PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
P.S
بازی به صورت یک Image کامل و تک فایل روی هارد کپی میشه، وقتی یک بازی حجم ـش از چهار گیگ بالاتر باشه، چون FAT32 پتانسیل تا حجم 4 گیگ برای یک هر فایل رو داره، نمیتونه این کپی رو برای بازی های حجیم انجام بده، همین!
(تا الان یک فایل بیشتر از چهار گیگ رو توی هارد FAT32 کپی کردید، امتحان کنید خودتون متوجه میشد)

یعنی بازی هایی که بیش از 4 گیگ هست باید فقط در هارد خود دستگاه ریخت

به نظر من میشه بازی رو کپی کرد بعد زیپش کنی به چند پارت تا تو dvd ها جا بشه بعد تو بازار به فروش برسه

وقتی میری بازار بازی رو میخری میاری خونه از زیپ درش میاری میریزی تو هاردت بازی میاد

دیگه چه نیازی هستش بخوای دستگاه رو ببری شهرداری بازی رو واست کپی کنن ؟ نهایتشم اینه که سنگین ترین بازی تو 5 تا dvd9 جا بشن
عزیز جان اول بزار همون مشکل 4 گیگابایتی بودن بازیها رفع بشه بعد قفل به طور کامل شکسته بشه که همه بازیها روش اجرا بشن تازه شاید هم دیدی سونی یه دفعه با Firmware جدید همه چیرو خراب کرد.

عزیز جان اول بزار همون مشکل 4 گیگابایتی بودن بازیها رفع بشه بعد قفل به طور کامل شکسته بشه که همه بازیها روش اجرا بشن تازه شاید هم دیدی سونی یه دفعه با Firmware جدید همه چیرو خراب کرد.
بد نیست حرف ها اقا خلیل بخونید

بازم و بازم و بازم تاکید میکنم، موضوع آپدیت Firmware و داستان های مقابله سونی با این روش، با وجود پتانسیلی از این روش دیدم و با مثال بزرگی که در X360 زدم....دیگه بیهوده هست (کار سونی منظورم هست)
این نسل از کنسول ها از دست سونی خارج شده، و باید به فکر افراد قانون مند وسایر کنسول ها باشه که این باگ رو برطرف کنه....

به نظر من اصلا ارزش اینو نداره که به خاطر اینکه بازی کنیم بخش انلاینو از دست بدیم همون بازی اورجینال میخریم این که بهتره
موافقم
اصلا 125$ نمی ارزه
انقد که psn ما گیمرارو معتاده خودش کرده :dو وابسته بهش شدیم:d که فکر نکنم اونایی که انلاین میزنن هک کنن
همه چیز به فریم ویره بعدی بستگی داره

بد نیست حرف ها اقا خلیل بخونید

بازم و بازم و بازم تاکید میکنم، موضوع آپدیت Firmware و داستان های مقابله سونی با این روش، با وجود پتانسیلی از این روش دیدم و با مثال بزرگی که در X360 زدم....دیگه بیهوده هست (کار سونی منظورم هست)
این نسل از کنسول ها از دست سونی خارج شده، و باید به فکر افراد قانون مند وسایر کنسول ها باشه که این باگ رو برطرف کنه....
شرمنده عزیز جان.
پس منظور شما این هست که این هک اینقدر مطمئه که دیگه سونی باید به فکر یه راهکار دیگه باشه؟

شرمنده عزیز جان.
پس منظور شما این هست که این هک اینقدر مطمئه که دیگه سونی باید به فکر یه راهکار دیگه باشه؟
حرف من نیست ولی میتونه این فرضیه درست باشه چون کنسول دیگه از دست سونی خارج شده باید بشینیم و ببینیم سونی و البته این هکرا چکار میکنن
مسلما هرکی میخواد بازی کپی انجام بده باید فریمور از 3.41 به بالا اپ نکنه

حرف من نیست ولی میتونه این فرضیه درست باشه چون کنسول دیگه از دست سونی خارج شده باید بشینیم و ببینیم سونی و البته این هکرا چکار میکنن
مسلما هرکی میخواد بازی کپی انجام بده باید فریمور از 3.41 به بالا اپ نکنه
خوب اونوقت دیدیم یه بازی Firmware بالای 3.41 بخواد. در غیر این صورت باید قید بازیرو زد؟ یا باید از یه روش دیگه استفاده کرد؟
مثل Xbox 360 که بازیهای جدید Firmware های جدیدتر می خوان.

خوب اونوقت دیدیم یه بازی Firmware بالای 3.41 بخواد. در غیر این صورت باید قید بازیرو زد؟ یا باید از یه روش دیگه استفاده کرد؟
مثل Xbox 360 که بازیهای جدید Firmware های جدیدتر می خوان.

نکته مهم در پتانسیل بالای هک کنسول هست، مایکروسافت با دادن آپدیت جلوی این باگ رو گرفت، ولی الان همان آپدیت ها به صورت Patch شده (درست اون شبیه سازی شده) توسط تیم ها در اختیار کاربران قرار گرفته و توانایی نصب آپدیت های جدید مایکروسافت رو روی کنسول های JTAG خودشون دارند! که با بازی های جدید مشکلی در اجرا نداشته باشند!! (مثال ساده بزنم، نوعی تغییرات که مثلاً توی Regedit ویندوز انجام میدید)

---------------------

واقعاً آدم رو نامید میکنید، اینگار داریم با درو دیوار صحبت میکنم
کسه دیگه ای هست که کارت بخواد، میتونم به دسته Spammer ها منتقل ـتون کنم که دیگه تا مدت ها تو حالت کاربر مهمان باشید!

آنچنان هم نیاز به هارد با ظرفیت بسیار بالا نیست.

مثل هارد 1 ترابایتی.

این هارد برای بیش از 20 تا از حجیم ترین بازی های PS3 مثل MGS4 کافی است!

سلام تو یکی از ویدیو ها دیدم بعد جیل بریک کردن یه هارد اکسترنال به دستگاه وصل کرد و توش ایمج بازی های دیگری هم بود این ویدیو مربوط به اجرای بازی آنچارتد 2 به کمک ps jailbreak بود... کسی در این باره اطلاعاتی داره...

این گروه هکر هیچ زمانی را برای عرضه این دانگل نگفته پس چرا داره پیش فروش می کنه
در ضمن مگه بازی سنتر در مدیا لیست نبود پس شاید یک نسخه از این دانگل را برای امتحان به سایت بدن

سلام.چند تا سوال داشتم.
1.چيزي كه متوجه نشدم اينه كه بازي رو بايد بخريم بريزيم تو هارد؟
2.اين هك براي مدل slimهم هست؟يا فقط FAT؟
ممنون

lن یه فت 80 گیگ دارم میتونم یعنی هاردمو افزایش بدم؟؟
آره میشه هاردتو در بیار هارد ساتا اینترنال با فرمتFAT32جاش بزار
این گروه هکر هیچ زمانی را برای عرضه این دانگل نگفته پس چرا داره پیش فروش می کنه
در ضمن مگه بازی سنتر در مدیا لیست نبود پس شاید یک نسخه از این دانگل را برای امتحان به سایت بدن
چرا اعلام کردن 27اگوست از الان هم میتونی Pre-order کنیش
سلام.چند تا سوال داشتم.
1.چيزي كه متوجه نشدم اينه كه بازي رو بايد بخريم بريزيم تو هارد؟
2.اين هك براي مدل slimهم هست؟يا فقط FAT؟
ممنون
1.آره
2.برای Slimهم هست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or