PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
خوب دیگه فکر کنم آسون ترین هک کنسولی مربوط به همین PS3 باشه و دیگه نیازی به خرید اون دانگل گرون قیمت نداریم

همانطوری که حدس میزدم، نگارش آندروید هم در راه هستش، همچنین یک تیم روی iPhone داره کار میکنه.

لینک

روش انجام N900 به این صورت هستش:

این فایل رو بگیرید و باز کنید.

باید روی گوشی N900 شما کرنل اصلی نصب شده باشه و برنامه های root و sh and wget روش باشن.

Code:
root
wget http://xceleo.org/psfreedom.tar.gz
tar -xzvf psfreedom.tar.gz
chmod +x *.sh
./psfreedom-enable.sh

دستگاه را خاموش کنید و سیم برق آن را بکشید، موبایل را با استفاده از سیم USB به پلی استیشن بزنید و آن را روشن کنید و خیلی سریع دکمه Eject را بزنید.

منبع

ببینم الان من گوشی htc mini دارم نمیتونم این برنامه رو بگیرم و امتحانش کنم یا فقط مخصوص n900 هستش ؟

الان که خبرش مثل توپ ترکیده اگه یه نفری بره فردا از پاساژ تمام این کیت ها رو بخره بیچاره میشیم

خدا میدونه با چه قیمتی اینا رو میفرشه به ما
از یه نظر دیگه بهتره فروشنده ها از این قضیه خبر دار نشن

آقا هومن خبری برای psp نشد؟
اگه با psp بشه که دیگه خیلی عالی میشه

آقا من یک Xperia X1 دارم که روش اندروید روت شده هست منم میتونم از این روش استفاده کنم

No PSP port to PSGroove being developed – EAVPSP is Fake
PS Jailbreak, PS3 Hacks, PSGroove, PSP Hacks, 02.09.2010

[LTR]
There has been a stir that a PSP port for PSGroove is in development with the name “OpenPSJailbreak”. PS3Hax members, madshaun1984 and dunfyy, have exposed “EAVPSP” as a fake, and that has no idea what he is doing. You can read and laugh at the chat logs HERE. Apparently all EAVPSP was working on was compiling a sample from the PSPSDK and making it look like a fake GUI.

So it seems we are back to ground zero on a PSP port, but rumor has it Mathieulh is working on a PSPGroove port (no confirmation), and there may actually already be a completed PSP port in the wild.

And just as a friendly reminder, don’t waste your money and donate to someone who doesn’t show his progress/results first

http://www.ps3hax.net/2010/09/no-psp-port-to-psgroove-being-developed-eavpsp-is-fake/[/LTR]

ببینم الان من گوشی htc mini دارم نمیتونم این برنامه رو بگیرم و امتحانش کنم یا فقط مخصوص n900 هستش ؟

الان که خبرش مثل توپ ترکیده اگه یه نفری بره فردا از پاساژ تمام این کیت ها رو بخره بیچاره میشیم

خدا میدونه با چه قیمتی اینا رو میفرشه به ما
از یه نظر دیگه بهتره فروشنده ها از این قضیه خبر دار نشن

آقا من یک Xperia X1 دارم که روش اندروید روت شده هست منم میتونم از این روش استفاده کنم

این روش فقط و فقط مخصوص موبایل نوکیا N900 هست و روی اون هم باید کرنل اصلی نصب شده باشه.

• Like
Reactions: mohsen67
سلام لطفا یکی تمام فایل هایی که برایه دانلود نیاز داریم میزاره
ممنون

وقتی با 20-30 هزار تومن میشه انجامش داد
چه کاری هست که گوشیها رو در گیره این کار کرد؟
--------------------------------------------------------

اينم لينک فيلمی که توسط من گرفته شد
http://rapidshare.com/files/416899950/VIDEO0091.3gp
10 بار دانلودش پر شده یه بار دیگه آپ کن

آخرین ویرایش:
يك گروه هم دارن سعي ميكنن تا يك open hardware براي psjb طراحي كنن.

We saw the news for PSGroove and I convinced atommann to use his avr skills to design open hardware for PSGroove to stop pirates from profiting. Our goal is to sell the open hardware at cost to anybody who wants it.
Here is a alpha design created on geda. We will let you guys know when the final design is done and the price seems to be around 3 dollars each
كه احتمالا قيمتش حدود 3 دلار ميشه

این لیست بازی هایی که با این روش کار میکنه
این PES لعنتی انگار جواب نمیده
این لعنتی خیلی کم حرص میده ما رو! حالا کپی هم نمیشه!

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or