Prototype : Xbox360 Thread

پدر جان یه ذره برا ما جوونا توضیح میدی منظورتون چیه ؟ بی ادبیه البته ببخشید پدرجان :d
باز تو اسپم دادی:biggrin1:
منظور ایشون این بودش که این جنگولک بازی ها از سن ما گذشته برای جون های 21 ساله قائم شهری خوبه:biggrin1:

آخرین ویرایش:
بازی برای ما که پا به سن گذاشتیم یه جورایی مسخره به نظر میرسه و جذاب نیست. ولی ممکنه برای بچه ها جذاب به نظر برسه

پس من در دوران طفولیت به سر میبرم که خیلی با بازی حال کردم :biggrin1:

ولی اوالاش خیلی مسخره بود بعد که آمدیم جلوتر دیدیم بهتر شد ! :biggrin1: الان با یه غول دارم میجنگم کلی علافم کرده ! سگ جونه ! خیلیم ابعادش بزرگه :biggrin1:

ولی با این زامبی کوچولو موچولو ها که میجنگی خیلی حال میده ! فوت میکنیشون ولو میشن :biggrin1: آدم احساس قدرت میکنه :cool:

بازی برای ما که پا به سن گذاشتیم یه جورایی مسخره به نظر میرسه و جذاب نیست. ولی ممکنه برای بچه ها جذاب به نظر برسه
شوخی بود دیگه نه ؟؟
.......................
خوب بازی رو برای بار دوم هم تموم کردم... واقعا بهترین بازی 2009 بدون شک -تا این لحظه- و یکی از بهترین بازیای این نسل بود... کلا یه چند وقتی بود دیگه هیچ بازیی رو دو سه مرحله بیشتر حوصله نمیکردم برم ولی واقعا این بازی برای من حداقل چیز متفاوتی بود !!

سلام
ما که انقدر تعریف بازی رو شنیدیم داریم میمیریم. اگر این رفیقمون لطف کنه بازی رو بیاره ما هم می ریم تا اخرش. امیدوارم طوری باشه که به پاسگاه های پلیس حمله کنه و پلیس و مردم بیچاره رو بکشه. چون خیلی حال می ده

من 3 روز پیش بازی رو تموم کردم خیلی با حال بود ولی مرحله اخرش یک مقدار سخت بود.چون اخرش زمان کمی میده که اون super hunter رو بکشیم قبل از اینکه بمب منفجر بشه.

من گیر کردم.
اونجام که بقل یه ساختمونم و لولو میاد بیرون.
بعد از دمویی که یه هلیکوپتر میاد و یه مرده به ما نگاه میکنه و میره.
بعد همه میریزن سرمون.
چی کار کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or