Prototype : Xbox360 Thread

توجه کردین اصلا آبجکت ها بعضیاشون چقدر اهدافشونن مسخره بود! یه تانک پیدا کن منو از اینجا ببر بیرون!این یارو خودش 50 تا تانک رو حریفه اون موقع می گه فقط با تانک میشه از اینجا فرار کنیم! lol
این سرباز ها زیادی اسکول نبودن که من جلوشون فرماندشون رو کنسیوم(!) می کردم ولی عین خیالشون نبود یا مثلا از یه دیوار 10 متری جلوشون می پریدم بهم شک هم نمی کردن!
گرافیکش که دیگه جای بحث نداره.
نمی دونم چرا این بازی با این همه اشکال که اینا فقط 2-3 تاشون بود این نمرات رو گرفت!اخه هر چی هم فکر می کنم نمی شه ازین اشکالات چشم پوشی کرد

سلام
آقا تو 50تا تانک رو حریفی اون بیچاره که میخواد فرار کنه که 50تا تانک حریف نیست
تازه سربازا اسکول نیستن وقتی خود بلک واتچ ها هم سرباز های جهش یافته دارن به تو که فرمانده ای چطور شک کنن(یک حرفی میزنی ها) تازه اگه تو ردت پایین باشه بری پیش یک رده بالا میفهمه میگی نه امتحان کن.

بچه ها سلام من ميخوام اين بازي را بخرم ولي ميخواستم بدونم گرافيك بازي در چه سطحيه (با كدام بازي ها ميتوان هم سطح دانست) ؟؟؟ ممنون

بچه ها سلام من ميخوام اين بازي را بخرم ولي ميخواستم بدونم گرافيك بازي در چه سطحيه (با كدام بازي ها ميتوان هم سطح دانست) ؟؟؟ ممنون

سلام ... :smile:
گرافیک بازی خوبه ولی عالی نیست ...
اصلا گرافیک مهم نیست تو این بازی گیمپلی بازی مهمه که اونم معتادت میکنه ... :love:
حتما بخرش ...

اگه حوصلت می کشه آبجکت ها تکراری رو یه 13-14 ساعتی بازی کنی و همه چی رو بتروکونی و با گرافیک ضعیف بازی کنار بیای برو بخر.در کل 50-50 هست.ممکنه عاشقش بشی یا ممکنه مثل من حالت از دیدن مرسر بهم بخوره

سلام
آقا تو 50تا تانک رو حریفی اون بیچاره که میخواد فرار کنه که 50تا تانک حریف نیست
تازه سربازا اسکول نیستن وقتی خود بلک واتچ ها هم سرباز های جهش یافته دارن به تو که فرمانده ای چطور شک کنن(یک حرفی میزنی ها) تازه اگه تو ردت پایین باشه بری پیش یک رده بالا میفهمه میگی نه امتحان کن.
شما یه حرفایی می زنی ها یه شیلد بگیره روی سر دختره با 2 تا پرش و پرواز هوایی کیلومتر ها از منطقه دور شده:biggrin1:
من که نگفتم سرباز ها جهش یافته نیستن!گفتم جلوشون می گیری فرمانده رو اسراف می کنی:biggrin1: عین خیالشون نیست.حالا در مورد اون قسمت پرش حق با شما ولی این رو چی

آخرین ویرایش:
کلا ماموریت های بازی چیز خاصی نداره.یعنی همون کار هایی رو که تو حالت free roam انجام میدید از همونا هم باید تو mission ها انجام بدید ولی خوب برای من فرقی نمیکنه چون از گیم پلی سریع, سخت و پر تنش خوشم میاد(مثل Ninja gaiden)
از لحاظ گرافیکی هم انتظار نداشته باشید با این همه ابجکت توی محیط که مدام ورجه-وورجه میکنن, بازی گرافیک هم سطح با بازی های دیگه داشته باشه

اقا باس مرحله 28 قلق کشتنش رو بگید همون قرمزه که شبیه یه تیکه گوشت بزرگه و وسط خیابونه هی سنگ پرت میکنه کلی بهش ماشین پرت کردم ولی اصلا فرصت نمیده دوتا سنگ که پرت میکنه میمیرم

اقا باس مرحله 28 قلق کشتنش رو بگید همون قرمزه که شبیه یه تیکه گوشت بزرگه و وسط خیابونه هی سنگ پرت میکنه کلی بهش ماشین پرت کردم ولی اصلا فرصت نمیده دوتا سنگ که پرت میکنه میمیرم
سلام
اصلاً نزدیک نشو بهش برو از خیابون های اطراف ماشین پیدا کن و پرت کن یا هراز چندگاهی که تانک ها میان یکی Hi Jak کن و تا میتونی بهش تیر بزن تنها راهش همینه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or