PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
P.S
بازی به صورت یک Image کامل و تک فایل روی هارد کپی میشه، وقتی یک بازی حجم ـش از چهار گیگ بالاتر باشه، چون FAT32 پتانسیل تا حجم 4 گیگ برای یک هر فایل رو داره، نمیتونه این کپی رو برای بازی های حجیم انجام بده، همین!
(تا الان یک فایل بیشتر از چهار گیگ رو توی هارد FAT32 کپی کردید، امتحان کنید خودتون متوجه میشد)
همچین چیزی امکان نداره و خودتون هم دارید با توضیحات نقض‌ش می‌کنید. اگر فایل‌های بازی می‌خوستن تحت یک فایل و Container Format کپی بشن روی هارد (حالا ISO و هر فرمت دیگری) مطمعنن حجمش بیشتر از ۴ گیگ میشد و فایل بیشتر از ۴ گیگابایت رو سیستم فایل FAT32 معنی نداره. حداکثر حجم یک فایل در FAT32 مقدار ۲ به توان ۳۲ منهی ۱ بایت هست. (یعنی دقیقا ۴ گیگابایت منهی یک بایت!)

همچین چیزی امکان نداره و خودتون هم دارید با توضیحات نقض‌ش می‌کنید. اگر فایل‌های بازی می‌خوستن تحت یک فایل و Container Format کپی بشن روی هارد (حالا ISO و هر فرمت دیگری) مطمعنن حجمش بیشتر از ۴ گیگ میشد و فایل بیشتر از ۴ گیگابایت رو سیستم فایل FAT32 معنی نداره. حداکثر حجم یک فایل در FAT32 مقدار ۲ به توان ۳۲ منهی ۱ بایت هست. (یعنی دقیقا ۴ گیگابایت منهی یک بایت!)

خوب این رو هم که گفتم

سیستم FAT32 محدودیت هایی حجمی داره که توانایی ذخیره تک فایل های بیشتر از چهار گیگ را ندارند.
از این رو بازی هایی که بیشتر از 4 گیگ حجم داشته باشند، فعلاً تا زمانی که قابلیت ساپورت فورمت NTFS عرضه نشده (از سوی تیم) باید از هارد داخلی کنسول به منظور کپی سازی استفاده کرد

چون FAT32 پتانسیل تا حجم 4 گیگ برای یک هر فایل رو داره، نمیتونه این کپی رو برای بازی های حجیم انجام بده، همین!

در مرد حجم بازی، توی صفحات قبل یک نقل از حجم چندتا بازی قرار دادم، نقل از اولین بررسی های سایت فرانسوی Gx-mod
Burnout Paradise 3.5 GB
Naruto Ninja Storm 7.3 GB
Motorstorm 14.4 GB
Folklore 14.7 GB
Final Fantasy XIII 40GB

آخرین ویرایش:
برای کپی خور کردن حتما باید فریمور دستگاه 3.41 باشه یا پایین تر هم باشه مشکلی نداره..؟

در مرد حجم بازی، توی صفحات قبل یک نقل از حجم چندتا بازی قرار دادم، نقل از اولین بررسی های سایت فرانسوی Gx-mod
خوب پس شما می‌گید این هک تا این‌جای کار (کاری ندارم که در آینده قراره از NTFS هم ساپورت کنه) فقط برای بازی‌های زیر ۴ گیگابایت کار می‌کنه؟ یعنی Ratchet & Clank و Infamous و NFS: Prostreet همشون زیر ۴ گیگ بودن؟

روی هارد داخلی کنسول میشه بازی های بالای 4 گیگ ریخت دیگه ولی روی هارد های اکسترنال نمیشه

خوب پس شما می‌گید این هک تا این‌جای کار (کاری ندارم که در آینده قراره از NTFS هم ساپورت کنه) فقط برای بازی‌های زیر ۴ گیگابایت کار می‌کنه؟ یعنی Ratchet & Clank و Infamous و NFS: Prostreet همشون زیر ۴ گیگ بودن؟
از هارد داخلی کنسول میشه استفاده کرد.

تایید شده که روی firmware پایین تر کار نمیکنه.

پس یک جورایی سونی با دادن فریمور 3.41 گورخودش رو کنده

الان چیزی که هست اینه که سونی اپدیت بعدیش کی میده بیرون و فکر کنم با اومدن این اپدیت معلوم بشه که ایا این هک عمرش فقط در حد چند هفته بیشتر نخواهد بود یا اینکه همونطور که یوروگیمرز میگه ممکنه این هک چیزی شبیه به هک PSP باشه و سونی برای جلوگیری باید به دنبال یه مادربرد و سیستم کدگذاری جدید بیفته که در این صورت حالا حالا ها میشه به پایدار بودن هک امیدوار بود.

امیدوارم که گزینه ی دومی درست باشه.
I'm waiting cross-fingered.

نه دوست عزيز... تيم سازنده اين دانگل اونو براي fw 3.41 آماده كرده . اگه ميخواست ميتونست براي قبليا هم بسازه ولي براي اين ساخته.دليلش هم ميتونه اين باشه كه همه ميتونن به fw 3.41 بيان ولي كسي نميتونه به fw هاي قبلي بره...
demonhades هم گفته كه دليل اينكه براي fw هاي قبلي ندادن ميتونه اين باشه كه شما دستگاه رو آپديت كني و با اين كار اگر تا به حال قابليت نصب لينوكس رو داشتي ، اين قابليت رو از دست بدي و تنها راه هك كردن كنسول استفاده از همين دانگل باشه و اينجوري تيم سازنده سود كنه. البته اين نظره demonhades هست....

ويرايش:
منبع اين نقلي هم كه كردم اين متن انگليسي هست

4 / It is recommended to use this dongle with FW3.41.
This update will no longer allow access to linux and dump the ram.
This ensures that the dongle is the only source of hack ... to increase sales.

كه تو اين پست قرار داره http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1102601&postcount=133

ويرايش 2
با اين حركت (يعني فروختن دانگل) شاهد يك مثلث امنيتي هستيم.هكرها ، سوني و سازنده دانگل....

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Police _ 110

تا اینجای کار فقط برای هاردهای USB FAT32، بله این محدودیت هست...تو هارد کنسول محدودیت نیست
در مورد اون بازی هایی که ذکر کردید، این رو فقط نقل کردیم، چیزی نیست که خودم گفته باشم
اگر اینطور که گفته باشند، (به اندازه ی کافی سر در گم شدم، اکثر منابع مهم به زبان های غیر انگلیسی هست، بعضی اوقات ترجمه ی اونها به En بسیار وحشتناک میشه)

ولی در هر حال دقیقاً ذکر شده که این بازی ها (همون هایی که گفتند) سازگار هست با سیستم FAT32 و اون بازی هایی که اجرا نمیشند با سیستم FAT32 4GB سازگار نیستند.

P.S
بازم میگردم تا اطمینان پیدا کنم از مطالبی که نقل شده

الان چیزی که هست اینه که سونی اپدیت بعدیش کی میده بیرون و فکر کنم با اومدن این اپدیت معلوم بشه که ایا این هک عمرش فقط در حد چند هفته بیشتر نخواهد بود یا اینکه همونطور که یوروگیمرز میگه ممکنه این هک چیزی شبیه به هک PSP باشه و سونی برای جلوگیری باید به دنبال یه مادربرد و سیستم کدگذاری جدید بیفته که در این صورت حالا حالا ها میشه به پایدار بودن هک امیدوار بود.

امیدوارم که گزینه ی دومی درست باشه.
I'm waiting cross-fingered.

بال بال زدن ما هم برای همین گزینه ی دوم هست (:<
الان خیلی جاها دیدم که داستان هک های PSP رو وسط کشیدن، چون زیاد سر رشته ندارم درست متوجه نشدم (برای همین زیاد توجه نکردم!)
اینطوری فهمیدم که اول روش هک از طریق باطری بودش و سونی این رو حل کرد، بعدش افتاد روی مموری ..... (الان کسی نیاد منو بزنه که اینطور نیست، باور کنید سر رشته ندارم از PSP)
الان سر PS3 هم همین بحث هست که اگر سونی جلوش رو بگیره، یک راه دیگه با کمک همین روش سریع باز میشه

P.S
در مورد روش های هک PSP که سونی دفع ـش و دوباره هک شد، کسی اطلاعاتی مفیدی داره به طور خلاصه قرار بده، برام جالب شده!

آخرین ویرایش:
تا اینجای کار فقط برای هاردهای USB FAT32، بله این محدودیت هست...تو هارد کنسول محدودیت نیست
در مورد اون بازی هایی که ذکر کردید، این رو فقط نقل کردیم، چیزی نیست که خودم گفته باشم
اگر اینطور که گفته باشند، (به اندازه ی کافی سر در گم شدم، اکثر منابع مهم به زبان های غیر انگلیسی هست، بعضی اوقات ترجمه ی اونها به En بسیار وحشتناک میشه)

ولی در هر حال دقیقاً ذکر شده که این بازی ها (همون هایی که گفتند) سازگار هست با سیستم FAT32 و اون بازی هایی که اجرا نمیشند با سیستم FAT32 4GB سازگار نیستند.
لطفا هرلینک معتبری میرسه دستتون میرسه برای کاربرای سایت هم، این‌جا به اشتراک بزارید خلیل عزیز. هرجوری بش نگاه کنیم ما این‌جا یه Loader داریم که فایل‌های دامپ شده رو می خونه. تمام هارد‌ها هم چه اینترنال و چه اکسترنال فایل سیستم‌شون یکی هست. شاید تنها تفاوت، ارتباط‌شون هست که یکی با USB و یکی دیگری با Sata .

یکی حرف جالبی تو bazirayaneh زده بود جالب توجه کسانی که میگن سونی میتونه جلوی این هک رو بگیره:
یکی تو صفحه ی قبل گفته بود سونی میتونه با یه فریمور جلوی هک رو بگیره.
با برنامه ی ps3pr0xy که کار می کنی متوجه میشی که در هنگام اتصال کنسول به اینترنت ، اول یه فایل xml از سرور سونی خونده میشه. محتویات اون فایل چیه ؟
چند خط کد bypassing + یه خط شامل آخرین نسخه فریمور و لینک دانلودش.
کنسول میاد ورژن فریمور خودش رو ( تو چیپست nand ) با ورژن موجود در فایل مقایسه میکنه.
اگر ورژنش قدیمی تر بود پیغام آپدیت میده و تا آپدیت نکنی تو psn نمیره.
حالا کافیه اون فایل xml رو دانلود کنی.
سونی این حماقت رو کرده که حتی با htacess دسترسی به دانلود فایل رو نبسته و میشه دانلودش کرد !!!
بعد فایل رو باز کرد و اون نسخه فریمور رو با نسخه فعلی فریمور کنسول خودمون یا هر ورژنی که خواستیم عوض کنیم.
لازم به تغییر لینک دانلود نیست.
چرا که os کنسول از عملگر منطقی or استفاده میکنه و تا زمانی که شرط اول یعنی تفاوت در نسخه فریمور نباشه ، شرط دوم یعنی دانلود رو انمجام نمیده.
( مباحث مربوط به برنامه نویسی or و xor )
بعد با برنامه ps3pr0xy که آموزشش رو گذاشتم، فایل ادیت شده رو با فایل اصلی سونی جایگزین میکنیم و راحت بدون آپدیت فریمور میریم تو psn.
من 2 ماهه دارم این کار رو میکنم.

من یه ایرانی هستم و فکر کنم اولین نفر تو ایران که همچین bug ای رو پیدا کرده و ازش یه Exploit گرفته.
.
.
من تو زندگیم فقط یه شعار دارم:
تنها محدودیت ، خلاقیت شماست.

من 3-4 روز پیش که خواستم به psn وصل بشم ازم آپدیت خواست
گذاشتم برای آپدیت و چندین بار تا حدود 80 درصد که رسید ارور داد
در هر صورت آپدیت نشد و حتی یه بار هم که ارور داده بود و خودش اتوماتیک خاموش شده بود
بعد از اینکه دستگاه رو روشن کردم یه پیغامه خطا اومد که مضمونش این بود که دستگاه به HDD دسترسی
نداره و ... ، که خاموش کردم و دوباره روشن کردم و درست شد

الان 2 تا سوال دارم
یکی اینکه ممکنه این داستان لو رفته بوده و خوده سونی نمیگذاشته دستگاه به 3.41 آپدیت بشه؟
و دوم هم اینکه در صورته حتمی شدنه این جریان این آپدیت رو جایی ( مثلا مغازه دارها ) مثل فیرم ویرهای 360 میتونن بریزن برامون؟ چون راستش من که دیگه با این خبر دستگاه رو به نت وصل نکردم تا ببینم چی میشه

و دوم هم اینکه در صورته حتمی شدنه این جریان این آپدیت رو جایی ( مثلا مغازه دارها ) مثل فیرم ویرهای 360 میتونن بریزن برامون؟ چون راستش من که دیگه با این خبر دستگاه رو به نت وصل نکردم تا ببینم چی میشه
شما(وبقیه) یه جوری سوال میکنی که انگار ما میتونیم اینده رو ببینیم!مرور زمان جواب همه ی این سوالا رو خواهد داد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or