PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
این روش همون کاریه که سونی برای تعمیر دستگاه ها توی کارخونه انجام میده و به این روش کنسول معمولی رو تو حالت debug میبره که اونجا هر گونه کدی رو اجرا میکنه.

این کنسول های debug از خیلی وقت پیش در اختیار سازنده ها و سایت های بزرگ مثل IGN و ... هست.

off-topic
واقعاً باورش سخته!!! منظورم اینطوری و با این روش (فقط اجرا منظورم هست) که دقیقاً مثل دبل کلیک کردن هست، به راحتی بشه کنسول رو وادار به هر کاری کرد (:

باز خوبه X360 مراحل اجرایی هک ـش پیچیده تر هست، دیگه اینقدر تاسف بار نیست! D:

لطفا هرلینک معتبری میرسه دستتون میرسه برای کاربرای سایت هم، این‌جا به اشتراک بزارید خلیل عزیز. هرجوری بش نگاه کنیم ما این‌جا یه Loader داریم که فایل‌های دامپ شده رو می خونه. تمام هارد‌ها هم چه اینترنال و چه اکسترنال فایل سیستم‌شون یکی هست. شاید تنها تفاوت، ارتباط‌شون هست که یکی با USB و یکی دیگری با Sata .

تفاوت هارد Internal در کنسول PS3 این هست که سیستم اون FAT32 نیست...مثلا X360 سیستم هارد اون FATX هست.

باشه، حتماً، قرار آپدیت چهارم رو برای پست دوم آماده کنم. باید از History فایرفکس ادرس ها رو دربیارم، میخوام از روی مطالبی که قبلاً خوندم شروع کنم و نکته های اون رو دربیارم...لینک هاش رو هم قرار میدم

الان 2 تا سوال دارم
یکی اینکه ممکنه این داستان لو رفته بوده و خوده سونی نمیگذاشته دستگاه به 3.41 آپدیت بشه؟
و دوم هم اینکه در صورته حتمی شدنه این جریان این آپدیت رو جایی ( مثلا مغازه دارها ) مثل فیرم ویرهای 360 میتونن بریزن برامون؟ چون راستش من که دیگه با این خبر دستگاه رو به نت وصل نکردم تا ببینم چی میشه

از سوال اول به درستی خبر ندارم چون خودم کنسول PS3 ندارم اصلا، ولی فایل آپدیت رو میشه از روی Net دانلود و توی فلش ریخت و آپدیت رو نصب کرد...
در مورد وضعیت کپی خور در ایران و شرایط اون، باید صبر کنید تا ببینم هکرها با PS jailbreak چه میکنند! و وضعیت نوع پخش بازی های pirate در آینده ی این هک چگونه خواهد شد.
فعلاً ذهن خودتون رو در گیر این مسائل نکنید...به مرور زمان همه داستان ها مشخص میشه!!

چرا سونی از راه قانونی افدامی نمی کنه؟؟؟؟
مګه خارج قانون کپی رایت نداره؟؟؟
اینا دارن به صورت public یه وسیله رو با قیمت زیادی می فروشند!!سونی هم که هیچ شکایتی نداره!!!
شرکتی که این ModChip رو تولید و توضیع میکنه توی استرالیا قرار داره و بر اساس قوانین استرالیا استفاده از ModChip بعنوان کپی گیری از نسخه ارجینال برای استفاده شخصی کاملا قانونیه و سونی هیچکاری نمیتونه بکنه.:d فقط استرالیا اینجوری نیست ، تا جایی که میدونم توی کانادا و فرانسه هم ModChip کاملا قانونیه.

ممنون از توضیحتون ، پس عجله ای در آپدیت به 3.41 نکنم؟
چون همه چیز رو تا اینجا کم و بیش متوجه شدم و فقط همین یک نکته مبهم باقی مونده برام

حالا من که ps3 فت دارم و روش فریم ویر 3.15 نصبه موندم فریم ویر 3.41 رو نصب کنم یا نه؟ چون دیگه قابلیت نصب OS رو از دست میدم. عجب گیری کردیم ها!

شرکتی که این ModChip رو تولید و توضیع میکنه توی استرالیا قرار داره و بر اساس قوانین استرالیا استفاده از ModChip بعنوان کپی گیری از نسخه ارجینال برای استفاده شخصی کاملا قانونیه و سونی هیچکاری نمیتونه بکنه.:d فقط استرالیا اینجوری نیست ، تا جایی که میدونم توی کانادا و فرانسه هم ModChip کاملا قانونیه.

بابا مثل اینکه این های یه سری کد رو از شرکت دزدیدند!!
دزدیدن که دیګه توی اونجا جرم هست!!!
بابا اګه واقعا بحث دزدی در میون باشه به نظر می تونه حتی اینترپل هم وارد بشه!!!
آخه بحث فقط هک نیست بلک دزدی هست(البته اګه دزدی در کار باشه)

انشالا که همینطوری باشه و اینارو بگیرن ادم کنن تا دیگه کسی از این کارا نکنه اگه خیلی شاخ بودن خودشون هک میکردن نه با دزدی

این فقط یه احتماله کسی تایید نکرده.
یکی دیگه از احتمالات که خیلی منطقی تر هم هست رو میتونی تو پست صفحه 9 کهPolice _ 110 گذاشتن ببینی.البته اون پست رو دیگه ایشون ترجمه نکردن.

اخه این از کدون ناحیه دزدیدن که به تمام PS3 ها و تمام ریجن ها اعمال میشه؟؟؟
دزدی کجا بود.....

دوستان من داشتم وب گردی میکردم اینو دیدم:

http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/ps-jailbreak-ps3-pics-reviews-faq-guide-and-new-videos/

همون طور که خود خلیل اقا گقتن سایتای مختلف این وسیله رو امتحان کردن
اینجا 2 تا review مختلف یکی از Elotrolado.net که به اسپانیایی هس و یه review دیگه که از Logic-Sunrise.com هس که به فرانسوی بوده اینجا به انگلیسی برگردونده شده که هر 2 نظراتشونو گفتن راجب این وسیله.

لابلایه صحبتاشون چنتا چیز جالب دیدم تو review سایت ELO که فک کنم بهش اشاره نشده تا حالا:
Some important points that there am no addition at the outset and I believe that they must consider:

• Backup of the GOW3 has taken approximately about 90 minutes in copying itself in the internal HD of the console.
• The way online works perfectly.
• It is impossible to apply updates in the games if they are being loaded from the PS Jailbreak, although these if that are applied perfectly if we loaded the game from the Blu-Ray.
• In the same way, it is impossible to skip the videos of the games if load from the PS JAilbreak.
• Although the Backup Manager is installed in the console, is essential that the PS Jailbreak is connected and activated correctly to be able to execute the Backup Manager.

همون طور که ملاحظه میکنین Backup گرفتن از GOW3 نود دقیقه طول میکشه.

بخش انلاین کامل و بدون هیچ ایرادیس.البته نگفته انلاین بازی کردن!!!

اپدیت کردن بازی ها حین استفاده از Ps غیر ممکن هس حتی اگه بازی از روی خود دیسک اجرا میشه!!!

در همین حال رد کردن دمو ها و فیلمهای بازی غیر ممکن هست

ودر اخر با اینکه Backup manager روی هارد نصبه خود فلش هم باید به درستی به کنسول متصل باشه تا اجرای برنامه به درستی صورت بگیره.

off-topic
واقعاً باورش سخته!!! منظورم اینطوری و با این روش (فقط اجرا منظورم هست) که دقیقاً مثل دبل کلیک کردن هست، به راحتی بشه کنسول رو وادار به هر کاری کرد (:

باز خوبه X360 مراحل اجرایی هک ـش پیچیده تر هست، دیگه اینقدر تاسف بار نیست! D:

به این دلیله که کد مال خود سونیه نه مال یه عده هکر که به همین سادگی firmware رو دور برنن. اگه این کار برای هکرها ساده بود تو این 4 سال هر جوجه هکری می تونست دستگاه رو هک کنه.

• Like
Reactions: aidin0000
چون همه چیز رو تا اینجا کم و بیش متوجه شدم و فقط همین یک نکته مبهم باقی مونده برام
برای استفاده از این دانگل که حتما باید 3.41 باشه!ولی اگه اپدیت نکردی!باز هم نکن!چون بازی مخوفی تو راه نیست-اگه PC و 360 داری که فعلا بزارش کنار تا ببینیم دنیا چی میگه:دی

Last edited by a moderator:
من 3-4 روز پیش که خواستم به psn وصل بشم ازم آپدیت خواست
گذاشتم برای آپدیت و چندین بار تا حدود 80 درصد که رسید ارور داد
در هر صورت آپدیت نشد و حتی یه بار هم که ارور داده بود و خودش اتوماتیک خاموش شده بود
بعد از اینکه دستگاه رو روشن کردم یه پیغامه خطا اومد که مضمونش این بود که دستگاه به HDD دسترسی
نداره و ... ، که خاموش کردم و دوباره روشن کردم و درست شد

الان 2 تا سوال دارم
یکی اینکه ممکنه این داستان لو رفته بوده و خوده سونی نمیگذاشته دستگاه به 3.41 آپدیت بشه؟
و دوم هم اینکه در صورته حتمی شدنه این جریان این آپدیت رو جایی ( مثلا مغازه دارها ) مثل فیرم ویرهای 360 میتونن بریزن برامون؟ چون راستش من که دیگه با این خبر دستگاه رو به نت وصل نکردم تا ببینم چی میشه
از رویه نت میتونی دانش کنی من دان کردم(با دیال اپ 12ساعت طول کشید اما ارزشش داشت) ریختم تو فلش اجراش کردم مشکلی نداشت

به این دلیله که کد مال خود سونیه نه مال یه عده هکر که به همین سادگی firmware رو دور برنن. اگه این کار برای هکرها ساده بود تو این 4 سال هر جوجه هکری می تونست دستگاه رو هک کنه.
شما از کجا اینقدر مطمئنی؟

دوستان من داشتم وب گردی میکردم اینو دیدم:

http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/ps-jailbreak-ps3-pics-reviews-faq-guide-and-new-videos/

همون طور که خود خلیل اقا گقتن سایتای مختلف این وسیله رو امتحان کردن
اینجا 2 تا review مختلف یکی از Elotrolado.net که به اسپانیایی هس و یه review دیگه که از Logic-Sunrise.com هس که به فرانسوی بوده اینجا به انگلیسی برگردونده شده که هر 2 نظراتشونو گفتن راجب این وسیله.

لابلایه صحبتاشون چنتا چیز جالب دیدم تو review سایت ELO که فک کنم بهش اشاره نشده تا حالا:
Some important points that there am no addition at the outset and I believe that they must consider:

• Backup of the GOW3 has taken approximately about 90 minutes in copying itself in the internal HD of the console.
• The way online works perfectly.
• It is impossible to apply updates in the games if they are being loaded from the PS Jailbreak, although these if that are applied perfectly if we loaded the game from the Blu-Ray.
• In the same way, it is impossible to skip the videos of the games if load from the PS JAilbreak.
• Although the Backup Manager is installed in the console, is essential that the PS Jailbreak is connected and activated correctly to be able to execute the Backup Manager.

همون طور که ملاحظه میکنین Backup گرفتن از GOW3 نود دقیقه طول میکشه.

بخش انلاین کامل و بدون هیچ ایرادیس.البته نگفته انلاین بازی کردن!!!

اپدیت کردن بازی ها حین استفاده از Ps غیر ممکن هس حتی اگه بازی از روی خود دیسک اجرا میشه!!!

در همین حال رد کردن دمو ها و فیلمهای بازی غیر ممکن هست

ودر اخر با اینکه Backup manager روی هارد نصبه خود فلش هم باید به درستی به کنسول متصل باشه تا اجرای برنامه به درستی صورت بگیره.

مقداری از توضیحاتی که دادید رو صبح ارسال کردم
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1102676&postcount=158
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1102626&postcount=141
البته در مورد لینک دوم و قسمتی از اون، با ویرایش جدید پست دوم و یا چند پست آخر همین صفحه اون رو بخویند، چون مقداری ازش اشتباه هست.

نـــه، عجله ی خاصی نیست...این فایل آپدیت 3.41 هست که توی آموزش ها ازش استفاده کردند...
http://www.megaupload.com/?d=CQVAWC0T

تو خود سایت سونی هم فایل آپدیت 3.41 قرار داره، ولی بهتره از اون نسخه های آموزشی (مثل لینک بالا) استفاده کنید
http://us.playstation.com/support/systemupdates/ps3/pc_update/index.htm

در نهایت اگر دوست دارید و مشکل سرعت برای دانلود ندارید، فایل رو فعلاً دانلود کنید...تا بعداً ببنید چی میشه
در نهایت چون مثل X360 میشه آپدیت رو از طریق Flash انجام داد، هیچ مشکلی برای آپدیت به 3.41 در آینده بعد از این هک، ندارید

شما از کجا اینقدر مطمئنی؟

به صفحات قبل رجوع کنید، هم مطلب ـش هست و هم منبع ـش

+++++++++++++++++

capitanrayan
بنده خدا خلیل جان چقدر توضیحات نوشتن صفحات قبلا!
توی صفحه اول تاپیک هم چندین بار تکرار شده که با چه سرعتی بازی رو هارد ریخته میشه،برای اجرای بهتر

هیچ مانعی وجود نداره که اعضا مطلب و اخبارهایی که دیدند اینجا قرار بدند.

بگم که چون طول تاپیک داره زیاد میشه، و نمیتونم به صورت لحظه ای آپدیت پست دوم رو اضافه کنم، هر کسی هر مطلبی دید که جالبه و با توجه به اینکه خودش قبلاً در تاپیک ندیده، هیچ مانعی برای گذاشتن خبرها وجود نداره

بعد ما خودمون پست ها رو بررسی میکنم

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or