PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
دوستان یک سوال داشتم امکان داره سونی با یه اپدیت استفاده از هارد دیسک خارجی را ممنوع کنه

سونی تو آپدیت بعدی همه کار میتونه انجام بده (فکر نکنم اصلا بخواد قابلیت استفاده از هارد USB رو برداره چون اصلا موضوع مهمی نیست)، ولی با قابلیت های PS jailbreak همه چیز برای هکرها ممکن هست.

همانطور که قبل تر این گفته شد، سونی باید فکر افراد قانون مند و دوستاران PSN باشه، چون با پتانسیلی که توی PS jailbreak نهفته هست، هر تیم هکری کوچیک و بزرگی میتونه کارهایی زیادی انجام بدند و هر مقابله ای با آپدیت ها بعدی سونی صورت بگیره.

سونی نمیتونه کسی رو مجبور به آپدیت کنه، شما میتونید از همین اپدیت 3.41 فعلی صدها بازی رو با کمک PS jailbreak بازی کنید...برای بازی های آینده هم فعلاً زوده برای تصمیم گیری، خودتون رو نگران نکنید

زمان خودش همه چیز رو مشخص میکنه، فقط صبر داشته باشید تا ببینم چی پیش میاد

• Like
Reactions: Devil May Cry
مگه الان این دانگل نفروختن؟ کسی نخریده؟ هنوز برای کساییکه پیش خرید کردن نفرستادن؟ کسی خبری داره
بعد ماکه داخله ایران هستیم چطور میتونیم این دانگل بخریم من حاظرم با همین قیمت فعلیم بخرمش ایا امکانش هست و چطوری؟

حالا من یه سوالی برام پیش اومده از دوستان برنامه نویس و هم اونا که تو کار الکترونیکن که میشه این PSJB رو نرم افزاری روی یه کامپیوتر شبیه سازی کرد ؟! یعنی پی اس تری رو به کامپیوتر(حالا هر نوعش) وصل کنیم(هرچند جالب نیست اما فکر کنم بشه:-/)

منم یک خبر بدم و یکم مفید باشم!
طبق چیزی که اینجا میگه وقتی از بازی هاتون روی هارد PS3 بک آپ میگیرید فایل بک آپ همیشه بصورت یک تک فایل Save نمیشه و در بیشتر مواقع شامل چند پارت مختلف میشه برای بعضی از بازی ها پارت های بالای 4 گیگ وجود داره(مثل Red Dead Redemption) پس قاعدتا اون ها رو نمیتونید روی هارد اکسترنال کپی کنید(اما روی هارد کنسول میشه) اما بعضی از بازی ها فایل های بالای 4 گیگ ندارند(مثل Fifa World Cup و GOW3) و میتونید براحتی روی هارد اکسترنال کپی کنید.
زمان کپی کردن هم روی هارد اکسترنال و هارد کنسول به شرح زیره(کاملا معلومه که بازی ها خیلی سریعتر روی هارد داخلی کنسول کپی میشن تا هارد اکسترنال):
Test results

God of War III:

Size: 40.10GB

Time Internal backup HDD: 90 mins

Time external backup HDD: 280 mins

Red Dead Redemption:

Size: 4.83GB

Time Internal backup HDD: 15 mins

Time Backup HDD External: 40 mins *

* Failed (file> 4GB)

Condemned 2:

Size: 6.43GB

Time Backup HDD External: 40 mins

Resistance: Fall of Man:

Size: 15.40GB

Internal backup HDD: 35 mins

Time Backup HDD External: 100 mins *

* Failed (file> 4GB)

FIFA World Cup South Africa 2010:

Size: 7.36GB

Time Backup HDD External: 40 mins
با توجه به این اطلاعات که گفته شما میتونید از فایل های بک آپ یک کنسول برای کنسول دیگه استفاده کنید و اینکه بازی ها روی هارد اکسترنال کپی میشن ، میشه نتیجه گرفت که باید بزودی آماده DVD 9 ها و بلوری های کپی بازی ها باشیم البته اگه این دانگل خیلی سریع Clone بشه و بین همه پخش بشه!
این که اقا خلیل هم در قسمت چهارم اپدیت توضیح داده بودن خب مشکل اینجاست که دستگاه کپی نمیخونه اگر بلوری کپی بگیریم که دستگاه نمیشناستش برای اون باید چاره ای اندیشید اما میشه بازی ریخت رو هارد و ازش استفاده کرد
خب دیگه همینش هم باز خیلی خوبه شما میتونید بلوری کپی بگیرید فایل هاش رو روی هارد اکسترنال به شیوه صحیح کپی کنید و با اتصال اون به PS3 بازی رو اجرا کنید خوبی این روش اینه که بازی ها روی DVD 9 هم میشه رایت بشن که هزنیه اون ها رو پایین میاره. البته من مطمئنم در روز های آتی روشی هم برای خوندن بلوری کپی در دستگاه پیدا میشه!
================================
ویرایش:
من کلا اون پست آقا خلیل رو توی دو صفحه پیش ندیدم انگار خبر تکراری بهر حال شرمنده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: X360-Gamer
این که اقا خلیل هم در قسمت چهارم اپدیت توضیح داده بودن خب مشکل اینجاست که دستگاه کپی نمیخونه اگر بلوری کپی بگیریم که دستگاه نمیشناستش برای اون باید چاره ای اندیشید اما میشه بازی ریخت رو هارد و ازش استفاده کرد
خب دیگه همینش هم باز خیلی خوبه شما میتونید بلوری کپی بگیرید فایل هاش رو روی هارد اکسترنال به شیوه صحیح کپی کنید و با اتصال اون به PS3 بازی رو اجرا کنید خوبی این روش اینه که بازی ها روی DVD 9 هم میشه رایت بشن که هزنیه اون ها رو پایین میاره. البته من مطمئنم در روز های آتی روشی هم برای خوندن بلوری کپی در دستگاه پیدا میشه!
اره راست میگی دوست عزیز اگر بتونن کل بازی رویه dvd9 جوری پیاده کنند که ما بزاریم تو دستگاه ( اینیستالش کنیم مثله pc) حرف نداره دیگه:d
اما باید صبر کرد دید فعلا که دربدر این دانگلیم گیرمون نمیاد این خیال پردازیا برایه من باشه برایه بعد:(

آخرین ویرایش:
من الان blu-ray writer دارم ولی اصلا کلاً وقتی DISC Blu-Ray Game PS3 ميزارم انگار نه انگار
حالا چه برسه که بخواد کپی بشه

خو ممنون از اطلاعتون!مگه نمیشه هارد PS3 رو ارتقاع داد؟خو به همون شکل عوض میکنیم!تا جایی که بکشه.
همه بازیها رو هم نمیخوایم همزمان بازی کنیم.مقداریش توی اکسترنال-مقداری تو هارد کنسول و .....

خو ممنون از اطلاعتون!مگه نمیشه هارد PS3 رو ارتقاع داد؟خو به همون شکل عوض میکنیم!تا جایی که بکشه.
همه بازیها رو هم نمیخوایم همزمان بازی کنیم.مقداریش توی اکسترنال-مقداری تو هارد کنسول و .....

با شما موافقم بعلت بالا بودن قيمت بلوري خام و همه گير نبودنش ،‌ هارد اينترنال PS3 بهترين راه حله ، البته خريدن يه هارد استوك ps3 هم فكر بدي نيست
و يه خبر بد از يه منبع قابل اعتماد ،‌ بازاري هاي عزيزمون با شنيدن هك شدن PS3 ، در عرض همين 3 الي 4 روز قيمت Ps3 رو بين 30 تا 40 هزار تومن افزايش دادن ،‌ احتمالا قيمت اين USB device هم يه چيزه نجوميه

آخرین ویرایش:
با شما موافقم بعلت بالا بودن قيمت بلوري خام و همه گير نبودنش ،‌ هارد اينترنال PS3 بهترين راه حله ، البته خريدن يه هارد استوك ps3 هم فكر بدي نيست
و يه خبر بد از يه منبع قابل اعتماد ،‌ بازاري هاي عزيزمون با شنيدن هك شدن PS3 ، در عرض همين 3 الي 4 روز قيمت Ps3 رو بين 30 تا 40 هزار تومن افزايش دادن ،‌ احتمالا قيمت اين USB device هم يه چيزه نجوميه

ایشالا که حالا این چیپه اطلاعاتش دامپ میشه. فعلا که فقط باید منتظر موند.
واقعا ما میخوایم با وجود اینجور ادما تو این مملکت پیشرفت کنیم؟! خدا اخر عاقبت مارو به خیر کنه...

آخرین ویرایش:
يكي از دوستام اين usbدانگل خريده و اين كار كپي را انجام داده كه با وصل شدن به اينترنت sonyاون دستگاه را بن كرده.پس اينجا به اين نتيجه ميرسيم كه فعلا استفاده از اين دانگل كار درستي نيست چون نميشه ان لاين شد {حتي پلي استيشن استور نميشه رفت}:((يا بايد بي خياله ان لاين بازي كردن شد.بد اين usb دانگل شركت اصلي 150 دلار است كه امروز مدل فرانسوي شده 40 دلار و در اينده اين اقايون چيني قيمتشو زير 20 دلار ميكنن.پس اين دوستان {مثل خودم}دونبال ان لاين شدنن هستن فعلا نميتوانن از اين usb استفاده كنن و بايد به بازيهاي گرون تن بده اند ...با تشكر از همه اعضاي بازي سنتر

يكي از دوستام اين usbدانگل خريده و اين كار كپي را انجام داده كه با وصل شدن به اينترنت sonyاون دستگاه را بن كرده.پس اينجا به اين نتيجه ميرسيم كه فعلا استفاده از اين دانگل كار درستي نيست چون نميشه ان لاين شد {حتي پلي استيشن استور نميشه رفت}:((يا بايد بي خياله ان لاين بازي كردن شد.بد اين usb دانگل شركت اصلي 150 دلار است كه امروز مدل فرانسوي شده 40 دلار و در اينده اين اقايون چيني قيمتشو زير 20 دلار ميكنن.پس اين دوستان {مثل خودم}دونبال ان لاين شدنن هستن فعلا نميتوانن از اين usb استفاده كنن و بايد به بازيهاي گرون تن بده اند ...با تشكر از همه اعضاي بازي سنتر
فکر کنم دوست شما زیادی عجول تشریف داشتند ، این وسیله جوری عمل میکنه که شما برای آنلاین شدن میتونید اون دانگل رو از PS3 جدا کنید و بدون این که ردی بر جا بمونه همه چیز بروز اول بر میگرده ، حالا میتونید راحت به Store برید و بازی های آنلاین اوریجینالتون رو راحت بازی کنید.
پ.ن: کلاب طرفداران PS3 کپی خور راه اندازی شد برای ثبت نام به اینجا مراجعه کنید.

اره راست میگی دوست عزیز اگر بتونن کل بازی رویه dvd9 جوری پیاده کنند که ما بزاریم تو دستگاه ( اینیستالش کنیم مثله pc) حرف نداره دیگه:d
اما باید صبر کرد دید فعلا که دربدر این دانگلیم گیرمون نمیاد این خیال پردازیا برایه من باشه برایه بعد:(

به اون قسمت ـش هم میرسم، اگر کارایی برنامه backup manager رو بالا ببرند، این امکان ممکنه که بوجود بیاد!

فعلاً این مسائل مهم نیست...

تا اونجا که خبر دارم برای انتقال بازی روی هارد داخلی نیاز به بازی اصلی دارید!

موضوع مهم بودن فعلی استفاده از هارد USB در پتانسیل pirate کار هست....البته فعلاً و شاید در آینده بشه همان پتانسیل رو روی هارد داخلی کنسول داشت.

به این شکل توضیح بدم که سایت http://www.ps3sos.com (مراجعه شود به آپدیت چهارم در پست دوم) در طی یک اقدام جالب برای بازی Virtua Fighter 5 روش جدیدی از شیوه ی پخش بازی ها رو امتحان کردند و نتیجه بسیار عالی گرفتند.

با کمک برنامه Image گیری همچون UltraISO از بازی های PS3 برروی PC نسخه ی Backup (نسخه ISO Image) تهیه میکنند و اون رو به صورت چند پارت RAR در دسترس همگان قرار میدند.

اعضا بعد از دانلود و Extract کردن فایل ها، یک فایل ISO بدست میاد که میتونند با کمک برنامه UltraISO و یا برنامه ی Winrar که ساپورت ISO رو نیز داره، فایل ISO رو کامل Extract کرده و تمام محتویات ـش رو به صورت پوشه و چندین فایل خارج کنند.

در این مرحله بعد باید Game ID بازی بدست بیاد که تو پست دوم در بخش آپدیت چهارم توضیح دادم...در نهایت پوشه بازی که اکنون دارای Game ID هست رو به مسیر اصلی هارد USB درون پوشه GAMEZ کپی میکنند و در پایان کنسول رو با کمک PS jailbreak بوت کرده و هارد رو به کنسول وصل و بازی رو با کمک backup manager اجرا میکنند.

لینک آموزش: http://www.ps3sos.com/showthread.php?194-TUTORIAL-pasando-juegos-al-disco-duro&p=2594#post2594

اکنون در ادامه همین روش، بازی هایی دیگه ای مثل Madden NFL 07, Call Of Duty Modern Warfare 1, Grand Theft Auto IV, Burnout Paradise نیز قرار دادند.

در آینده این کار و موفقیت اون حتی میشه شاهد روش های انتقال FTP باشیم و یا شناسایی بازی های کپی شده برروی دیسک

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or