PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
N900 سخت تر ِ :دی اون Flip که خیلی آسونه، من موندم چه جوری PS3 بعد از این همه مدت اینجوری هک شد !

ویرایش:

خلیل نیست من این خبر ِ مهم ُ میزارم. چند روز پیش اعلام شد که پورت PSGroove روی PSP به منظور استفاده زا PSP برای هک PSP فیک بود و واقعیت نداشت ولی امروز چهارم سپتابمر سایت logic-sunrise عکسی رو گذاشته و به شخص فرد موثقی گفته که در آینده خبرهای خوبی راجع به PSGroove و PSP خواهد وامد.

PSPgroove0.jpg

بابت این خبر خوشحال کننده ممنون.
خدا کنه زودتر برای psp هم برنامش رو بدن بیرون

ما میگیم ندارن ولی خوب دوستان از ما بهترون مثل اینکه از زیر میز تهیه می کنند !

یکم صبر کنید، شاید همین فردا پس فردا قضیه PSP و Android به سرانجام رسید.
منظورتون زیز سنگه دیگه؟:d
منظور زیر میزی می باشد :دی

آخرین ویرایش:
خب برای PSP هم اومد، البته فعلا لینک برنامه را داشته باشید، گفته اند که فقط روی CFW 5.xx کار میکنه، تا نیم ساعت دیگه تست میکنم و خبرش رو بهتون میدم

82o3ek.png

برنامه

منبع

g1pm20.png

• Like
Reactions: Amir09
خب برای PSP هم اومد، البته فعلا لینک برنامه را داشته باشید، گفته اند که فقط روی CFW 5.xx کار میکنه، تا نیم ساعت دیگه تست میکنم و خبرش رو بهتون میدم

82o3ek.png

برنامه

منبع

g1pm20.png

هومن جان خوش خبر باشی :x

ویرایش : هومن جان تو لینکی که دادی گفته که روی فریم ور FW 5.00m33 و با کرنل 1.5 که فقط مخصوص سری فت هست کار میکنه ولی من الان تو ورژن FW5.50 gen d3 برنامه رو اجرا کردم منتها ویندوز درایور رو نتونست پیدا کنه

آخرین ویرایش:

ویرایش : هومن جان تو لینکی که دادی گفته که روی فریم ور FW 5.00m33 و با کرنل 1.5 که فقط مخصوص سری فت هست کار میکنه ولی من الان تو ورژن FW5.50 gen d3 برنامه رو اجرا کردم منتها ویندوز درایور رو نتونست پیدا کنه

پس داره کار میکنه، اینجا رو ببین، خود برنامه نویسش گفته که این موضوع عادیه و داره روش کار میکنه.

من خودم یه 3004 با فیرم ویر 6.20 دارم و برنامه رو با HBL اجرا کردم و اجرا شد ولی یه پیغام خطا میده که خیلی ها توی اون فروم هم داشتن، برای همین جای امید هستش که با همه PSP ها به زودی کار کنه.

چند دقیقه بعد اینکه گفتم امیدوار باشید به PSP خبرش اومد ! :دی

دیدید گفتم :دی

دوست عزیز من دستگاه فت با همین مشخصات رادارم فایل را کجا باید کپی کنم

دوستان با این نوع کیت هم میتواند AVR-USB-162
OLIMEX|AVR-USB-162
AVR-USB-162-2.jpg

AVR-USB-162-3.jpg

[LTR][LTR]
NFO:

AT90USB162 is the easiest way to add USB functionality to your next device, Atmel provide free open source HID (mouse, keyboard) and CDC (USB-to-RS232) code and on top of this AT90USB162 cost is same as ATMega16, so what you are waitng for? AVR-USB-162 board provide the basic circuit necessary to work with AT90USB162 - USB connector and circuit, external power supply if your circuit require more power than 100mA which usually USB port provide, button, status LED, reset button. All AT90USB162 come from Atmel pre-programmed with bootloader which allow code to be programmed inside the chip without any external programmer, just download the FLIP software from Atmel web site and load your HEX code inside AT90USB162. To enter the bootloader mode you shoud press and hold BUT button, then press and release RST button. If you preffer to use ICSP programmer note that only AVR-ISP-MK2 is supporting AT90USB162 as there are pretty new devices, probably AVR Dude will add support later, but for the moment you can't use AVR-PG1 or AVR-PG2 for ICSP programming, another bad news is that AT90USB162 supports only debug Wire not JTAG so to debug it you should have the expensive AT-JTAGICE-MK2.

FEATURES:

AT90USB162 microcontroller with 16KB Flash, 512B RAM, 512B EEPROM
ICSP 5x2 pin connector for in-circuit programming with AVR-ISP-MK2 (you generally don't need to use ICSP as you can program via USB)
Debug Wire could be performed by 3 wires connected to ICSP (AT-JTAGICE-MK2 have such lose wire connector which to be used, you need VCC, GND, RST signals only)
USB 2.0 Full speed connector
user button BUT (can be used to enter bootloader mode after reset)
reset button RST
takes power from USB no need for external adapter
external power supply and voltage regulator if USB can't provide enough power
Quartz crystall oscilator circuit 8Mhz
extension pin headers for each uC pin
four mounting holes 3.3 mm (0.13")
Grid 100 mils
GND bus
Vcc bus
FR-4, 1.5 mm (0,062"), green soldermask, white silkscreen component print
dimensions 100x80 mm (3.9x3.15")[/LTR][/LTR]

دوستان این بورد جواب میده؟ تایید میشه؟

آندروید ورژنش معلوم نشده!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1.6 / 2.1 / 2.2 فرق نداره!؟؟؟؟

الان چیز میز دوربین دار دست و بالم نیست شب یه فیلم آپ میکنم...

راستی این برنامه که برای پی اس پی اومده روی پی اس پی فت اجرا کردم برنامه باز میشه OK هم میده ولی PS3 را بوت نمی کنه یکی توضیح بده مرسی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or