PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
آقایون من یه مشکل دارم ....چند تا :d
ن ps3 م رو تازه هک کردم با این دانگل :

من سر رشته ای از این کارها ندارم .. خواستم بپرسم اصلا این دانلگا قابلیت آپدیت رو داره ؟
دوم اگر داره کجا آموزشش آپدیتش هست ....
سوم من بازی gow 3 روی با برنامه OpenManager 1.13 روی هارد اکسترنال ریختم و بازی کردم حالا توی مراحل اولش وقتی میخوای در جعبه ها رو باز کنی و r1 میخواد هی میگیره در جعبه رو هی ول میکنه ... و جلوتر هم مخوام یه جعبه رو بکشم جلو ... هی میگیره هی ول میکنه .... از چی میتونه باشه ؟
این مشکلات از مشکلات OpenManager نیست ؟
چیکار باید کرد ... یه راهنمایی کنید ممنون میشم ...
اگه دکمه ریز کوچکی به نام ریست داره قابل اپدیت هست احتمال 90 درصد همین طور هست
بعد شما چطوری GOW3 ریختی توی هارد اکسترنال ؟؟ نمیشه میگی چطوری

دکمه چیزی نداره واسه من
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=34203

سلام
من چند وقت پیش این دانگل رو در یه جا دیدم و با اینکه دانگل داشتم از شکلش خوشم اومد و خواستم بخرمش که از فروشنده که سوال کردم که قابلیت اپدیت داره که اولش گفت داره که بهش گفتم اگه نداشت پس میارم بعدش گفت نداره و منم نخریدم و حالا نمیشه هم حساب روی حرف فروشنده کرد شاید داشته باشه قابلیت اپدیت رو.
ببین میشه در دانگل رو باز کرد و دید بردش اون دکمه رو داره یا نه و اگه داشت که دیگه حله و این امکان هم هست که با نرم افزار یا پروگرامر خاصی قابل برنامه ریزی باشه و باید دنبالش تو سایت سازندش بگردی.

اکثر بچه ها رو دیدم با این بازی مشکلی نداشتن. خود بنده هم مستقیما بدون اسپلیت اجراش کردم.

Open Manager v1.14 Released

Open Manager v1.14:

• Corrected the spelling and grammar problems of the first release thanks to DJLO
  • Changed the icon to what is provided by Iroot
  • The game termination will be done without crashing if user presses the PS button and selects the “Quit Game” menu.
Download: Open Manager v1.14

یعنی چی:(:(:(:(:(:(:(:(؟؟؟
چی یعنی چی؟:-/

آخرین ویرایش:
آقایون من یه مشکل دارم ....چند تا :d
ن ps3 م رو تازه هک کردم با این دانگل :
usb-break.png

سوم من بازی gow 3 روی با برنامه OpenManager 1.13 روی هارد اکسترنال ریختم و بازی کردم حالا توی مراحل اولش وقتی میخوای در جعبه ها رو باز کنی و r1 میخواد هی میگیره در جعبه رو هی ول میکنه ... و جلوتر هم مخوام یه جعبه رو بکشم جلو ... هی میگیره هی ول میکنه .... از چی میتونه باشه ؟
این مشکلات از مشکلات OpenManager نیست ؟
چیکار باید کرد ... یه راهنمایی کنید ممنون میشم ...
دوست عزیز شما توجه کن وقتی r1 رو میزنی می نویسه hold که باید r1 رو نگه داری تا کارش تموم شه بهمین راحتیبه همین خوشمزگی;;)
اگه دکمه ریز کوچکی به نام ریست داره قابل اپدیت هست احتمال 90 درصد همین طور هست
خوب مگه مشکلی داره که نشه روهارد ریخت ؟!
من همون اول رو هارد اکسترنال ریختم
مگه فایل های بیش از 4گیگ داره ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or