Prototype VS inFAMOUS

با کدام یک بیشتر حال کردید؟

• Prototype

رای‌ها: 45 39.1%
  • inFAMOUS

رای‌ها: 70 60.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    115
  • نظرسنجی بسته شده است .
من هر 2 بازي رو تموم كردم تو بخش قدرت هاي ويژه PROTOTYPE عاليه همه كاري ميتونيد انجام بديد و خيلي سريع تعويض قدرت انجام بديد وتمام دشمنارو به هر شكلي كه دوست داريد له و لورده كنيد اما گرافيك بازي رو بزاريد به حساب متور عهد قلقلك ميرزايي Activision كه نميخاد تا اين موتور مثل لباس كهنه پاره بشه عوضش كنه وسعت زمين بازي كم بود اما با يك دليل ميتونيم ازش بگزريم اونم اين بود كه ويروس نمي تونست از آبهاي منهتن بيرون بره.
inFAMOUS تو نگاه اول با گرافيكش همرو حتي بابام كه ميگه به خاطر اين آتاشغالا كنكور قبول نشدي رو مجذوب مي كنه وحتي مياد يك مرحله رو رد ميكنه واگه ولش مي كردم بازي رو تموم ميكرد. داستان 2بازي خوبه تنها فرقش حق انتخابه كه تو IF بهت داده ميشه اما تو PRO بهت نميده ومجبورت ميكنه برايه نجات نامزدت تو اوايل بازي كه هنوز شهر سالمه و ميشه با يك ماشين سواري فرار كنه ميگه برو از ارتش يه تانك بدزد:eek: تو هم مجبوري كلي بكش بكش انجام بدي تا به اين موهم دست پيدا كني. اما inFamous نياز به يك ادمي داره كه موقعي كه داري وست يك اكشن سريع ميجنگي به تمام كارات فكر كني بعدشم حالو حوصله كنديه بعد اكشنو داشته باشه كه من داشتم. اما كسايي رو ميشناسم كه به خاطر اين موضوع بازيو ول كردن. در كل اگه Activision به جاي حول شدن واز دست ندادن بازار بازيشو يكم بعدتر ميفرستاد بيرون ويكم رو عمق داستان كار ميكرد اين بازي بدون شك يك شاهكار ميشد. من فقط به خاطر سرعت بالاي اكشن بازي به Pro راي دادم ولاغير.

فقط در مورد Prototype عرض کنم که یکی از مزخرفترین بازیهای این چند وقته بود.(خرده نگیرید سلیقه ها متفاوته)شروع کاملا بی معنی و مسخره ای داشت میتونست بهتر باشه شخصیت اصلی بازی چکیده ای از سوپر هیروهایی مثل Hulk , Spiderman, Wolverine,Venom همینطور حرکاتش کپی اونهاست. در مواقع جنگیدن تا حدودی تکه تکه کردن و راه انداختن حمام خون جالب به نظر میومد که بعد از مدتی جذابیتشو از دست میداد. بعد از 2-3 سال کار استودیوی Radical روی این عنوان ماشالا گرافیک و فیزیک بازی در تعطیلات به سر میبرد!فقط انیمیشنهای شخصیت اصلی خوب کار شده بود از نظر روایت داستانی به نظرم نسبت به دیگر عناصر بازی بهتر و قابل تحمل تر بود.

من هیچ قصد بدی ندارم ها فکر نکینید اما شما ایا infamous رو بازی کردی
من خودم protptype رو بازی کردم و به نظرم یه شاهکار هست چون هر کار که دوست داری رو میتونی تو این بازی انجام بدی مثل پرواز و...
اما مشکلاتی نیز داره مثل گرافیک و اینکه ادم دیگه اینقدر قبلیت داره که خسته میشه و تکراری
البته به نظر من مقایسه این بازی با infamous اشتباه چون این بازی یه بازی اختصاری برای ps3 هست
مثلا باید prototype رو با spider man wed of shadows مقایسه میکردن(البته در کل این بازی قدیمی شده اما منظور اشتباه بودن مقایسه هست)
البته درسته هرکس یه سلیقه ای داره منم prototype رو دوست دارم و در کنار infamous بازی میکنم و بازی خوبیه اما نه برای مقابله به یه بازی اختصاری چون infamous

موفق باشید
مقایسه ی این دو تا خیلی هم به جاست . من هر دوشو بازی کردم .گرافیک Infamous خیلی بهتره !
داستانشم واقعا" غیر قابل پیش بینیه . از نظر Gameplay هم از prototype بهتره. اگه Infamous ، رو X360
میآمد فروشش هم بیشتر از prototype می شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or