Prototype : Xbox360 Thread

بچه ها من این غولرو گیر کردم !!!! :blushing:

وقتی به خواهرش میرسه و میشه اون موجود ..... 1 دونه میزنه میمیرم !!!

(بعد از اینکه اسلحه هام رو گرفتم غوله میاد !!! (منظورم بعد از خوب شدنش هست !!!)

آخرین ویرایش:
بچه ها من این غولرو که روی ناو باید بکشیش گیر کردم !!!! بازی هم وقتی میشه !!!!

چه طوری بکشمش ؟!!! :confused:
شما غول آخر رو میگی ...
بهتر از همه Airjack کردن هلیکوپتر ها و استفاده از بمب و آر پی جی و استفاده نکردن ار هلیکوپتر ها و هواپیما های پارک شده برای پرتابه ...( تا قبل از وقتی شدن) ... بعد هم زمانی که وقتی شد با پرتاب کردن هلیکوپتر ها و هواپیما های پارک کرده غوله زود میمیره .
موق باشی . ;)

اول باید Critical Mass رو تو آپگریدات وا کنی ...

با جذب کردن بیشتر از ظرفیتت وارد این حالت میشی جدا از اینکه آپگرید جونه میتونی تو این حالت از یه سری حرکات ویژه استفاده کنی ...

بچه ها اون مرحله ای که باید با تانک بریم گیر کردم :
لطفا بعد از اونجایی که باید اون ساختمان رو خراب کنی و بری تو اون دایره سفیده تا آخر مرحله رو توضیح بدید .

اگه منظورت مرحله نجات دادن خواهرس باید تانکرو اسکرت کنی تا بلخره خدمه تانک کشته میشن بعد خودت باید بقیه مسیر تانکو برسونی تا برسی دمه ساختمون هذفت بعدشم ساختمونو یه چنتا گوله خرجش کنی تمومه میری تو ساختمون و ...

اقا مرحله 20 گیر کردم . باید از یه تانک محافظت کنی فکر میکنم قسمت اخرشم وقتی تانکه وایمیسه همینجور میریزن سرت تا تانکه میترکه قلقش چیه خیلی زیادن :mad: . واقعا نمیشه دووم اورد اگه قلق خاصی داره بگید .

اقا مرحله 20 گیر کردم . باید از یه تانک محافظت کنی فکر میکنم قسمت اخرشم وقتی تانکه وایمیسه همینجور میریزن سرت تا تانکه میترکه قلقش چیه خیلی زیادن :mad: . واقعا نمیشه دووم اورد اگه قلق خاصی داره بگید .

قلقي نداره . ولي بايد سرعت عمل داشته باشي . هم با توپ بزن و هم با تير .

اونجا تا تانکه وایمیسه باید خودت سریع بپرسی سوارش شیا خودش را نمیفته ...
خودت که سوارش شی مقاومتش بیشتر میشه به این راحتیا نمیترکه

نه اونجا نیستم
فکر کنم از مراحل اولی بازیه .

یکم واضح تر بگو مثلا بگو هدفتو تو این مرحله چی نوشته خدایی چون همه مرحله هاش تقریبا مثل همه نمیتونم تشخیص بدم کجاشی!

اونجایی که باید یکی از افسر هارو Consume کنی و چهره تو تغییر بدی و بری توی پایگاه اصلی و راننده ی تانک رو Consume کنی و بعد بری بیرون از پایگاه و تانک رو بدزدی .

دوستان فکر کنم من زیاد حرفه ای هستم:biggrin1:(که این طور نیست) یا شما زیادی اماتور هستید.این بازی روی normal هم خیلی اسون هستش من بازی را بدون مردن تموم کردم یه اچیومنت 60تایی هم گرفتم.

برای Consume کردن LT+RB+X را برو پشتش بزن بدنه اینکه کسی متوجه بشه Consume می کنه

بچه ها اون مرحله ای که باید با تانک بریم گیر کردم :
لطفا بعد از اونجایی که باید اون ساختمان رو خراب کنی و بری تو اون دایره سفیده تا آخر مرحله رو توضیح بدید .
دوست عزیز این پست رو می خوندی بد نبود
من این پست اخریه رو زده بودم تا ایشون بفهمن که من کدوم مرحله هستم

دوست عزیز اصلا قصدم شما نبودین.:smile:
اون مرحله هم شما باید تانک را بیاری توی اون نقطه بعد دشمن ها را نابود کنی وبری توی اون دایره (که اول یک بمب بزن به دیوار)تموم.بعد اون زنه میاد سوار میشه.
شرمنده اگه ناراحتتون کردم:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or