Prototype : Xbox360 Thread

در کل دوستان به نظر من خیلی بد هستش که همه چیز رو تو گرافیک میبینید. بعضی بازی ها داستان خوبی دارن بعضی ها گیم پلی فوق العاده دارن و بعضی هم فقط گرافیک دارن. البته بعضی ها هم هر سه تا رو دارن:biggrin1: البته موسیقی تاثیر گذار بازی ها رو هم نباید فراموش کرد.

هر دوشون اینقدر بی گرافیکن که نمیشه برتری محسوسی توشون دید :biggrin1:
بابا گرافیک رو بیخیال .. گیم پلی رو بچسب .. در ضمن به نظرم این بازی با دسته بیشتر
حال میده :love:

بعد از مدت ها بالاخره یه بازی بهم چسبید:biggrin1:
استفاده از قدرت های الکس در طول بازی و مراحل داستانی خیلی لذت بخش هست و روند بازی هم بنظرم طوری نیست که از بازی خسته بشید
در مورد گرافیک هم, به تعداد ابجکت های روی صفحه دقت کنید که اغلب اوقات زیاد هستن و همشون هم قابلیت تخریب دارن.به هر حال اینا نیاز به پردازش دارن ... هرچند خودم دوست داشتم طراحی اتومبیل ها و فیزیک اشون یکم بهتر باشه ولی خب همینجوری ایش هم قابل قبوله
کلا بنظرم تاخیری که این بازی خورد به نفع بازی بود و کار radical games هم جواب داده

من امروز تازه بازی رو شروع کردم بنظر من خیلی خوب و جذاب هست و به همه توصیه میکنم بخرید اگه تا حالا نخریدید
گرافیکشم برای یه بازی OPEN WORLD بد نیست
بنظر من بهترین بازی هست که طی 2 ماه گذشته عرضه شده

به نظر من این اولین بازی که آدم توش احساس قدرت میکنه
من که بهم چسبید
قشنگ بعد هر ماموریت نیروهام وآپدیت میکنم و دیگه هیچی حالیم نیست.
:devil::ranting:

بازي اگه به خواي فقط ماموريت هاي اصلي رو بري خيلي خيلي زود تموم ميشه . البته بازي ماموريت اصلي يا فرعي نداره اون سبز ها كه ماموريت حساب نميشه ولي در كل بازي خوبي بود .

بچه ها اگه میشه ارزش بازی کردن و درجه سختی رو از 1 تا 10 مشخص کنید ممنون میشم.
به نظر من
ارزش 8.5
سختی7
بازی خیلی خوبه و تا آخرین مراحل جذابیت خودشو حفظ میکنه
ما موریت های جانبیشم یه سریش خیلی سرگرم کنندس
گرافیکشم بر خلاف نظر بعضی دوستان به نظر من نسبت به جزئیات محیطها مثل تعداد آدم های تو هر خیابون و تعداد ماشین ها خیلی خوبه
شخصیت بازی حتی سربازها و ماشینها هم انیمیشن های خوبی دارن
فقط یه مشکلی هست به نظر من طراحی بعضی مراحل نسبت به داستان یه مقدار سطحی کار شدن

خوب من یه مدت fallout 3 بازی می کردم و الان که این بازی رو انجام دادم، واقعا احساس خوبی پیدا کردم. البته این دو تا ، سبکشون کلا فرق می کنه ولی توی حال و هوای fallout 3 ، آدم احساس فلاکت و بدبختی می کنه ولی اینجا قدرت محضه.

راستش رو بخواید گرافیک برای من خیلی مهم نیست، با وجودی که یه LCD داریم، معمولا با تلویزیون CRT توی اتاق خودم بازی می کنم و همین کلا گرافیک اکثر بازی ها رو میاره پایین. گیم پلی بازی باید خوب باشه، که به نظر من از بیست ، 18 رو میگیره. واقعی گرایی بازی یه مقدار کمه ، مثلا وقتی به شکل سربازای BW در میاید، اگراز صد کیلومتری هم روی زمین فرود بیاید، بازم شما رو خودی حساب می کنن!

ولی در کل من ازش خوشم اومده.

منم تموم کردم اما جدا میگم اینقدر این چند ماهه بی بازی بودین از این بازیه متوسط هم اینقدر تعریف میکنید!
به نظر من که کاملا متوسط بود! در حد 7.0!

منم تموم کردم اما جدا میگم اینقدر این چند ماهه بی بازی بودین از این بازیه متوسط هم اینقدر تعریف میکنید!
اين يکی رو راست ميگه ;) .... از بس اين چند وقته بازی خوب نيومده که اکثراً با اين عنوان که نسبتا معمولی هستش اين همه تعريف شه :eek:
من خودم کامل بازی نکردم .... تو کامپيوتر دوستم يه مقدار بازی کردم ... به نظرم بد نيست ولی خيلی هم تاپ نيست .... تا خودم رو 360 بازی کنم ببينم چيزه خاصيه يا نه ؟؟؟؟

خو ممد براتون Infamous منتشر شده شادیا :biggrin1: برا بچه هایی که 360 دارن بهترین بازی red faction بود تازه اونم به مذاق بعضیا خوش نمیاد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or