Prototype : Xbox360 Thread

خو ممد براتون Infamous منتشر شده شادیا :biggrin1: برا بچه هایی که 360 دارن بهترین بازی red faction بود تازه اونم به مذاق بعضیا خوش نمیاد !
گفتی INFAMOUSکبابم کردی :( .... آره واقعاً بازی توپيه من که منتظرم ارزون بشه برم بگيرم ;) ... ارزون شو ديگه :mad:
به همه دوستان هم سفارش ميکنم بگيرن ... من يه تجربه 5 دقيقه اي داشتم .... عجب بازی خوفی !!!؟ :eek:

خوب حالا دیگه بهتره بحث بازی های انحصاری PS3 رو تو انجمن های Xbox نکنید تا باز دعوا نشه:biggrin1: به همین گفتگو در مورد Prototype بپردازید بهتره

:blushing: ok .... sorry
از اين به بعد فقط بحث درباره PROTOTYPEنه بازی ديگه اي ;)
مشکلی نیستش فقط این جوری بشه بهتره
خب تموم شدم ! خیلی خیلی جالب بود ! این بازی و Xmen از بهترین های این مدت بودند ...
نوید واقعا تموم شدی:biggrin1: تو مردی:biggrin1: واقعا متاسفم این رو شنیدم تو Boss آخر شهید شدی؟:biggrin1: صفحه قبل گفته بودی مشکلی داری پس حل شد خدا رو شکر.:biggrin1:

نوید واقعا تموم شدی:biggrin1: تو مردی:biggrin1: واقعا متاسفم این رو شنیدم تو Boss آخر شهید شدی؟:biggrin1: صفحه قبل گفته بودی مشکلی داری پس حل شد خدا رو شکر.:biggrin1:

بابا خیلی ناجور بود اون آخرش :biggrin1: اعصابمونو بهم ریخت ! تازه شانس آوردم کشتمش !

بازی Achieve خوب میده اما خیلی وقت گیره ...

ولی انصافا این غول آخره اینقدر اعصابمو خورد کره بود که وقتی می خواستم بخوابم خواب غول آخر بازی رو می دیدم :biggrin1: ولی آخر با عملیات یازده قدر با شعار یا زهرا کشتمش:laughing:
به کسایی که دو دلن بازی رو بگیرن یا نه توصیه می کنم که بگیرن چون بازیه زیبایی هست

امروز دو ساعت طول کشید تا تونستم مراحل فرعی تا اونجایی که دکتر دوباره حالش رو خوب میکنه برم
آخه جایی که یه یارو بهalexتزریق میکنه دیگه هیچ نیرویی نداشتم مجبور شدم مراحل اصلی رو تا جایی که حالش خوب میشه رو یسره برم
بعضی مراحل فرعی خیلی سخته

به کسایی که دو دلن بازی رو بگیرن یا نه توصیه می کنم که بگیرن چون بازیه زیبایی هست
من فقط به خاطر گرافیکش دو دلم ولی امروز حتما می خرم .

این بازی چند ساعت گیم پلی داره ؟

من فقط به خاطر گرافیکش دو دلم ولی امروز حتما می خرم .

دوست عزیز خفه کردی ما رو با این گرافیک!!! اگه همه چیز گرافیک بود که به جای بازی می رفتیم انیمیشن باکیفیت نگاه می کردیم، اگر فقط به خاطر گرافیک دودلی ، من میگم بخر اگه بد بود با من!

دوست عزیز خفه کردی ما رو با این گرافیک!!! اگه همه چیز گرافیک بود که به جای بازی می رفتیم انیمیشن باکیفیت نگاه می کردیم، اگر فقط به خاطر گرافیک دودلی ، من میگم بخر اگه بد بود با من!
برادر من حالا چرا می زنی ! منم که گفتم امروز می خرم !!!!!:biggrin1:

با ماموریت های جانبی 10-12 ساعت.
بدون ماموریت های جانبی حدود 6 ساعت.
البته طبق گفته ی دوستان هست این اعداد. من بازی رو همین امروز سفارش دادم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or