PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
من یک جا خوندم blazer هم همین چند روز پیش با یک مدچیپ هک کرده حالا از اونا خبری نیست
در ضمن در مورد انلاین من فکر می کردم با این روش راحت تر میشه چون در x360 به دلیل این که ما بازی کپی انجام میدیم بن میشیم ولی در این روش ما همون بازی ارجینال را بازی می کنیم با این تفاوت که از روی هارد اجرا میشه نه از روی بلوری

خلیل جان شما که انقدر راحت از این هک صحبت می کنید باید بدونید که این هک و دست یابی به سخت افزار PS3 که طبق گفته های موثق از خود سونی دزدیده شده، خیلی راحت میتونه توسط سونی دفع بشه چون تا حالا دیدیم که چقدر به امنیت PS3 اهمیت داره و قعطا اگر خود این هک رو به اتباه لو داده خود هم ضد اش رو در اختیار داره. البته در صورتی که زود بجنبه و سریع جلوش رو بگیره.

در ضمن اگر این هک فقط و فقط روی 3.41 قابل اجرا باه، نه بالاتر و نه پایین تر پس باید توجه کنید که با یک حرکت کوچک از سونی این هک که خیلی راحت به نر می رسه، خیلی راحت هم غیر قابل استفاده میشه، در ضمن اگر این هک بتونه Firmware Check رو Pass کنه در این صورت میتونیم بگیم حتی مشکلی برای Online بازی کردن وجود نخواهد داشت.

از اون موضوع و Leak شدن خبر دارم، مطلبش رو توی Ps3news دیدم

ولی باید قبول کرد که این هک، یک دروازه بزرگ هست، پیش از این نیز برای MS همانطور که گفتم انتفاق افتاد و سریع مقابله کرد...دیگه الان کسی نمیتونه کنسول X360 رو JTAG کنه....ولی در همان زمان تعداد بسیار بسیار زیادی کنسول JTAG شدند...حیف که چنین بخش درست حسابی برای X360 در سایت نیست، و گرنه پتانسیل این موضوع رو نشون میدادم

همانطور که معلوم هست و قبلاً گفتم، با قابلیت های بدست آمده از این هک میتوان هر کاری کرد، حتی آپدیت های خود Sony رو دستکاری کرد...و یا حتی به کنسول القاء کرد که Frimware ـت چی هست! میشه تا مرز ساختن داشبورد برای کنسول نیز میتوان پیش رفت!!

همگی توسط قابلیت homebrew apps امکان پذیر هست. که PS jailbreak به طرز باورنکردی، این قابلیت رو فراهم کرده

درنهایت کنسول هایی که در آپدیت 3.41 به سر میبرند، شانس بزرگی برای کپی خور شدن و استفاده دائمی رو دارند! (جدا از انلاین)

امیر xbox
در ضمن در مورد انلاین من فکر می کردم با این روش راحت تر میشه چون در x360 به دلیل این که ما بازی کپی انجام میدیم بن میشیم ولی در این روش ما همون بازی ارجینال را بازی می کنیم با این تفاوت که از روی هارد اجرا میشه نه از روی بلوری

چون کنسول در حالت ای مود Boot شده، و سیسم کنسول تحت تاثیر مستقیم PS jailbreak هست، احتمال پیدا شدن المان های شناسایی در آنلاین وجود داره!

سوال شده در مورد استفاده از هاردهای USB FAT32 و محدودیت حجمی (4GB) که در این Format قراره، مانع از کپی شدن بازی های حجیم نمیشه؟

در جواب باید گفت که حال حاظر فقط میشه از بازی هایی مجاز تا حد 4 گیگ برای کپی در هارد USB استفاده کرد، و همچنین در سایر موارد باید از هارد داخلی (هارد خود کنسول) استفاده کنید.
همچنین برنامه ای برای ساپورت هاردهای با فورمت NTFS دارند که در آینده مشخص میشه (مشغول کار هستند)
این قسمت کمی مبهمه. محدودیت حجم 4 گیگ برای یک فایل ـه ( در fat32) حالا سوال اینجاست که وقتی backup میگیریم کل فایلهای یک بازی تبدیل به یک فایل میشه؟ اگر اینطوره که مسلما برای بازیهای بیشتر از 4 گیگ مشکل داریم ولی اگر به هنگام بکاپ تغییری در تعداد فایلها بوجود نمیاد بهتره بگیم فقط بازیهای که یک یا چند فایل بیش از 4 گیگ دارن به مشکل بر میخورن و حجم بازی حتی اگر 50 گیگ باشه اگر فایل بالای 4 نداشته باشه مشکلی پیش نمیاد.

این قسمت کمی مبهمه. محدودیت حجم 4 گیگ برای یک فایل ـه ( در fat32) حالا سوال اینجاست که وقتی backup میگیریم کل فایلهای یک بازی تبدیل به یک فایل میشه؟ اگر اینطوره که مسلما برای بازیهای بیشتر از 4 گیگ مشکل داریم ولی اگر به هنگام بکاپ تغییری در تعداد فایلها بوجود نمیاد بهتره بگیم فقط بازیهای که یک یا چند فایل بیش از 4 گیگ دارن به مشکل بر میخورن و حجم بازی حتی اگر 50 گیگ باشه اگر فایل بالای 4 نداشته باشه مشکلی پیش نمیاد.

پست اول یک خورده دیگه ویرایش نیاز داره که به حد خوبی برسه (برای همین فعلاً نسخه beta هست) واقعاً وقت نمیکنم <":

اینطور که توی سایت Gx-Mod متوجه شدم و خودشون از یکی از توضیع کنندگان در فرانسه، PS jailbreak رو تهیه کردند.
Image مشابه نسخه ی اصلی تهیه شده، به صورت یک فایل تک فایل هست، برای همین ذکر شده فعلاً در هاردهای USB FAT32 نمیشه از 4 گیگ به بالا برای یک بازی کپی کرد (اساساً قالب FAT محدود هست و پتانسیل NTFS رو نداره)

برای کپی کردن بازی های حجیم میشه از همون هارد داخلی استفاده کرد....تا زمانی که ساپورت NTFS بیاد، و محدودیت حجم برداشته بشه

یک مورد دیگه ای هم دارم بررسی میکنم، ببینم درست هست: تهیه Image توسط PC و کپی در هارد USB

آخرین ویرایش:
باید Image تهیه شده به صورت یک فایل تکی باشه، برای همین ذکر شده فعلاً در هاردهای USB FAT32 نمیشه از 4 گیگ کپی کرد
ممنون. اگر بکاپ بصورت image باشه و تک فایلی باشه میشه همون محدودیت 4 گیگ برای کل بازی .

در جواب باید گفت که حال حاظر فقط میشه از بازی هایی مجاز تا حد 4 گیگ برای کپی در هارد USB استفاده کرد، و همچنین در سایر موارد باید از هارد داخلی (هارد خود کنسول) استفاده کنید.
همچنین برنامه ای برای ساپورت هاردهای با فورمت NTFS دارند که در آینده مشخص میشه (مشغول کار هستند)

سوال شده که حجم بازی های PS3 چقدر هست و حجم ها به چه صورت هست بعد از Backup سازی؟

جواب
Burnout Paradise 3.5 GB
Naruto Ninja Storm 7.3 GB
Motorstorm 14.4 GB
Folklore 14.7 GB

آقا یه سوال برای این بخش : تو اینجا که این حرفا گفته شده باید بگیم که بازی مثل Final Fantasy XIII یا حتی ناروتو رو نمی شه به این روش انجام داد اگه میشه یه خورده شفاف سازی کنید .

اگه دوتا پست بالاتر را بخونی جوابت را می گیری اما من دوباره میگم بازی های با حجم بالاتر 4گیگ را باید در هارد کنسول بریزی و نمیشه در فلش ریخت

خوب چون من بالایی رو خوندم قاطی کردم . ولی الان فهمیدم .

آخرین ویرایش:
آقا یه سوال برای این بخش : تو اینجا که این حرفا گفته شده باید بگیم که بازی مثل Final Fantasy XIII یا حتی ناروتو رو نمی شه به این روش انجام داد اگه میشه یه خورده شفاف سازی کنید .
اگه دوتا پست بالاتر را بخونی جوابت را می گیری اما من دوباره میگم بازی های با حجم بالاتر 4گیگ را باید در هارد کنسول بریزی و نمیشه در فلش ریخت

جای تعجب، فکر نکنم هیچ کس تا الان در مورد سرعت کپی چیزی گفته باشه، گفتید؟!
سرعت کپی در Backup Manager روی 2X تنظیم شده، دلیل این کار اگر درست یادم باشه (دیشب خوندم)، برای کپی و اجرای هر چه بهتر بازی هست، ولی این موضوع باعث طولانی شدن مدت زمان کپی میشه
به عنوان مثال برای بازی فوق معروف GOW3 چیزی در حدود 90 دقیقه |: در هارد داخلی کنسول زمان برده! (حجمش رو خبر ندارم)

پیش از این هم دیده بودم که گفته شده زمان کپی سازی با سرعت 2X بسیار طولانی هست

P.S
سایت planetadejuego.com عکس های بهتری از PS jailbreak گذاشته
http://planetadejuego.com/uploads/media/images/DSC03223.JPG
http://planetadejuego.com/uploads/media/images/DSC03224.JPG
http://planetadejuego.com/uploads/media/images/DSC03225.JPG
http://planetadejuego.com/uploads/media/images/DSC03226.JPG
http://planetadejuego.com/uploads/media/images/DSC03227.JPG
http://planetadejuego.com/uploads/media/images/DSC03228.JPG

دوستان کسی اطلاعاتی در رابطه با تهیه این دانگل از چین رو داره
من خیلی بهش نیاز دارم .

تاحالا این بازیها گزارش شده که Jailbreak نتونسته اجراشون کنه :

• Call of Duty 4 Modern Warfare (black screen on startup)
  • FIFA 10 (hangs before startup)
  • NHL 10 (hangs before startup)
  • UFC 2010 Undisputed (hangs before startup)

بازیهای انحصاریش رو ملت میخوان بازی کنن دیگه-بقیه روی 360 جواب میده:دی

مثل اینکه این بازی فایل هایی با حجم بیشتر از 4 گیگابایت داشتن و با هارد خارجی اجرا نشدن

این هک داره یک مقدار خارج از محدوده به صرفه بودن حرکت می کنه :(
به این صورت
حدود 120 دلار برای دانگل
حدود 100 دلار برای یک هارد خراجی 500 گیگ
و حدود 80 دلار هم برای یک هارد داخلی 500 گیگ

به حسابی می کنه حدود 300 دلار !!!! تازه یک Ps3 هم باید بخری می شه 300 دلار رو هم می شه 600 دلار ؟!!
حالا بی خیال هارد خارجی می شیم ولی اگه فقط هارد داخلی بخوایم مصرف کنیم باید مدام دستگاه رو ببریم پشت شهرداری ؟!!!
اگه از هارد خارجی استفاده کنیم ممکن هست بعضی بازی ها اجرا نشه !؟؟
در واقع هم باید یک هارد داخلی حجیم و یک هارد خارجی حجیم بخریم تا جا کم نیاریم :-s

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
باید قیمت 5-6 تا بازی رو خرج کنی ولی خب نتیجه ی خوبی میگیری.:d
من همون 5-6 تا بازی رو می خرم به این ترتیب GT5-Killzone3-Infamuos2-Twisted Metal-motor storm-SOCOM4 برای دو سال تامین می شم :d
به خصوص از اینا چهار تاشون آنلاین خفن داره مثل Killzone3 و SOCOM4

آخرین ویرایش:
مثل اینکه این بازی فایل هایی با حجم بیشتر از 4 گیگابایت داشتن و با هارد خارجی اجرا نشدن

این هک داره یک مقدار خارج از محدوده به صرفه بودن حرکت می کنه :(
به این صورت
حدود 120 دلار برای دانگل
حدود 100 دلار برای یک هارد خراجی 500 گیگ
و حدود 80 دلار هم برای یک هارد داخلی 500 گیگ

به حسابی می کنه حدود 300 دلار !!!! تازه یک Ps3 هم باید بخری می شه 300 دلار رو هم می شه 600 دلار ؟!!
حالا بی خیال هارد خارجی می شیم ولی اگه فقط هارد داخلی بخوایم مصرف کنیم باید مدام دستگاه رو ببریم پشت شهرداری ؟!!!
اگه از هارد خارجی استفاده کنیم ممکن هست بعضی بازی ها اجرا نشه !؟؟
در واقع هم باید یک هارد داخلی حجیم و یک هارد خارجی حجیم بخریم تا جا کم نیاریم :-s
باید قیمت 5-6 تا بازی رو خرج کنی ولی خب نتیجه ی خوبی میگیری.:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or