PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
دوستان هر کی بلده رو از طریق psp هک کنه بگه.
اون فایل بدون هیچ مشکلی روی psp های slim اجرا میشه اما طریقه کارش رو باید یاد بگیریم

آخرین ویرایش:
آقا برای psp slim هم اومد فایلش
http://ps3exploits.com/pspportpoc.rar

exploit
Code:
Update: Better POC this one registers on my pc unlike the one  above and is in english, this does not need 1.50 kernel and works on  the slim. (Confirmed by ironciuffo)
 Download: [URL="http://ps3exploits.com/pspportpoc.rar"]Here[/URL] [INDENT]New POC Instructions
————————-
Go into usb mode.
Extract the rar file and move “pspgroove” to GAME5.XX folder on your memory stick.
Disable any plugins you might have enabled.
Run psp groove it should run without any errors.
[/INDENT][I]This does not do anything yet to your ps3 just a usb hub that will eventually transmit the exploit[/I]

آخرین تذکر هست که میدم، این تاپیک فقط برای اخبار هست، مسائل خرید، تهیه، فروش، آموزش، بازار و یا هر چیز دیگه ای که هیچ ارتباطی به این تاپیک نداره، بیخودی وقت خودتون رو برای پست زدن نگذارید، که پاک میشه

اگر هم ببینم که این تاپیک دوباره داره از روند خودش خارج میشه، خیلی راحت اون رو قفل میکنم.

این تاپیک برای آموزش، یادگیری و گفتگوهای دو طرف نیست، به زودی یک تاپیک در همین مورد ایجاد میکنم.

آخرین ویرایش:
Now this is very interesting news that can possible render all other ports being working on quite useless. The folks over at Elotrolado have started on working on trying to get PSGroove ported to the Sixaxis/Dualshock3.

*The SIXAXIS control has a memory eeprom what its programming allows. (BoRJa_FiesTeRo Thanks)
*The name of the Micro ones is:

• TOSHIBA 15UM3EFG-001
  • JAPAN0703EG1
  • F0194ZA
دوستان با دستته سیکساکی هم میتونید این کار انجام بدید
http://www.ps3exploits.com/

آخرین ویرایش:
دوستان هنوز رو psp پورت نشده این برنامه پروف اف کانسپته یعنی فقط ثابت میکنه که دارن روش کار می کنن درواقع فقط psp رو به usb hub تبدیل میکنه ولی فایلی که دانگل رو شبیه سازی می کنه روش نیست

7

خلیل خان دیگه آپدیت پست دوم (7) کنسل شد. اونجوری خیلی بهتر بود.

با سلام دوستان يه سوال دارم
اگه دستگاه هاي داراي فريور 3.41 از تو بازار تموم بشه و دستگاه هاي جديد با ابديت جديد بياد
ديگه نميشه هك كرد؟
:((

من یه هفته اینترنتم قطع بود الان میبینم آپدیت آخر همون 6ـه ولی مثل اینکه خبرایی شده !
یکی مارا مختصر و مفید توجیح میکند که چه خبراست ؟!

باسلام
آقا خلیل پست دوم رو آپدیت کن منظورم آپدیت 7 هستش چون من 5 روز رفته بودم مسافرت الان که امدم میبینم خیلی اتفاقا افتاده که من ازشون زیاد سر در نیاوردم چون پراکنده هستن
اگه یک از دوستان هم تا تکمیل شدن آپدیت 7 لطف کنه بطور خلاصه بگه چی شده واقعا ممنونش میشم

خلاصه اش اینه
فایلها به طور کامل دامپ شدن
الان با برد هایی که معرفی شده میشه یه نمونه ازش ساخت
ظاهرا یکی از دوستان ایرانی هم موفق شده بسازه
اما در حال حاضر که اون بردی که پیشنهاد شده پیدا نمیشه!
ضمنا دارن کار میکنند که با نصب برنامه رو موبایلها کاری کنند که با موبایل هم بتونید کرک کنید
که البته روش بلند مدتی نیست نیست چون باید تمام وقت تو دستگاه باشه موبایلتون

دوستان اینجا رو خوندین که گفته PSJailbreak به راحتی قابل شناسایی و بن شدنه در PSN. امیدوارم لینک تکراری نباشه.
PS3News

• Like
Reactions: ™Meysam
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or