PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
قبلا هم گفتم. پروسه ی کار آسونه. فقط باید ببینید پروگرمرتون سوکت پایه ی این IC رو داره یا نه.
استفاده از پروتکل I2C برای من هم محتمل هست. سونی هیچ وقت یه TECH جدید برای یه دیباگ ساده درست نمیکنه.
نگران اون مساله ی FLAG شدن هم نباشید. میشه کرنل فایل رو دستکاری کرد. اسمبلی هست دیگه.

من که از پروگرمر خودم استفاده میکنم. 350 پول پروگرمر دادم برای همچین روزایی دیگه.:D

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Devil May Cry
12 نسخه مختلف ازش گیر آوردم. هنوز موفق به تستشون نشدم. یه راهنمایی ، اگه حجم فایل دامپ شده زیر بالای 32 بود ، شک نکنید fake هستش. چون ps این ic ها بیشتر از این نیست.

قبلا هم گفتم. پروسه ی کار آسونه. فقط باید ببینید پروگرمرتون سوکت پایه ی این IC رو داره یا نه.
استفاده از پروتکل I2C برای من هم محتمل هست. سونی هیچ وقت یه TECH جدید برای یه دیباگ ساده درست نمیکنه.
نگران اون مساله ی FLAG شدن هم نباشید. میشه کرنل فایل رو دستکاری کرد. اسمبلی هست دیگه.
پ.ن آموزش این دوست عزیز فاقد عکس هست گویا.
اگر پروگرمرتون فقط IC های Dual in line رو ساپورت میکنه ولی با این نوع میکروکنترلر سازگاره میتونید سوکت تبدیل به DIL رو به راحتی از جمهوری و فروشگاه پشتیبان پروگرمرتون تهیه کنید.
راستی آموزش هومن عکس داره ولی با چیز شکن باید ببینیدشون. من قبلا آموزششو دیدم ، تشکر Mr.Hoom
فکر نميکنم هنوز فايل درست جايی گذاشتّه شده باشه
فعلا مثل اینکه بقیه هم دنبال کره گرفتن از آب هستن. کسی Share نمیکنه اطلاعاتو ;)

آخرین ویرایش:
12 نسخه مختلف ازش گیر آوردم. هنوز موفق به تستشون نشدم. یه راهنمایی ، اگه حجم فایل دامپ شده زیر بالای 32 بود ، شک نکنید fake هستش. چون ps این ic ها بیشتر از این نیست.
فکر نميکنم هنوز فايل درست جايی گذاشتّه شده باشه

ظاهرا سونی هم تایید کرد :

The gaming world is abuzz with rumour and speculation following the announcement that via a specially constructed USB stick, the PlayStation 3 has been hacked, allowing pirate games to be played. Confirmation of the PS Jailbreak technique has come through, as has a response from Sony Australia.

Source

کسی تو کار قیمت این IC نیست؟
اگه کسی مسیرش طرف های پاساژ امجد افتاد یه قیمت بگیره. تو اینترنت 10 تومن پیدا کردم.
هومن جان این که 44 پینه. و SMD. پس روی 2 تا مادگی ( پین هدر ) نمیشه.

آخرین ویرایش:
کسی تو کار قیمت این IC نیست؟
اگه کسی مسیرش طرف های پاساژ امجد افتاد یه قیمت بگیره. تو اینترنت 10 تومن پیدا کردم.
هومن جان این که 44 پینه. و SMD. پس روی 2 تا مادگی ( پین هدر ) نمیشه.

چرا میخوره، چون آی سی همونه، فقط اینا مدل SMD بکار بردن که توی یه USB جا بشه. اون دوتا پین اضافی هم برای دیباگ و اینطور چیزهاس که قرینه بشه وگرنه همونی که من گذاشتم میشه با یه PIC4550 معمولی هم استفاده کرد.

یه نسخه ی آموزشت رو میتونی تو قالب ورد با عکس بهم بدی؟ پیشاپیش TANX.
من میخوام فردا برم دنبال تبدیل سوکت 40 پایه به 44 پایه . اگه قیمتش بالا در بیاد و همین پروگرمرت ارزون تر تموم شه ،همین رو میسازم. در ضمن اگه بخوام از مدل sMD استفاده نکنم ، سایزش خیلی بزرگ میشه.

یه توضیح کوچولو لطفا بم بدید.

1- الان که پی اس 3 هک شد یعنی بازیهاش روی چی میخوان عرضه بشن؟ بلوری؟ قیمت هربازیش چقدر در میاد؟ اصلا این هک ربطی به اجرای بازی داره؟

2- وضعیت PSN بعد از هک کردنش چطوره؟ یعنی میشه بازی کرد؟

یه توضیح کوچولو لطفا بم بدید.

1- الان که پی اس 3 هک شد یعنی بازیهاش روی چی میخوان عرضه بشن؟ بلوری؟ قیمت هربازیش چقدر در میاد؟ اصلا این هک ربطی به اجرای بازی داره؟

2- وضعیت PSN بعد از هک کردنش چطوره؟ یعنی میشه بازی کرد؟
جون من برو اول دو تا پست صفحه اول رو بخون بعد بیا اینجا سوال کن:d

یه نسخه ی آموزشت رو میتونی تو قالب ورد با عکس بهم بدی؟ پیشاپیش TANX.
من میخوام فردا برم دنبال تبدیل سوکت 40 پایه به 44 پایه . اگه قیمتش بالا در بیاد و همین پروگرمرت ارزون تر تموم شه ،همین رو میسازم. در ضمن اگه بخوام از مدل sMD استفاده نکنم ، سایزش خیلی بزرگ میشه.

من قبلا نیاز به این تبدیل داشتم صرفا تجربمو میگم برات : به اسم تبدیل 40 پایه به 44 پایه نمیتونی گیرش بیاری. عموما از سمت بالای سوکت Z ( همون سوکت مادگی دسته دار روی پروگرمر ) اگر قرار بدی IC رو میشناسدش و کار میکنه باهاش(اگر تو لیست ساپورتش باشه) ، در واقع تبدیل 44-Pin TQFP به DIL رو میخوای، پیشنهاد میکنم زنگ بزن به شرکتی که پروگرمر رو ازش گرفتی 100% دارنش. راستی:
Pin-to-pin compatible with PIC16C7X5

واقعاً نميفهمم چرا اين کارو ميکنيد !!!
بابا جون اوّل مدار رو بردبورد با IC DIP ببنديد بعد اگر جواب داد بريد سراغ SMD ......
ما که هنوز مطمئن نيستيم که فايل های Hex روی اينترنت واقعی باشه پس چرا يکراست بريم سراغ SMD ؟؟؟
بعدشم مگه لحيم کردن SMD به اين راحتی هاست ؟؟!! نميگم نشدنيه ، ميگم سخته و امکان چسبيدن پايها به هم زياده ....
شما ها که وقت آزاد داريد اوّل يه نمونه DIP از مدار بسازيد بعد وقتی مطمئن شديم فايل Hex صحيح هستش بعد ميريم سراغ SMD .....
اگه نمونه DIP جواب داد بعد منم قول ميدم که PCB SMD رو در کمترين فضا طراحی کنم ( هرچند سادست )
فقط تورو خدا يکی دنباله کار نمونه DIP رو بگيره ....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or