PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
یه تورنت 66 گیگابایتی هم تو سایت BitGamer.com اومده که به صورت یک پک هست و بازی های زیر رو شامل میشه:
Code:
Burnout.Paradise.EUR.PS3-SUSHi
Call.of.Duty.4.Modern.Warfare.PAL.PS3-MRN
Dead_to_Rights_Retribution_USA_PS3-HR
Fuel_EUR_PS3-HR
Grand.Theft.Auto.IV.EUR.PS3-GLoBAL
Hannah_Montana_The_Movie_EUR_PS3-HR
Iron_Man_2_The_Videogame_EUR_PS3-BHTPS3
Madagascar_Kartz_USA_PS3-HR
SOCOM_US_Navy_Seals_Confrontation_USA_PS3-HR
Saints_Row_2_USA_PS3-HR
Shrek_Forever_After_USA_PS3-HR
Trivial_Pursuit_USA_PS3-HR
Where_the_Wild_Things_Are_USA_PS3-HR

حجم کل رو با تعداد بازی ها مقایسه کنید.
به حجم هر بازی به صورت تکی هم توجه کنید.

با این اوصاف بازی های کپی تو ایران رو dvd و به صورت چند تکه فروخته میشه:-/
راستی هنوز بلوری کپی امتحان نشده ؟
من میخوام از رو یکی از بازی ها کپی بگیرم به محض اینکه تو ایران جواب داد تست کنم نظرتون چیه؟

من تا حالا هیچ مورد و پستی در مورد استفاده از دیسک کپی بلوری رو ندیدم، ولی میشه انتظار داشت در آینده شاهد این ویژگی باشیم.

واكنش جدي سوني تا الان چي بوده ؟
اين جريان خيلي عجيب داره پيش ميره !!!! زمان اعلام هك GEhot سوني حداقل سريع اعلاميه داد
ولي الان هيچ خبري .............
كم كم دارم ميترسم اين جريان يه بازي باشه

سونی هنوز چیزی رو عمومی نکرده. این تاپیک هم برای همین هستش که بتونیم پایان این داستان رو ببینم.
یا اینکه این تاپیک مثل سایر تاپیک خاک میخوره و یا در آینده ی نزدیک شاهد ده ها تاپیک در این زمینه هستیم، که با این روندی که مشاهده میشه کرد، مورد دوم هست! (:

زمان همه چیز رو مشخص میکنه، تازه یک هفته هم نشده

کدوم شرکت ها؟

+++++++++++++++++++++++

سایت ps3hax مطلبی رو به نقل فروم elotrolado قرار داده. (یکی دو روز ps3hax دیر عمل کرده، من قبلاً دیده بودمش)

نقل:

چندتا مورد رو در ابتدای این نقل قرار دادند مثلاً می توان Backup Manager رو پاک کرد، بازی های Backup رو میشه در سایر کنسول ها نیز اجرا کرد، سرعت کپی بازی در هارد کنسول بسیار بیشتر از هارهای External هستش و آخرین مورد رو منظورش رو خوب متوجه نشدم، میگه اگر آپدیت بازی نصب باشه، باید برای اجرا، آپدیت رو پاک کنید تا در Backup Manager بازی اجرا بشه (کسی درست منظورش رو میدونه)

در نهایت تست زمان های کپی بازی در هارد داخلی و خارجی رو قرار دادند، بازی Red Dead Redemption و Resistance: Fall of Man تک فایل بیشتر از 4GB داشتند و موقع کپی خراب شدند.
اقا خلیل فکر کنم منظورش اینه که اگه بازی اپدیت فریمور داره با این نرم افزار اپ دیت بردارن تا اجرا کنه نمی دونم والا فکر کنم مظورش این هست
این Fat32 عجب مکافاتی داره ها مسخره بازی تک فایل بالای 4 گیگ باید منتظر اپدیت این کلی این بک اپ منجیر باشم من فکر کنم اپدیت بعدی که بده 100 درصد سرعت ریختن بازی ها هم میشه دستکاره کرد این طوری که نمیشه Gow3 زده روی هارد اکسترنال 4 ساعت طول میکشه کپی بشه:-o:-o

یه تورنت 66 گیگابایتی هم تو سایت BitGamer.com اومده که به صورت یک پک هست و بازی های زیر رو شامل میشه:
Code:
Burnout.Paradise.EUR.PS3-SUSHi
Call.of.Duty.4.Modern.Warfare.PAL.PS3-MRN
Dead_to_Rights_Retribution_USA_PS3-HR
Fuel_EUR_PS3-HR
Grand.Theft.Auto.IV.EUR.PS3-GLoBAL
Hannah_Montana_The_Movie_EUR_PS3-HR
Iron_Man_2_The_Videogame_EUR_PS3-BHTPS3
Madagascar_Kartz_USA_PS3-HR
SOCOM_US_Navy_Seals_Confrontation_USA_PS3-HR
Saints_Row_2_USA_PS3-HR
Shrek_Forever_After_USA_PS3-HR
Trivial_Pursuit_USA_PS3-HR
Where_the_Wild_Things_Are_USA_PS3-HR

حجم کل رو با تعداد بازی ها مقایسه کنید.
به حجم هر بازی به صورت تکی هم توجه کنید.

این پست رو تکمیل کنم، حجم ها رو ظاهراً فراموش کردند.

Burnout.Paradise.EUR.PS3-SUSHi | NFO | 3.22 GB
Call.of.Duty.4.Modern.Warfare.PAL.PS3-MRN | NFO | 5.34 GB
Dead_to_Rights_Retribution_USA_PS3-HR | NFO | 6.23 GB
Fuel_EUR_PS3-HR | NFO | 3.59 GB
Grand.Theft.Auto.IV.EUR.PS3-GLoBAL | NFO | 10.51 GB
Hannah_Montana_The_Movie_EUR_PS3-HR | NFO | 2.20 GB
Iron_Man_2_The_Videogame_EUR_PS3-BHTPS3 | NFO | 7.38 GB
Madagascar_Kartz_USA_PS3-HR | NFO | 1.26 GB
Saints_Row_2_USA_PS3-HR | NFO | 7.16 GB
Shrek_Forever_After_USA_PS3-HR | NFO | 6.28 GB
SOCOM_US_Navy_Seals_Confrontation_USA_PS3-HR | NFO | 5.69 GB
Trivial_Pursuit_USA_PS3-HR | NFO | 752.81 MB
Where_the_Wild_Things_Are_USA_PS3-HR | NFO | 7.03 GB

سایت تورنت BitGamer.com برای عموم باز نیست و باید رجیستر کنید که فکر کنم الان بسته هست.
ولی میتونید تو سایت downloadbox.org این Pack رو مشاهده و از آپلودسنتر fileserve به صورت تکی برای هر بازی، دانلود و به هارد USB منتقل کنید و در صورت داشتن یک عدد PS jailbreak با کمک Backup Manager بازی ها رو اجرا کنید

یه دوستی تو صفحه ی قبل گفته بود که از smd استفاده نکنید. آخه اگه استفاده نکنیم ، طول برد اونقدر زیاد میشه که باید بین اون و زمین یه چیزی قزاز بگیره تا از تو پورتش در نیاد.
من دسترسی به یه smd power work unit هفت (7) میلیون تومانی دارم. با پکیج هوای گرم برای در آوردن ic ها که تا 300 درجه گرما میده رو برد. ( محل کار پدرم ) پس مشکلی برای لحیم کردن ندارم. برای بار اول هم ic رو لحیم نمیکنم. 2 تا مادگی میذارم و آی سی رو روی اون سوار میکنم که راحت بشه درش آورد و پروگرمش کرد. حتی تو ذهنم هست که با یه سوییچ ، دسترسی آی سی رو به کل مدار بتونم قطع و وصل کمنم تا بشه آی سی رو روی مدار پروگرم کرد. ( البته دسترسی آی سی به همه جا قطعه و عین این هست که بیرون آوردیمش. ) و بعد یه پورت usb گذاشت به جای LPT ( پورت پرینتر = شبیه همون rS232 که دراز تره !)

یه دوستی تو صفحه ی قبل گفته بود که از smd استفاده نکنید. آخه اگه استفاده نکنیم ، طول برد اونقدر زیاد میشه که باید بین اون و زمین یه چیزی قزاز بگیره تا از تو پورتش در نیاد.
من دسترسی به یه smd power work unit هفت (7) میلیون تومانی دارم. با پکیج هوای گرم برای در آوردن ic ها که تا 300 درجه گرما میده رو برد. ( محل کار پدرم ) پس مشکلی برای لحیم کردن ندارم. برای بار اول هم ic رو لحیم نمیکنم. 2 تا مادگی میذارم و آی سی رو روی اون سوار میکنم که راحت بشه درش آورد و پروگرمش کرد. حتی تو ذهنم هست که با یه سوییچ ، دسترسی آی سی رو به کل مدار بتونم قطع و وصل کمنم تا بشه آی سی رو روی مدار پروگرم کرد. ( البته دسترسی آی سی به همه جا قطعه و عین این هست که بیرون آوردیمش. ) و بعد یه پورت usb گذاشت به جای LPT ( پورت پرینتر = شبیه همون rS232 که دراز تره !)

آرمین جان خسته نباشی کارت خیلی ارزشمنده منم نقشه بوردا و مدارارو دادم به دوستم خیلی مخه گفت حله!! ولی اونم مشکل پروگرام داره که گفت قابل حله! حیف این جوونای ایران با این همه استعداد که هدر میره!

اقا خلیل صفحه قبل یک پستی گذاشت که من دیدم god of war III را روی هارد اکسترنال ریخته مگه قبلا نگفته بودند که فایل های بیشتر از 4 گیگ را نمیشه روی هارد اکسترنال ریخت

اقا خلیل صفحه قبل یک پستی گذاشت که من دیدم god of war III را روی هارد اکسترنال ریخته مگه قبلا نگفته بودند که فایل های بیشتر از 4 گیگ را نمیشه روی هارد اکسترنال ریخت
نگفت کل فایلها گفت مثلا اگه یکی از فایلهای توی bdبازی بالا4گیگ باشه نمیشه ریخت نه وقتی خود بازی بالای 4گیگ باشه

نکنه آپدیت های خود بازی رو میگه؟ بعضی از بازی های یکی دو گیگ آپدیت دارند.مثل MGS4

نکنه آپدیت های خود بازی رو میگه؟ بعضی از بازی های یکی دو گیگ آپدیت دارند.مثل MGS4
من با ایشون موافعم بعضی از بازی ها خودشان ابدیت دارند
ولی خوب ما باید صبر کنیم تا جواب سونی چیه
هنوز که هنوزه هیچ عکس عملی ازش دیده نشده

این ps3 key چیه که نوشته launching soon
thumb.php
http://www.ps3news.com/forums/ps3-h...eak-clone-fake-ps3key-mod-arrives-112103.html

این سایت https://www.promods.com.au/Sony/PS3_Slim_750_Gb_Bundle_PS_Jailbreak_USB_HDD_MOD
باندل ps3 750 گیگ همراه با ps gailbreak رو برای فروش گذاشته
:oPrice: 889.00

جالبه خود ps jailbreak رو گذاشته 22 $:-?

Last edited by a moderator:
یک خبری رو امروز صبح خوندم ولی وقت ـش نشد که اون رو قرار بدم و گذاشتم برای شب، که شما دوستان در منحرف کردن تاپیک هیچ چیزی رو دریغ نکردید!.

اولین نسخه ی کلون شده از PS jailbreak که به نام x3jailbreak ثبت شده بود، توی سایت خودش مخالفت خودشون رو نسبت به حرف های روز گذشته بعضی از سایت ها مبنی بر FAKE بودن این کلون ابراز کردند. (به سایت x3jailbreak مراجعه کنید)

اینطور بگم که برای نشان دادن واقعیت و اثبات کلون، به زودی نسخه های تست برای تهیه کلیپ فرستاده میشه.

باید دید که در آینده این کلون چه سرنوشتی داره و واقعیت پشت برده اولین کلون چی هست.

و اما خبر اصلی، در همین بین خبر ساخت دومین کلون هم منتشر شده، در حال حاظر این محصول به نام PS3Key معرفی شده و سایتی برای اون نیز ساخته شده.

3d317e0b6b5eb7e118d24e5b7c7e9.jpg

فعلاً هیچ گونه اطلاعاتی از این کلون در دسترس نیست و باید منتظر آینده بود.

و در آخر لیست قیمت خرید عمده فروشگاه های رسمی ps jailbreak برای ثبات قیمت

psjailbreak-price.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان یک سوال داشتم امکان داره سونی با یه اپدیت استفاده از هارد دیسک خارجی را ممنوع کنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or