PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
کاری به تیم ها و کارهاشون در گذشته ندارم، ولی این مطلب دقیقاً از موضوع درز کردن ـش گفته و همچنین بلایی که سرش آوردند

The hardware look like a copy of the original PS3 jigstick, used in SONY service
centers to repair broken PlayStation3 SKU's. Someone internal leaked or sold a stick, so they had the chance to reverse and clone the hardware.
|:
من اینجا نظری رو با قطعیت نمیبینم و فقط این یه احتمال میتونه باشه.

Last edited by a moderator:
خبر : البته از Vg24 هست پس زیاد قابل اطمینان نیست اما گفتم شاید بد نباشه خبرش قرار بگیره

سازنده PS jailbreak رسما اعلام کرد که سخت افزار و نرم افزار این سیستم کلون شده است
طبق اعلام این سازنده اولین مد چیپ PS3 توسط کمپانی های چینی کپی سازی شده و در پی این اتفاق از مشتریان در خواست کرده است که محصول اوریجینال را خریداری کنند تا بتوانن از پشتیبانی و گارانتی این سخت افزار استفاده نمایند
منبع
ممنون چیینی ها نمیزارن به 1هفته هم برسه احتمالا امروز فردا نقشه ساخت این دانگل به همراه برنام میادبیرون
مطمئن باش اجرا می کنه قیمت بلوری رایتر pioneer 300 هزار تومن بلوری خام هم datalife 25gb پنج هزار تومن و 50gb ده هزار تومن من خودم کلی فیلم بلو ری کپی دارم که با ps3 نگاه می کنم با منو همه چیز :)
اگر هم نشه iso بازی و رایت می کنن روش بعد شما می تونی انتقال بدی به هارد حالا یا با خود ps3 یا با pc بریزی رو usb hdd ولی تازه اول راه و مطمئن باش تکمیل می شه ;)
دوستان شما می تونید این فایل رو دانلود کنید من نتونستم
http://fileups.net/1F4l94
http://fileups.net/1FYj9
باید فایل دانلود شده رو رو usb magic نصب کنید البته باید با برنامه اینکار رو بکنید اگه کسی دان کرد جای دیگه آپ کنه من خودم تست می کنم
این فایل هارو با انتی ویروس چک کنید حتما
یه استنباط وجود داره که وقتی امیج بازی توسط خود دستگاه روی هارد .حالا یا هارد اکسترنال یا هارد خود کنسول گرفته میشه به صورت تک فایل هست فرمتش هنوز مشخص نیست چی ISO. یا نه وقتی شما بتونی این هارد که بک اپ بازی روشه به Pc وصل کنی درنتیجه فکر کنم بتونی اون فایل یه جای دیگه کپی کنی و از این راه میشه اون امیج روی هارد بقیه PS3 دارها ریخت و اونها هم با نرم افزار منجیر بازی رو اجرا کنن
حالا این فکر منه
عکس محتویات بک اپ بازی رو سیستم مونت شده :
http://www.ps3news.com/images/img_22246.jpg

شما قضیه ماکرو رو با سونی یکی می دونی؟؟؟
اینا دارن یه چیز رو علنا به قول خودت توی ۲۰ تا کشور می فروشنداما ګروه C4eva یه ګروه free هست و مثل اینا علنی کار نمی کنند!!!!
بعد همون طور که یکی از دوستان ګفتند توی بعضی کشور ها ستفاده از modchip جرم نیست!!
اما قضیه اینا ممکنه قضیه دزدی باشه!!!

فکر کنم کمتر کسی سایت foundmy رو یادش باشه، این سایت برای اولین باری بود که روش دامپ داریو 83 لایتون X360 رو پیدا کرده بود و اون رو توی سایت برای هک هر درایو به قیمت 42 دولار قرار داده بود
که به صورت اینترنتی برنامه ای (Lo83info_32) رو میداد که باهاش درایو رو دامپ میکردید و بعداً اونها فایل استخراجی رو رمز شکافی میکرد
بطور خیلی سریع کارش بعد از چند هفته توسط تیم های کوچیک فاش شد و دیگه خود سایت مجبور شد این کیسه ای که دوخته بود رو بعد از مدتی همه چیزش رو جمع کنه

الان همین سایت جزء مراکز بخش و فروش PS jailbreak کانادا قرار داره
http://www.psjailbreak.com/distributor.php

جدا از ماجرای Leak، از طرفی فروش انواع سخت افزارهای هک موضوع بسیار عادی و متداولی در اینجور سایت ها هست. (همانطور که که خودتون هم ذکر کردید)

یک مطلبی رو دو روز پیش سایت BCC قرار داده بود نکات جالبی داشت، در ابتدا من از طریق سایت logic-sunrise متوجه مطلب BBC شدم
مقداری از مطلب BBC رو قرار میدم، بقیش رو خودتون بخونید

PlayStation 3 'hacked' by hardware crackers

PSJailbreak has also not responded to interview requests by BBC News

The legality of products such as this - commonly called modchips - differs by country

The Fox-chip spokesperson said that distributing them was legal in France

The defendants had argued that they allow gamers to play home-made games

P.S
محمد جان مثل دوتا دوست با هم داریم صحبت میکنم و هر کس اطلاعات خودش رو به اشتراک میگذاره، قصدام اصلا مخالفت با نظر شما و یا نظر هیچ کس نیست، و باهاش هم موافق هستم
سونی میتونه شکایت کنه، ولی فکر کنم بتونه با شکایت جلوی فروش و پخش این PSJailbreak رو بگیره تا کسی کنسول ـش رو هک نکنه!

خوب حجم چندتا از بازیهای اختصاصی PS3 رو که با این روش ریختن رو هارد:

MGS4 is 32.5GB
God of War 3 - 43.2Gb
Killzone 2 - 13.2Gb
Heavy Rain - 25Gb
Infamous - 7.6 Gb
Demons Souls - 9GB
Heavenly Sword - 24.2Gb
LBP - 7.07 GB
Ratchet and Clank Crank in Time - 24.8GB
Reistance - 16.6Gb, Resistance 2 - 23.7GB

http://psx-scene.com/forums/showthread.php?t=64935&page=41

Here is the list of games in question and not working
• Call of Duty 4 Modern Warfare (black screen at startup)
• FIFA 10 (hangs before startup)
• NHL 10 (hangs before startup)
• UFC Undisputed 2010 (hangs before startup)

Games tested and working with the PSJailbreaak
Race Driver Grid
Fight Night Round 3
Skate 2
FIFA 08
FIFA 09
Resistance Fall Of Man
Mirrors Edge
Motorstorm
MX vs. ATV Reflex
Wall-E
Need For Speed ProStreet
inFamous

پس واقعاً مشخص شد که اون لیست قبلی یک شایعه بود، چون بازی inFamous رو توی لیست بازی های قابل اجرا برروی FAT32 قرار گرفته بود، ولی در حالی که توی این لیست جدید که شما زحمت ـش رو کشدید، مشاهده میکنم که بازی حجمش بیشتر از 4 گیگ هست
از طرفی الان که داشتم دوباره به صبر و حوصله نگاه میکردم توی سایت gx-mod گفتند که ما نمیتونم صحت این خبر رو تایید کنیم، همینطور سایت ps3-addict.fr اون رو به عنوان یک شایعه اعلام کرده بود...(منظور همون لیست اجرا و عدم اجرا بازیها هست)

خبر : البته از Vg24 هست پس زیاد قابل اطمینان نیست اما گفتم شاید بد نباشه خبرش قرار بگیره

سازنده PS jailbreak رسما اعلام کرد که سخت افزار و نرم افزار این سیستم کلون شده است
طبق اعلام این سازنده اولین مد چیپ PS3 توسط کمپانی های چینی کپی سازی شده و در پی این اتفاق از مشتریان در خواست کرده است که محصول اوریجینال را خریداری کنند تا بتوانن از پشتیبانی و گارانتی این سخت افزار استفاده نمایند

منبع

اره موضوع جالبی شده، ظاهراً هم دیروز که سایت ـشون رو دوباره آپدیت کردند و مشکلات سرور ـشون رو بخاطر ترافیک تقریباً حل شد...میشه تصویری رو توی سایت ـشون دید

رو عکس کلیک کنید تا وارد سایت بشید​

اینطور که توی logic-sunrise خوندم

Beware of imitations and cheap Chinese copies
PSJailbreak is the original solution
Buy the original for the support and warranty

ظاهراً خبرهایی شده، مسئولین سایت PSJailbreak گفتند که بهتره محصول اصلی رو تهیه کنید و سراغ کپی های ارزان قیمت چینی نرید، محصول ما بهترین روش هست، از ما خرید کنید تا پشتیبانی بشید! (عجب رویی دارند اینها)

باید خبرهایی باشه....از طرفی هم فقط دارند با این حرف ها زمان سودهی محصول خودشون رو بیشتر میکنند

من اینجا نظری رو با قطعیت نمیبینم و فقط این یه احتمال میتونه باشه.

چی توی این دنیا با قطعیت هست!!

-------------------

P.S
شاید بتونم و وقت کنم تا آخر امشب مطالب پست دوم رو مجدد بازنگری و تصحیح کنم و همچنین اپدیت چهارم رو با توجه به اطلاعات این چند صفحه ی اخیر قرار بدم
P.SS
امیدوارم که فقط دوباره وسط تایپ برق قطع نشه، برای نوشتن مجدد همین پست بیشتر 1:30 دقیقه طول کشید که برق دوباره وصل بشه
P.SSS
کمی از مطالب این دو صفحه اخیر رو پاک و ویرایش کردم، لطفاً کمتر وارد مسائل حاشیه ای بشید و زیاد اون رو ادامه ندید...روند اصلی تاپیک رو فدای بحث های دو طرفه و حایشه ای نکنید

آخرین ویرایش:
همین الان خواستم به PSN کانکت بشم که نشد، پیغام داد در حال انجام maintenance هستن، احتمالاً سونی داره یه کارهایی میکنه.*

همین الان خواستم به PSN کانکت بشم که نشد، پیغام داد در حال انجام maintenance هستن، احتمالاً سونی داره یه کارهایی میکنه.*

تایید میشه.

تا به الان سونی هیچ کاری نکرده ؟؟؟ فقط گفته اون چیپ از مرکز تعمیرات سونی دزدیده شده!!!

<:
تا به الان سونی هیچ کاری نکرده ؟؟؟ فقط گفته اون چیپ از مرکز تعمیرات سونی دزدیده شده!!!

نه، Sony این رو نگفته...اینطور از سایت های دیگه، داره برداشت میشه

The hardware look like a copy of the original PS3 jigstick, used in SONY service centers to repair broken PlayStation3 SKU's. Someone internal leaked or sold a stick, so they had the chance to reverse and clone the hardware.

Read more: http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/ps...etails-by-skfu-demonhades-team/#ixzz0xHdrss9w

یک سایت چینی که PS jailbreak میفروشه:
http://item.taobao.com/item.htm?id=7166711294
دست سرچم قویه:d
اگر اون 688 یوانه چین باشه ، حدودا قیمتش میشه 100 هزار تومن که اصلیش فعلا به صرفه تره
مطمئنا خیلی ارزون میشه و به حدوده 20-30 هزار تومن میرسه

خوب این باید همون نسخه اصلی PS jailbreak باشه، و ربطی به این کپی هایی که فقط حرف ـش شده، نداره...

اونها فقط دارند با این حرف ها زمان سودهی محصول خودشون رو بیشتر میکنند

آخرین ویرایش:
جالبه طرف داره علنا دزدی میکنه بعد که چینی ها ازش دزدی کردن میگه محصول دزدی منو اورجینال بخرید .
واقعا خیلی خنده داره .
دزد که به دزد بزنه شاه دزده .

پس واقعاً مشخص شد که اون لیست قبلی یک شایعه بود، چون بازی inFamous رو توی لیست بازی های قابل اجرا برروی FAT32 قرار گرفته بود، ولی در حالی که توی این لیست جدید که شما زحمت ـش رو کشدید، مشاهده میکنم که بازی حجمش بیشتر از 4 گیگ هست
از طرفی الان که داشتم دوباره به صبر و حوصله نگاه میکردم توی سایت gx-mod گفتند که ما نمیتونم صحت این خبر رو تایید کنیم، همینطور سایت ps3-addict.fr اون رو به عنوان یک شایعه اعلام کرده بود...(منظور همون لیست اجرا و عدم اجرا بازیها هست)

بله دقیقا...ولی همین الان اینجا تایید شد که:

If a game has 1 file on it that is over 4gb you cannot back it up onto an external HDD, it will only work on internal
.
پس بعضی از بازیهایی که فایلهای تکی بیشتر 4 GB داشته باشن فقط روی هارد Internal قابل بک آپ گیری هستند:

• Metal Gear Solid 4 (file movie.dat is over 8gb in size)​
  • Resistance: Fall of man (file game.psarc is over 6gb)​
  • Uncharted 2 (file pak22.psarc is over 4gb)​
فعلا اینا تایید شدن که باید حتما رو هارد داخلی کپی شن.

اینجا هم همون طور که میبینید همینو گفته و اشاره کرده که:

Unfortunately, the Bluray disc cannot be "scanned" before its ripped, apparently it takes way to long,

به همین دلیل هنوز معلوم نیس کدوم بازیها این امکانو دارن...حالا باید تا ساپورت شدن NTFS صبر کرد

کسی از ایران پیش خرید نکرده؟ [-o<
در ضمن فایل manager.pkg که رو سایتشون گزاشتن رو چه جوری میشه استفاده کرد؟؟؟

آخرین ویرایش:
خبر خوش
http://www.xpgamesaves.com/topic/7753-possable-ps-jailbreak-clone
مشخصات ساخت :
Code:
[B]Micro,PIC,32K Fl,TQFP44,PIC18F4550-I/PT[/B]

Data Bus Width 8Bit
Device Core PIC
Family Name PIC18
Instruction Set Architecture RISC
Interface Type SPI/I2C/EAUSART
Maximum Clock Rate 48MHz
Maximum Operating Temperature 85°C
Maximum Speed 48MHz
Minimum Operating Temperature -40°C
Mounting Surface Mount
Number of Programmable I/Os 35
Number of Timers 4
On-Chip ADC 13-chx10-bit
Pin Count 44
Product Height 1
Product Length 10
Product Width 10
Program Memory Size 32
Program Memory Type Flash
RAM Size 2KB
Supplier Package TQFP
Typical Operating Supply Voltage 5V

And here's a Pin layout for chip on the actual psjailbreak hardware i threw together for you : http://i.imgur.com/e03a9.jpg

Full datasheet : http://docs-asia.origin.electrocomponents.com/webdocs/0806/0900766b80806cfb.pdf

All that's left are a couple SMT's, a crystal oscillator, some surface  mount LED's and for someone to take a psjailbreak, stick it in any 18F  compatible pic writer and dump the hex contents of the chip and slap it  on a bunch of new chips, the single layer PCB is really, really basic.

And the bad part?, as far as the original makers are concerned, the  device is so simple that it will be no different, in any way, to the  original, when cloned.

Think of this, not as a PS2 modchip, but more like the original PIC  based ps1 modchip - The only thing that differentiated the various  models was the code on them, not the hardware itself - the hardware will  be the same, as will the contents of the chip.

Oh, and for the record, the parts (not in bulk, but for a single unit,  from connectors to chip and so on), is £5.68 ($8.82), if you were making  these things in bulk, that price drops to £2.14 ($ 3.32) per unit.

People buying the thing at $170AUS either have more money than sense, or no sense at all.                      [LEFT][COLOR=#000000]
[/COLOR][/LEFT]
http://www.irupload.ir/images/ubkoqy5hajunrsfv2yw5.jpg

Last edited by a moderator:
1282478378_expanded.jpg

تقریباً یک ساعت پیش سایت gamrfeed.vgchartz یک آپدیت در مورد متوقف شدن فروش PS Jailbreak خبر داد. (نگران نباشید پایین رو بخونید!)

***NEWS UPDATE: We are sorry to say that we are currently not accepting sales online for the PS Jailbreak as we are currently out of stock.
We have been informed by ********** that our next shipment of PS Jailbreaks is going to arrive on Monday August 23rd 2010.
Until then, we are only accepting reservations so we can guarantee that we will put a PS Jailbreak aside for you as soon as they come in on Monday, you will then be contacted on Tuesday and asked to place your order online at ***********
In order to get a reservation simply email us at ********
ALL customers who send an email to that address are going to be contacted on Monday when we receive stock, and are GUARANTEED a PS Jailbreak.

اینطور که نقل شده، به دلیل اتمام محصول PS jailbreak هست و تقاضاها بسیار زیاد بوده، به ناچار بخش فروش آنلاین رو خارج کردند. و گفته شده که قرار محموله بعدی در August 23rd 2010 بیاد.!

و همچنین اضافه کردند به محض رسیدن مجدداً فروش انلاین رو شروع خواهش کرد...

سایت gamrfeed.vgchartz که این خبر رو قرار داده بود تمامی ادرس ها و Email رو در متن خبر پاک کردن (ستاره ها) دلیل اینکار کاملاً واضح (piracy) هست.

اینطور که متوجه شدم مشکل باید مربوط به بخش کانادا باشه

++++++++++++++

خبر خوش
مشخصات ساخت :
Code:
[B]Micro,PIC,32K Fl,TQFP44,PIC18F4550-I/PT[/B]

Data Bus Width 8Bit
Device Core PIC
Family Name PIC18
Instruction Set Architecture RISC
Interface Type SPI/I2C/EAUSART
Maximum Clock Rate 48MHz
Maximum Operating Temperature 85°C
Maximum Speed 48MHz
Minimum Operating Temperature -40°C
Mounting Surface Mount
Number of Programmable I/Os 35
Number of Timers 4
On-Chip ADC 13-chx10-bit
Pin Count 44
Product Height 1
Product Length 10
Product Width 10
Program Memory Size 32
Program Memory Type Flash
RAM Size 2KB
Supplier Package TQFP
Typical Operating Supply Voltage 5V

And here's a Pin layout for chip on the actual psjailbreak hardware i threw together for you : http://i.imgur.com/e03a9.jpg

Full datasheet : http://docs-asia.origin.electrocomponents.com/webdocs/0806/0900766b80806cfb.pdf

All that's left are a couple SMT's, a crystal oscillator, some surface  mount LED's and for someone to take a psjailbreak, stick it in any 18F  compatible pic writer and dump the hex contents of the chip and slap it  on a bunch of new chips, the single layer PCB is really, really basic.

And the bad part?, as far as the original makers are concerned, the  device is so simple that it will be no different, in any way, to the  original, when cloned.

Think of this, not as a PS2 modchip, but more like the original PIC  based ps1 modchip - The only thing that differentiated the various  models was the code on them, not the hardware itself - the hardware will  be the same, as will the contents of the chip.

Oh, and for the record, the parts (not in bulk, but for a single unit,  from connectors to chip and so on), is £5.68 ($8.82), if you were making  these things in bulk, that price drops to £2.14 ($ 3.32) per unit.

People buying the thing at $170AUS either have more money than sense, or no sense at all.                      [LEFT][COLOR=#000000]
[/COLOR][/LEFT]
http://www.irupload.ir/images/ubkoqy5hajunrsfv2yw5.jpg

یکی از سورس های این مطلب
http://www.xpgamesaves.com/topic/7753-possable-ps-jailbreak-clone

کسی اطلاعاتی در این باره داره، تخصصی هست D:
فقط قیمت تمام شدش باحاله

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or