براتون میریزن

پس منظور این هست اگر Image یه بازی بیش از 4 گیگابایت باشه امکان اجرای اون اون وجود نداره. اما من یه نکته رو متوجه نشدم، اگر ما Image رو روی هارد کنسول بریزیم باز هم این USB Flash تو اجرای اون مشکل داره؟
خیر و اون به خاطر محدودیت تقریبا 4 گیگی سیستم فایل fat32هست و رو هارد اصلی (که فکر کنم سیستم فایل تو مایه های EXt2,3 و اینا باشه) مشکلی نیست

آخرین ویرایش:
پس منظور این هست اگر Image یه بازی بیش از 4 گیگابایت باشه امکان اجرای اون اون وجود نداره. اما من یه نکته رو متوجه نشدم، اگر ما Image رو روی هارد کنسول بریزیم باز هم این USB Flash تو اجرای اون مشکل داره؟ (چون حجمش بیش از 4 گیگابایت هست)؟
ظاهرا روی هارد داخلی این مشکل وجود نداره چون fat32 نیست.

شاید مبتدیانه باشه، ولی NTFS چی؟
من متوجه نشدم چی چی؟ اگر منظورتون محدودیت حجم برای NTFS ـه که بله فایل بیشتر از 4 گیگ امکان پذیره ولی اگر منظورتون اینه که میتونه هارد خارجی NTFS رو بخونه فعلا نه نمیتونه.

یک فیلک هم تو ps3new دیدم که اچارتد2 رو اجرا کرد!هک که صدرصد شده!اما ما مجانی میخواییم نه پولی و ...
اقا خلیل سرش شلوغه من جواب میدم به جای ایشون البته اگر مشکلی نداشته باشه
باید صبر کنی تا یکی مدار ساختن اون فلش روی نت قرار بده به همراه محتویات داخل چیپست
شاید مبتدیانه باشه، ولی NTFS چی؟ :d
منظورتو نفهمیدم دوباره بگو
يه سوال خليل جان!‌
به 2شکل میشه البته شاید بیشتر
1.ایمیج بازی ها رو از نت دانلود میکنی میریزی روی هارد کنسول
2.یا میبری بیرون اونهایی که بلوری اصلی دارم یه نسخه برات روی هاردت کپی میکنن البته فعلا اینها حدس و گمان هست
دوستان تا الان کسی از کاربرای سایت تونسته این کارو عملی کنه؟
خیر دانگل هنوز وارد ایران نشده
بازی های تست شده :

• Race Driver Grid
  • Fight Night Round 3
  • Skate 2
  • FIFA 08
  • FIFA 09
  • Resistance Fall Of Man
  • Mirrors Edge
  • Motorstorm
  • MX vs ATV Reflex
  • Wall-E
  • Need For Speed ProStreet
فعلا

• Like
Reactions: Police _ 110
من یه سوال دارم:
می شه یه هارد 160 گیگ برای اجرای بازیهای کپی بگیرم و باهاش هیچ وقت آنلاین نشم و فریمورشم از 3.41 تغییر ندم و با هارد 40 گیگ خودم بازیهای اورجینال رو بازی کنم و به psn وصل شم و فریمورش رو هم آپدیت کنم؟(یعنی برای پیچوندن فریمور جدید مدام هارد کنسولم رو عوض کنم)

من یه سوال دارم:
می شه یه هارد 160 گیگ برای اجرای بازیهای کپی بگیرم و باهاش هیچ وقت آنلاین نشم و فریمورشم از 3.41 تغییر ندم و با هارد 40 گیگ خودم بازیهای اورجینال رو بازی کنم و به psn وصل شم و فریمورش رو هم آپدیت کنم؟(یعنی برای پیچوندن فریمور جدید مدام هارد کنسولم رو عوض کنم)

دوسته عزیز فیرم ویر به هارد ربطی نداره و جوابه شما منفی هست
اگر بخواید این کار رو بکنید باید 2 تا دستگاه داشته باشید نه 2 تا هارد

مثله اینکه باید فعلا فکر هارد اکسترنال رو کنار بگذاریم و یه هارد 1T بندازیم رو خوده سیستم
البته هنوز چیزی قطعی نیست که کلا این داستان 100% باشه یا نه
ولی اگر بشه بهترن راه همون ارتقای هارد کنسول هست ( به نظره من ) و خریده دسته جمعی بازی یا اجاره و کپی در هارده کنسول>:d<

راسته که روی هارد اکسترنال مشکل داره
اگه میشه یکی بگه دقیق این جا چی نوشته
Can I still play online with PS Jailbreak?
A. When the product release the 19.08.2010 : YES. But we can't guarantee you will never be banned for using the 3rd party device.

راسته که روی هارد اکسترنال مشکل داره
اگه میشه یکی بگه دقیق این جا چی نوشته
Can I still play online with PS Jailbreak?
A. When the product release the 19.08.2010 : YES. But we can't guarantee you will never be banned for using the 3rd party device.

ترجمه:

من می توانم با PS Jailbreak بازی ها رو آنلاین انجام دهم؟
بله.اما ما ضمانت نمی کنیم که شما با استفاده از این دستگاه بن نشوید!

با این کارهایی که میکنید، آدم میترسه بره چند ساعتی استراحت کنه....

نقل نمیکنم، و همینطوری جواب رو میدم، حتماً بخونید....

0: حجم بازی ها رو برای خودتون زیاد مسئله ی بزرگی نکنید، با صورت ساپورت Format NTFS که باید دیگه تمام این حرف ها حل هست، در ضمن تا اون موقعه هارد داخلی خود کنسول هم هست که میتونید ازش برای هر بازی ای استفاده کنید.

P.S
بازی به صورت یک Image کامل و تک فایل روی هارد کپی میشه، وقتی یک بازی حجم ـش از چهار گیگ بالاتر باشه، چون FAT32 پتانسیل تا حجم 4 گیگ برای یک هر فایل رو داره، نمیتونه این کپی رو برای بازی های حجیم انجام بده، همین!
(تا الان یک فایل بیشتر از چهار گیگ رو توی هارد FAT32 کپی کردید، امتحان کنید خودتون متوجه میشد)

1:
درباره قیمت هایی که دادید، بازم دارید تحلیل رو شروع میکنید، اخه چطور به مرز 300 تومن رسیدید
حتماً باید هارد یک ترابایت بخرید!!!
خود سونی با کنسول آخرش، یک هارد 250 گیگ داده، یعنی نمیتونید از این استفاده کنید، حتماً باید هارد USB تهیه کنید!!!

2:
تا اونجا که خبر دارم، محصول دست نمایندگی باید باشه، بعدش رو دیگه خبر ندارم
زیاد هیجان زده نشید، تازه در روز سوم هستیم، خیلی کارها وجود داره که میشه با این تکنیک انجام داد، تهیه نسخه های کپی شده از این محصول موضوع اجتناب پذیر هست

3:
تا الان پیش از 160 عنوان بازی رو تست کردند!!

4:
تهیه بازی هم اینطوری که بوش میاد، فعلاً Backup سازی رو باید از روی بازی های اصلی انجام داد، ولی این امید هست با گسترش اون، در اینترنت هم بشه فایل بازی ها رو همچون X360 دانلود کرد

5:
بازم و بازم و بازم تاکید میکنم، موضوع آپدیت Firmware و داستان های مقابله سونی با این روش، با وجود پتانسیلی از این روش دیدم و با مثال بزرگی که در X360 زدم....دیگه بیهوده هست (کار سونی منظورم هست)
این نسل از کنسول ها از دست سونی خارج شده، و باید به فکر افراد قانون مند وسایر کنسول ها باشه که این باگ رو برطرف کنه....

و گرنه، کسی که با این روش به سخت افزار کنسول و homebrew دسترسی داشته باشه، میتونه هر کاری کنه....موضوع یک آپدیت Firmware کوچولو در مقابل قدرتی که داره، هیچ به حساب میاد.

ولی بازم این به شرطی هست که تیم های هکری بزرگ و کوچیک روی این مسئله و افزایش کارایی کار کنند و جای کار باشه

برای آینده خودتون رو نگران کنید، این داستان رو قبلاً برای X360 و JTAG اون داشتم، ولی تا آخرین آپدیت مایکروسافت (همون که USB Flash رو ساپورت کرد) به صورت Patch شده برای کنسول های JTAG شده عرضه شده!!!

++++++++++++++++++

اگر روند تاپیک کمی اروم تر باشه، از اون طرف من هم وقت بیشتری برای خواندن و نوشتن برای پست دوم تاپیک رو دارم
اکثر سوالات چندین بار توضیح داده، کمی مطالعه داشته باشید، دیگه اون موقعه جواب سوالات ـتون رو توی تاپیک بدست میارید

دارم آپدیت 3 رو اماده میکنم، شاید تا قبل ساعت 8 آماده بشه

آخرین ویرایش:
مثله اینکه باید فعلا فکر هارد اکسترنال رو کنار بگذاریم و یه هارد 1T بندازیم رو خوده سیستم
خشاب هارد ps3 فقط از هاردای 9.5mm پشتیبانی میکنه مدلای "2.5 با ظرفیت 1tb تو خشاب ps3 جا نمیشن چون ضخامتشون 12.5mm هستش.

به نظر من میشه بازی رو کپی کرد بعد زیپش کنی به چند پارت تا تو dvd ها جا بشه بعد تو بازار به فروش برسه

وقتی میری بازار بازی رو میخری میاری خونه از زیپ درش میاری میریزی تو هاردت بازی میاد

دیگه چه نیازی هستش بخوای دستگاه رو ببری شهرداری بازی رو واست کپی کنن ؟ نهایتشم اینه که سنگین ترین بازی تو 5 تا dvd9 جا بشن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or