PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
Inconvenient Truth

Sony Sensitive Files for PS3 Illegally Leaked
These must be the worst few days over at Sony. Yesterday well known Spanish hacker Demonhades had his blog hacked yesterday (about 3 times), and his SQL
publicly leaked. The hackers managed to wipe out his entire FTP, forcing his site to be temporarily shutdown (still closed as of now).

The leaked SQL however contained illegally obtained information for the PS3, such as service manuals, various of other documents and information, and programs/SDKs - all now spreading over the internet like a wild fire.

The leak may further hurt Sony as hackers begin to get their hands on this illegal data and may open up more doors for the PS3, especially with PSJailbreak just around the corner.

Sony PS3 and Blu-ray Service Manuals Leaked via DemonHades

Spanish PS3 developer DemonHades (linked above) has inadvertently leaked Sony PS3 and Blu-ray Service Manuals for the PlayStation 3 entertainment system as a result of his Web server's security being compromised.

PlayStation 3 developer circles have had access to the documents for a few years so the information they contain is not new, however, the confidential SCE documents have just reached the public's eye today.

This news comes just under a week since news of the PS JailBreak PS3 modchip first surfaced.

Finally, below are the leaked file names for those curious, however, we will not provide links to them as they are intended for use only by licensed developers only.

• sm-bdd-0013e-01-0.rar
• sm-ps3-0013e-02-0.rar
• sm-ps3-0073e-05-0.rar
• sm-ps3-0093e-02-0.rar

دارند سونی رو به آتیش می شکند!!

• Like
Reactions: ar22
هک نشد ،نشد -وقتی هم شد -چیزی شد در سطح j-tag کنسول میکروسافت:دی

در مورد پست قبلی یک توضحی کوتاه ی بدم، بعداً تو آپدیت 5 سعی میکنم بیشتر به جزئیات اشاره کنم..
یک سری اطلاعات محرمانه از سونی که تاکنون فقط در دست سازندگان (developer) قرار میگرفت (شامل یک سری اسناد، سرویس کتابچه راهنما و برنامه های SDK میشه (service manuals, various of other documents and information, and programs/SDK)) توسط DemonHades به صورت غیر عمدی توسط یک هکر که به وبلاگ ـشون در طی چند بار حمله، این اطلاعات در خود وبلاگ علنی شد!.

و در نهایت این موضوع باعث از کار افتاد وبلاگ و خاموش شدن اون شد...

یک تصویر هم تازه خودم از کش گوگل گرفتم...حتی قرار دادن اون صحیح نیست، چه برسه ترجمه اون (معذوریم)

DH.jpg

با توجه به اطلاعات محرمانه Leak شده، تا اونجا که متوجه شده شامل موارد مهمی هست (diagram, pins, components) که سایر هکرها میتونند PS3 رو بیشتر مورد حمله قرار دهند.

این خبر هم چند دقیقه پیش روی L-S رفت

Xenon_Arch2(1).png

P.S
فعلاً وقت نمیکنم جزئیات بیشتر رو بخونم، آخر شب دوباره میام اگر مشکلی بودش رو سریع تصحیح میکنم

خلیل جان اون مدارکی که گفتی همگی قبلاً سال 2007 لیک شده بودن، چیز جدیدی نیست. و ارتباطی با این هک ندارن.
هرچند سونی به خاطر اینکار خیلی راحت میتونه از صاحب سایت که همون تیم DemonHades هست شکایت کنه، چه سایتش هک شده باشه چه نشده باشه.

خلیل جان اون مدارکی که گفتی همگی قبلاً سال 2007 لیک شده بودن، چیز جدیدی نیست. و ارتباطی با این هک ندارن.
هرچند سونی به خاطر اینکار خیلی راحت میتونه از صاحب سایت که همون تیم DemonHades هست شکایت کنه، چه سایتش هک شده باشه چه نشده باشه.
من یک جا دیدم خبر مال دیروزه

من یک جا دیدم خبر مال دیروزه

بله خبر ماله دیروزه ولی این فایل ها اولین بار سال 2007 لیک شد و به درد هیچ هکری نخورد. الان چندتا سایت این موضوع هک شدن سایت DemonHades رو شنیدن و فکر کردن انتشار این فایل چیز جدیدیه در صورتی که خیلی وقت پیش هم لیک شده بودن.

بله، باید حق با شما باشه، چون من از گذشته ی این مدارک خبر ندارم...ولی چیزی که هست و متوجه شدم، برای اولین بار هست که به این شکل این مدارک که سال ها پیش در دست سازندگان قرار داشته، عمومی شده

با داستان هک اون بلاگ هم موضوع تشدید پیدا کرده، ولی این اطلاعات هیچ ارتباطی به این هک اخیر نداره

من لينوکس هم نصب کردم باز هم نشد ولی دارم روش کار ميکنم
اگه شد خبر ميدم

تا اونجايي كه من مي دونم بايد درايو بلوري(يعني همون بلوري رام) قابليت خوندن بازيهاي پي اس 3 رو داشته باشه... و اخيرا هم يك درايو جديد اومده كه ميتونه اين بازي هارو بخونه. البته نميدونم قبل از اون چجوري از بازيها ايميج ميگرفتن.... ولي اين بلوري رام جديد به راحتي ميتونه فايلهاي داخل ديسك رو نشون بده.... البته هكرها يه راه هايي هم پيدا كردن براي اينكه درايو خود ps3 رو به كامپيوتر وصل كني... . كه من از جزئياتش خبر ندارم و فكر هم نكنم براي اين كار آموزشي تو اينترنت وجود داشته باشه ... . ولي خودتون ميتونيد سرچ كنيد شايد راهنمايي هايي پيدا كنيد....

ويرايش:
يعني الان DH دوباره هك شده يا همون هك قبليست كه هنوز اثراتش پاك نشده؟

آخرین ویرایش:
تا اونجايي كه من مي دونم بايد درايو بلوري(يعني همون بلوري رام) قابليت خوندن بازيهاي پي اس 3 رو داشته باشه... و اخيرا هم يك درايو جديد اومده كه ميتونه اين بازي هارو بخونه. البته نميدونم قبل از اون چجوري از بازيها ايميج ميگرفتن.... ولي اين بلوري رام جديد به راحتي ميتونه فايلهاي داخل ديسك رو نشون بده.... البته هكرها يه راه هايي هم پيدا كردن براي اينكه درايو خود ps3 رو به كامپيوتر وصل كني... . كه من از جزئياتش خبر ندارم و فكر هم نكنم براي اين كار آموزشي تو اينترنت وجود داشته باشه ... . ولي خودتون ميتونيد سرچ كنيد شايد راهنمايي هايي پيدا كنيد....

این درایو که گفتی اسمی چیزی نداره:d

ويرايش:
يعني الان DH دوباره هك شده يا همون هك قبليست كه هنوز اثراتش پاك نشده؟
نه دوست عزيز نوع رايت کردن ديسک ps3 game طوري هست که سکتور بوت نداره که بتونه
کامپيوتر بخونه برای همين اين مشگل هست بزودی ميشه با هر drive blu-ray
ديسک ps3 game خوند فقط بايد برنامه اين کار نوشته بشه
که فکر نميکنم کار پيچيدی باشه

این هم یه روش دیگه برای جلوگیری از آپدیت و حتی ساخت آپدیت شخصی.
http://www.bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=12737
برای اولین بار در ایران این کار داره انجام میشه. تعداد انگشت شماری از وجود همچین امکانی خبر دارن که خوشبختانه من هم جزو شون هستم.

فکر کنم 3 سال پیش اینکار انجام شد و هیچ کاربردی هم در هک نداره ، فایل آپدیت اصلی Encrypt شدست و هیچ کاریش نمیشه کرد ، صرفا یه سری File Header از سورس هگز فایل استخراج میشه و نوع فایل ها و محتویاتشونو میشه دید ولی فایل آپدیت اصلی کد شدست. این یه GUI جدید برای سورس اصلیه که فکر کنم 2006 یا 2007 نوشته شده.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or