PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
ROFL

گفته شده که وقتی با backup manager تو PSN انلاین میشید به جای اینکه نام بازی رو بنویسه، اسم backup manager درج میشه که راحت ترین راه برای پیدا کردن افراد و ban کردنه.

در هر صورت اگه این درست کنند بازم باید قید انلاین رو زد ! الان 360 که این همه مخفی کاری میکنند مایکروسافت راحت بن میکنه ! چه برسه به این هک که هنوز همه گیر نشده

ببخشید آقا خلیل یه سوال داشتم این بود که هنوز هیچ هکری به روش کامل ساخت jailbreakدست پیدا نکرده؟ یا دست پیدا کردن ولی روی نت قرار نگرفته؟

یک مساله علمی 100سال حل نشد یک نفر اومد با دوتا خط حلش کرد (البته بعد برای فهمش دوتا کتاب نوشت:d) و راه حل حل خیلی آسونی داشت بعد ها 100راه حل دیگه براش پیدا شد نمیدونم این این کنسول 4سال (جوری میگین 4سال انگار یه قرنه) هک نشده حالا با خلاقیت یه عده به راحتی هک شده کجاش بودار و عجیبه؟ مگه تو قرن 15 زندگی میکنید؟

آيا فايل اين دانگل دامپ شده يا نه ؟
دامپ شده ولی رو نت قرار نگرفته ، چون اونموقع هرکسی ميتونست با يه بردبورد و 2 تا خازن و يه کريستال و 4 تا پراب يا با طراحی PCB يه IC 18F4455 رو پروگرام کنه و به راحتی اين چيپ رو بسازه ......
فقط کافيه برنامه داخل ميکروکنترلر 18F4455 به دست بياد اونموقع ديگه هيچ کاری نداره ....

يه نکته اينکه PIC ها رو که بخوای پروگرام کنی احتياج به چيزی به اسم پروگرامر داره که 40 50 تومانه
اين پروگرامر حالا کارش اينه که يه فايل رو ميريزه توی PIC که format ش .hex هست
حالا اگه کسی اين فايل .hex رو به من بده بقيش حلّه
در واقع کامپايلر PIC مثلاً CCW مياد کد رو که مثلاً با زبون C نوشتی رو تبديل ميکنه به فايل .hex
بعد اين فايل رو ميريزی تويه PIC
البته اگه الگريتمش رو داشته باشم راحت می تونيم کدش رو بزنيم آخه روی PIC نمی تونيم کد خفن بزنيم
چون کلاً نمی کشه و کدها ساده هستن
مثلاً از پورت سريالش يه سری داده بگيره بعد آن ها رو دست کاری کنه بده بيرون که کارای سخت هم نمی تونه بکنه
حالا کسی فايل .hex رو می تونه در اختيار من بزاره؟

اول بگم اینکه پشت سیستم خودم نیست ـم و اینترنت این سیستم حتی از دیال آپ هم کمتر هست...پس زیاد توضیحات رو طولانی نمیکنم و بعداً برای پست اول آمادش میکنم.

در ابتدا اینطور که متوجه شدم، با نصب شدن بازی در هارد داخلی کنسول، زمان Loading ها و سویچ کردن ها بسیار کوتاه هست و تعویض بازی ها از روی هارد به سادگی و در کمترین زمان ممکن امکان پذیر هست

و خبر اصلی در مورد کلون شدن PS jailbreak هست...

samle_x3_prodcution_0.jpg

samle_x3_prodcution_2.jpg

samle_x3_prodcution_1.jpg

خبری در سایت logic-sunrise قرار گرفته، مبنی بر ساخت و تولید اولین سری کلون شده PS jailbreak
فعلاً از این نسخه اطلاعات بسیار کمی از جمله قیمت و زمان عرضه در دسترس هست، ولی این دیگر کاملاً مشخص هست که باید شاهد نسخه های دیگری بود از جمله Home-Made ها

جزئیات بیشتر رو بازم باید بگردم و بخونم که با این اینترنت نمیشه |:

اشتباه تایپی در مورد Loading رو تصحیح کردم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Reza Razor
آقا خلیل دستت درد نکنه ، خیلی خودت رو انداختی تو زحمت

ولی در مورد کلون شدن از اول هم مشخص بود به سرعت اینطور میشه
به نظره من خیلی زود به صورت انبوه همه جا پر میشه ، فقط باید دید تا چه حد عملی خواهد بود ، منظورم بعد از این هست
تا الان که تقریبا تمامه بازیها اجرا شدن و مشگلی نداشته
فکر میکنم بعد از GT5 همه چیز معلوم بشه

فقط یه سوال تو ذهنم هست ، فکر میکنم مهم هم باشه و اون اینه که کنسولهایی که بعد از این تو بازار میان و 3.41 به بالا روشون هست تکلیفشون چی میشه؟

Last edited by a moderator:
فقط یه سوال تو ذهنم هست ، فکر میکنم مهم هم باشه و اون اینه که کنسولهایی که بعد از این تو بازار میان و 3.41 به بالا روشون هست تکلیفشون چی میشه؟
دقیقا به نکته خیلی خوبی اشاره کردی ممکنه تنها امید سونی برای جلو گیری از این هک همین باشه اما از اونجا که این هک خیلی مهمه و میشه باهاش خیلی کار کرد (به گفته خود اقا خلیل) ممکنه بعد از اونم بتونن راه ورود پیدا کنند هکر ها
همانطور که راه وروده 360 فهمیدن مایکر همه کار کرد اما نتونست جلویه هک بگیره حتی با زدن new360 مهم راه ورود که خدارو شکر تونستن حال چه با دزدی چه با دانش علمشون

تا جایی که من متوجه شدم قابلیتهای این قطعه در حدی هست که ممکنه به راحتی بتونن باهاش دانگرید هم انجام بدن و این مشکل رو هم حل کنن;)

تا جایی که من متوجه شدم قابلیتهای این قطعه در حدی هست که ممکنه به راحتی بتونن باهاش دانگرید هم انجام بدن و این مشکل رو هم حل کنن;)
نه این مال3.41 به قبل هست وقتی باگ رو ببندن دیگه کسی نمیتونه کاری کنه احتمالا
اگه با این هم نتونن کاری بکنن Ps3پر!:دی سونی بدبخت میشه

w15wuq.png

دانلود لینک
http://www.ps3hax.net/downloads.php?do=file&id=390

پ.ن:به علت ارسال پست بی مورد و اسپم اخطار گرفتم:دی من تا حالا اسپم دادم؟:دی

آخرین ویرایش:
اول بگم اینکه پشت سیستم خودم نیست ـم و اینترنت این سیستم حتی از دیال آپ هم کمتر هست...پس زیاد توضیحات رو طولانی نمیکنم و بعداً برای پست اول آمادش میکنم.

در ابتدا اینطور که متوجه شدم، با نصب شدن بازی در هارد داخلی کنسول، زمان Loading ها و سویچ کردن ها بسیار کوتاه هست و تعویض بازی ها از روی هارد به سادگی و در کمترین زمان ممکن امکان پذیر هست

و خبر اصلی در مورد کلون شدن PS jailbreak هست...

samle_x3_prodcution_0.jpg

samle_x3_prodcution_2.jpg

samle_x3_prodcution_1.jpg

خبری در سایت logic-sunrise قرار گرفته، مبنی بر ساخت و تولید اولین سری کلون شده PS jailbreak
فعلاً از این نسخه اطلاعات بسیار کمی از جمله قیمت و زمان عرضه در دسترس هست، ولی این دیگر کاملاً مشخص هست که باید شاهد نسخه های دیگری بود از جمله Home-Made ها

جزئیات بیشتر رو بازم باید بگردم و بخونم که با این اینترنت نمیشه |:

اشتباه تایپی در مورد Loading رو تصحیح کردم
سایت x3jailbreak.com
از هفته آینده دانگلو 20$-40$ می فروشه.
منبع

Last edited by a moderator:
آيا مدل خاصی از ps3 ها فقط قابليت کپی خور شدن دارن يا تماميه مدلها اين خاصيت رو دارن؟

من دیگه طاقم طاق شده
کی میاد
هر کی اولینش رو ساخت بده به من یه شیرینی توپول براش دارم جلو همه قول میدم بهش.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or