PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
کاری به تیم ها و کارهاشون در گذشته ندارم، ولی این مطلب دقیقاً از موضوع درز کردن ـش گفته و همچنین بلایی که سرش آوردند

نـــــه اینکه مایکروسافت توانست خیلی کارها کنه و جلوی C4eva رو مثلاً خیلی گرفت، که الان هم زدند چندماه، Slim ـش رو هک کردند. LOL

الان سونی هم حتماً مثل مایکروسافت میتونه.

مدیا لیست چه ربطی به این موضوع داره...!!! |:

شما قضیه ماکرو رو با سونی یکی می دونی؟؟؟
اینا دارن یه چیز رو علنا به قول خودت توی ۲۰ تا کشور می فروشنداما ګروه C4eva یه ګروه free هست و مثل اینا علنی کار نمی کنند!!!!
بعد همون طور که یکی از دوستان ګفتند توی بعضی کشور ها ستفاده از modchip جرم نیست!!
اما قضیه اینا ممکنه قضیه دزدی باشه!!!

یک سوال:سونی چرا در PSP افرادی رو که از بازی های کپی استفاده می کردن رو بن نکرد؟؟؟واقعا این برام سواله..
قضیه psp خیلی فرق داره با ps3 !!!
مګه چند درصد مردم با psp آنلاین بازی می کنند؟؟
وابستګی یه کنسول دستی به اینترنت با واستګی یه کنسول خونګی خیلی فرق داره!!!
در ضمن اهمیت psp با ps3 خیلی فرق داره!!
شاید هزینه این کار و عدم دسترسی مرد به psn و نخریدن بازی از اون بیشتر به ضرر سونی می شده!!

آخرین ویرایش:
سونی اتفاقا باید از این هک خوشحال باشه چون اگه این روش عملی بشه, PS3 به مقدار خیلی زیادی به فروش میرسه...

درسته.
اگر PS3 کپی خور بشه یک فروش بسیاربالا در یک زمان کم در انتظارشه اما فکر کنم در دراز مدت برای Sony ضرر ایجاد می کنه.

جالبه بدونید در این چند وقته اختلاف فروش PS3 و X360 به کمترین حد از زمان عرضه ی PS3 یعنی چیزی حدود 3.6 میلیون دستگاه هست.

27 ام میبینیم چه اتفاقی میفته!امیدوارم همه چی خوب پیش بره و کار ps3 تومو بشه!
این ملتم از تعویض و فروش گیم بیان بیرون!بیفتن دنبال پایرت و ایمیج و هارد 1ترا:d

خوب حجم چندتا از بازیهای اختصاصی PS3 رو که با این روش ریختن رو هارد:

MGS4 is 32.5GB
God of War 3 - 43.2Gb
Killzone 2 - 13.2Gb
Heavy Rain - 25Gb
Infamous - 7.6 Gb
Demons Souls - 9GB
Heavenly Sword - 24.2Gb
LBP - 7.07 GB
Ratchet and Clank Crank in Time - 24.8GB
Reistance - 16.6Gb, Resistance 2 - 23.7GB

http://psx-scene.com/forums/showthread.php?t=64935&page=41

این بازی ها از رو هارد اجرا شدن؟یا نه؟

بله البته همون طور که میدونین یه دیسک بازی داخل کنسول بوده.

آخرین ویرایش:
درسته.
اگر PS3 کپی خور بشه یک فروش بسیاربالا در یک زمان کم در انتظارشه اما فکر کنم در دراز مدت برای Sony ضرر ایجاد می کنه.

جالبه بدونید در این چند وقته اختلاف فروش PS3 و X360 به کمترین حد از زمان عرضه ی PS3 یعنی چیزی حدود 3.6 میلیون دستگاه هست.

سونی اتفاقا باید از این هک خوشحال باشه چون اگه این روش عملی بشه, PS3 به مقدار خیلی زیادی به فروش میرسه...
کلاً سود کنسول‌ها از فروش سخت‌افزار نیست خیلی، از فروش نرم‌افزارها و سرویس‌ها هست (شاید بجز Wii)؛ تازه اونم PS3 که همینطوری هم سونی روی ساختش ضرر میده و اگر این فروش کنسول همراه با خرید بازی از طرف کاربرا نباشه بدون‌شک ضرر خالص خواهد بود مخصوصاً تو طولانی مدت.

دوستان یک سوال
اگر میشه بازها رو ازشون ایمیج گرفت پس میشه روی یک بلوری کپی کردش درسته فقط دستگاه بعنوان بازی ورجینال نمیشناسه ولی با اون دانگل میتونی روی هارد ازش ایمیج بگیری درسته .
اون موقع بلوری هم زیاد میشه نه
رایتر بلوری چند هستش.

دوستان یک سوال
اگر میشه بازها رو ازشون ایمیج گرفت پس میشه روی یک بلوری کپی کردش درسته فقط دستگاه بعنوان بازی ورجینال نمیشناسه ولی با اون دانگل میتونی روی هارد ازش ایمیج بگیری درسته .
رایتر بلوری چند هستش.
گرونه هنوز خیلی، ارزش خرید نداره.

خوب حجم چندتا از بازیهای اختصاصی PS3 رو که با این روش ریختن رو هارد:

MGS4 is 32.5GB
God of War 3 - 43.2Gb
Killzone 2 - 13.2Gb
Heavy Rain - 25Gb
Infamous - 7.6 Gb
Demons Souls - 9GB
Heavenly Sword - 24.2Gb
LBP - 7.07 GB
Ratchet and Clank Crank in Time - 24.8GB
Reistance - 16.6Gb, Resistance 2 - 23.7GB

http://psx-scene.com/forums/showthread.php?t=64935&page=41
این بازی ها از رو هارد اجرا شدن؟یا نه؟

نه دوست عزیز مقوله اجرای بازی کپی از بلوری متفاوته!
فقط میشه از رو هارد استفاده کرد!نه چیز دیگه!

نمیدونم در بعد جهانی چه تعدادی از این نوع هک ها استفاده میکنند ولی مطمئنا در فروش بازیها تاثیر قابل ملاحظه ای میگذاره ودراینصورت شرکتهایی که بازیها رو تولید میکنن انگیزه اشون در تولید بازیها با جزئیات دقیقتر واجرای پروژه های رویایی پایین تر میاد.
در طی یکی دوسال گذشته بازیهای اختصاصی ایکس باکس 360 که تونستن نمره های خیلی بالا از سایتها بگیرن به نظرم کمترشده البته مطمئن نیستم شاید دلیلش استفاده تعداد زیادی از استفاده کنندگان این کنسول از بازیهای کپی باشه که باعث میشه شرکتها در تهیه بازی برای این کنسول خیلی وسواس به خرج ندن.
البته همه اینها شاید درقیاس با درآمد ماهانه ایرانی ها باشه شید برای کشورهای دیگه هزینه کردن 50 دلار برای بازی در ماه یا دوهفته رقم کمی از درآمد خانوار باشه.دراینصورت صحت استدلال زیر سوال میره ولی باز تاثیر خودش روداره.
من نمیدونم این استدلال جدید چیه اومده که شرکت ها برای ساخت بازی برای 360 وسواس به خرج نمیدن چون کپی میشه و اینا !

کمتر از 1 میلیون نفر (از 42 میلیون نفری که 360 دارند) دستگاهشون کپی خور شده. فروش انحصاری های 360 هم که تا الان همیشه بالاتر از PS3 بوده. پس اصلا این صحبت غلطه!
مگه PS2 کپی خور بود، بازی های انحصاریش بد و کم فروش بود؟!

بگذارید تاپیک با بحث اصلی خودش پیش بره...

دوستان یک سوال
رایتر بلوری چند هستش.
این سوال من هم هست کسی میدونه

خبر : البته از Vg24 هست پس زیاد قابل اطمینان نیست اما گفتم شاید بد نباشه خبرش قرار بگیره

سازنده PS jailbreak رسما اعلام کرد که سخت افزار و نرم افزار این سیستم کلون شده است
طبق اعلام این سازنده اولین مد چیپ PS3 توسط کمپانی های چینی کپی سازی شده و در پی این اتفاق از مشتریان در خواست کرده است که محصول اوریجینال را خریداری کنند تا بتوانن از پشتیبانی و گارانتی این سخت افزار استفاده نمایند

منبع

دوستان یک سوال
رایتر بلوری چند هستش.

مطمئن باش اجرا می کنه قیمت بلوری رایتر pioneer 300 هزار تومن بلوری خام هم datalife 25gb پنج هزار تومن و 50gb ده هزار تومن من خودم کلی فیلم بلو ری کپی دارم که با ps3 نگاه می کنم با منو همه چیز :)
اگر هم نشه iso بازی و رایت می کنن روش بعد شما می تونی انتقال بدی به هارد حالا یا با خود ps3 یا با pc بریزی رو usb hdd ولی تازه اول راه و مطمئن باش تکمیل می شه ;)
دوستان شما می تونید این فایل رو دانلود کنید من نتونستم
http://fileups.net/1F4l94
http://fileups.net/1FYj9
باید فایل دانلود شده رو رو usb magic نصب کنید البته باید با برنامه اینکار رو بکنید اگه کسی دان کرد جای دیگه آپ کنه من خودم تست می کنم

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or