شما قضیه ماکرو رو با سونی یکی می دونی؟؟؟
اینا دارن یه چیز رو علنا به قول خودت توی ۲۰ تا کشور می فروشنداما ګروه C4eva یه ګروه free هست و مثل اینا علنی کار نمی کنند!!!!
بعد همون طور که یکی از دوستان ګفتند توی بعضی کشور ها ستفاده از modchip جرم نیست!!
اما قضیه اینا ممکنه قضیه دزدی باشه!!!
فکر کنم کمتر کسی سایت
foundmy رو یادش باشه، این سایت برای اولین باری بود که روش دامپ داریو 83 لایتون X360 رو پیدا کرده بود و اون رو توی سایت برای هک هر درایو به قیمت 42 دولار قرار داده بود
که به صورت اینترنتی برنامه ای (Lo83info_32) رو میداد که باهاش درایو رو دامپ میکردید و بعداً اونها فایل استخراجی رو رمز شکافی میکرد
بطور خیلی سریع کارش بعد از چند هفته توسط تیم های کوچیک فاش شد و دیگه خود سایت مجبور شد این کیسه ای که دوخته بود رو بعد از مدتی همه چیزش رو جمع کنه
الان همین سایت جزء مراکز بخش و فروش PS jailbreak کانادا قرار داره
http://www.psjailbreak.com/distributor.php
جدا از ماجرای Leak، از طرفی فروش انواع سخت افزارهای هک موضوع بسیار عادی و متداولی در اینجور سایت ها هست. (همانطور که که خودتون هم ذکر کردید)
یک مطلبی رو دو روز پیش سایت BCC قرار داده بود نکات جالبی داشت، در ابتدا من از طریق سایت
logic-sunrise متوجه مطلب BBC شدم
مقداری از مطلب BBC رو قرار میدم، بقیش رو خودتون بخونید
PlayStation 3 'hacked' by hardware crackers
PSJailbreak has also not responded to interview requests by BBC News
The legality of products such as this - commonly called modchips - differs by country
The Fox-chip spokesperson said that distributing them was legal in France
The defendants had argued that they allow gamers to play home-made games
P.S
محمد جان مثل دوتا دوست با هم داریم صحبت میکنم و هر کس اطلاعات خودش رو به اشتراک میگذاره، قصدام اصلا مخالفت با نظر شما و یا نظر هیچ کس نیست، و باهاش هم موافق هستم
سونی میتونه شکایت کنه، ولی فکر کنم بتونه با شکایت جلوی فروش و پخش این PSJailbreak رو بگیره تا کسی کنسول ـش رو هک نکنه!
خوب حجم چندتا از بازیهای اختصاصی PS3 رو که با این روش ریختن رو هارد:
MGS4 is 32.5GB
God of War 3 - 43.2Gb
Killzone 2 - 13.2Gb
Heavy Rain - 25Gb
Infamous - 7.6 Gb
Demons Souls - 9GB
Heavenly Sword - 24.2Gb
LBP - 7.07 GB
Ratchet and Clank Crank in Time - 24.8GB
Reistance - 16.6Gb, Resistance 2 - 23.7GB
http://psx-scene.com/forums/showthread.php?t=64935&page=41
Here is the list of games in question and not working
• Call of Duty 4 Modern Warfare (black screen at startup)
• FIFA 10 (hangs before startup)
• NHL 10 (hangs before startup)
• UFC Undisputed 2010 (hangs before startup)
Games tested and working with the PSJailbreaak
Race Driver Grid
Fight Night Round 3
Skate 2
FIFA 08
FIFA 09
Resistance Fall Of Man
Mirrors Edge
Motorstorm
MX vs. ATV Reflex
Wall-E
Need For Speed ProStreet
inFamous
پس واقعاً مشخص شد که اون
لیست قبلی یک شایعه بود، چون بازی inFamous رو توی لیست بازی های قابل اجرا برروی FAT32 قرار گرفته بود، ولی در حالی که توی این لیست جدید که شما زحمت ـش رو کشدید، مشاهده میکنم که بازی حجمش بیشتر از 4 گیگ هست
از طرفی الان که داشتم دوباره به صبر و حوصله نگاه میکردم توی سایت
gx-mod گفتند که ما نمیتونم صحت این خبر رو تایید کنیم، همینطور سایت
ps3-addict.fr اون رو به عنوان یک شایعه اعلام کرده بود...(منظور همون لیست اجرا و عدم اجرا بازیها هست)
خبر : البته از Vg24 هست پس زیاد قابل اطمینان نیست اما گفتم شاید بد نباشه خبرش قرار بگیره
سازنده PS jailbreak رسما اعلام کرد که سخت افزار و نرم افزار این سیستم کلون شده است
طبق اعلام این سازنده اولین مد چیپ PS3 توسط کمپانی های چینی کپی سازی شده و در پی این اتفاق از مشتریان در خواست کرده است که محصول اوریجینال را خریداری کنند تا بتوانن از پشتیبانی و گارانتی این سخت افزار استفاده نمایند
منبع
اره موضوع جالبی شده، ظاهراً هم دیروز که سایت ـشون رو دوباره آپدیت کردند و مشکلات سرور ـشون رو بخاطر ترافیک تقریباً حل شد...میشه تصویری رو توی سایت ـشون دید

رو عکس کلیک کنید تا وارد سایت بشید
اینطور که توی
logic-sunrise خوندم
Beware of imitations and cheap Chinese copies
PSJailbreak is the original solution
Buy the original for the support and warranty
ظاهراً خبرهایی شده، مسئولین سایت PSJailbreak گفتند که بهتره محصول اصلی رو تهیه کنید و سراغ کپی های ارزان قیمت چینی نرید، محصول ما بهترین روش هست، از ما خرید کنید تا پشتیبانی بشید! (عجب رویی دارند اینها)
باید خبرهایی باشه....از طرفی هم فقط دارند با این حرف ها زمان سودهی محصول خودشون رو بیشتر میکنند
من اینجا نظری رو با قطعیت نمیبینم و فقط این یه احتمال میتونه باشه.
چی توی این دنیا با قطعیت هست!!
-------------------
P.S
شاید بتونم و وقت کنم تا آخر امشب مطالب پست دوم رو مجدد بازنگری و تصحیح کنم و همچنین اپدیت چهارم رو با توجه به اطلاعات این چند صفحه ی اخیر قرار بدم
P.SS
امیدوارم که فقط دوباره وسط تایپ برق قطع نشه، برای نوشتن مجدد همین پست بیشتر 1:30 دقیقه طول کشید که برق دوباره وصل بشه
P.SSS
کمی از مطالب این دو صفحه اخیر رو پاک و ویرایش کردم، لطفاً کمتر وارد مسائل حاشیه ای بشید و زیاد اون رو ادامه ندید...روند اصلی تاپیک رو فدای بحث های دو طرفه و حایشه ای نکنید