PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
من خودم این برد رو فردا صبح زود میسازم و سریعا اطلاعات کافی رو به شما میدم

اموزش برای N900
Code:
[INDENT]So here’s how it works.. download the .tar.gz, extract  it, copy the files to your n900 (with scp, into /root), then ssh into  your N900 and type : ./psfreedom-enable.sh
 Then you can follow the usual procedure, unplug the PS3 from power,  plug in the N900, connect the power to the PS3, then press power and  *quickly* press the eject button… Then just let the magic happen!
 Once you’re done or want to revert back to the normal operation mode  of the N900 (or to charge it) run the command ./psfreedom-disable.sh
 In the future, we’ll have a nice package to install, a GUI  application, I’ll make use of the LEDs to show you the status of what  it’s doing, and i’ll have it auto-revert to mass storage mode, so you  can use your N900 not only to enable homebrew but also to store your  homebrew!
 See you tomorrow! Good night!
 KaKaRoTo
[/INDENT]

کاملا درسته. به همین دلیله که من معتقدم با تغیرات در میکروکنترلر های usb های معمولی میشه این برد رو شبیه سازی کرد. دردسرش بیشتره به همین دلیل کسی تاحالا دنبالش نرفته.
موافقم باهات ،کاملا درسته فرمور اکثرشون رو میشه عوض کرد ولی کنترلر اونها هم تنوع نسبتا زیادی داره و نتیجه محدود به بعضی مدلهای حافظه یو اس بی میشه، ولی کاملا انجام پذیره.

mahab عزیز اینارو میدونم!کار نمیکنه!منتظر دوستان تست کنن بعد!

آقایون N900 یافت شد .
لینک دانلود برنامه رو کسی داره ؟
یکی دانلود کردیم اما درست نبود .

دوستان روی گوشیه دیگه ای به جز N900 میشه این کارو انجام داد؟
من یه Galaxy s دارم سیستم عاملش آندرویده.
اگه میشه که بگید انجام بدم...

دوستان روی گوشیه دیگه ای به جز N900 میشه این کارو انجام داد؟
من یه Galaxy s دارم سیستم عاملش آندرویده.
اگه میشه که بگید انجام بدم...
با گوشی های آندروید میشه انجامش داد

من یک چیزو متوجه نشدم!
حالا با حکم دادگاه استرالیا مبنی بر غیر قانونی بودن psjailbeak این محصول فقط در استرالیا ممنوع میشه یا کلا در سطح جهان؟؟
چون هر چی باشه اونایی که هکش کردن بهتر میتونند بعدا با فریمورهای جدید SONY که قراره برای این مسئله ارائه میشه مقابله کنند...حالا درسته تقریبا همه روش هک کنونی این دستگاه رو فهمیدن ولی اگه قرار باشه چیزی دست مبتکرهای اصلی این پروژه رو نگیره خوب دیگه دنبالش رو هم نمیگیرند ممکنه بعدا این دانگلها با یکم تغییر نرم افزاری SONY دچار مشکل بشن!!

آقا هومن اگه میتونید ، فایل مورد نظر برای ریختن توی گوشی رو برای دانلود بزارید ، چون لینکی که دادید رو نمیتونم وارد بشم. شاید تونستم گوشی یکی از دوستان رو بگیرم و یه امتحانی بکنم.
ممنون

بفرمایید

لینک

اینطور که بوش میاد، تا چند ساعته دیگه قراره یه ورژن برای PSP هم بیاد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or