Prototype VS inFAMOUS

با کدام یک بیشتر حال کردید؟

• Prototype

رای‌ها: 45 39.1%
  • inFAMOUS

رای‌ها: 70 60.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    115
  • نظرسنجی بسته شده است .
خیر! کسی که صرفا برای لذت بردن از خشونتش بازی میکنه دارای عقده هست!
اما یه کی هست که برای سرگرمی بازی میکنه اما بدش هم نمی یاد یه کم خشونت چاشنیه کار باشه! خوب این اشکال نداره!

به به ! همین جوری داره اطلاعاتم درباره ی رابطه ی بین عقده و خشونت در بازی بالا میره !

خب حالا یکی خشونت دوست داشته باشه بیاد بازی کنه بهتر از اینه که بره تو خیابون مردم رو تیکه پاره کنه که ! بازم نمیشه گفت کسی که خشونت دوست داره عقده ای هستش !

سلام
شما چرا میگین [prototype] از نظر داستان یک داستان کلیشه ای داره آخه این Infamous فقط یک گرافیک خوبی داره
فکر کنم یکی از باس های Infamous آب باشه:biggrin1::biggrin1:

سلام
شما چرا میگین [prototype] از نظر داستان یک داستان کلیشه ای داره آخه این Infamous فقط یک گرافیک خوبی داره
فکر کنم یکی از باس های Infamous آب باشه:biggrin1::biggrin1:

لطفا وقتی INFAMOUS رو درست بازی کردی در مورد داستانش نظر بده لطفا چون واقعا داستان خیلی زیبای داشت که دارن الان هم ازش فیلم میسازن.

Infamous چون انحصاری بود طبعا بیشتر روش کار کردن و وقت گذاشتن چون ازش انتظارات زیادی داشتن.
حالا به همه ثابت شد که Infamous بهتره!بعد چی؟همه میرن PS3 میخرن که اینو باری کنن؟طرفدار PS3 میشن؟به نظر من همون طور که مقایسه مثلا AC2 با God of War3 اشتباهه مقایسه این دو تا هم اشتباهن:smile:

Infamous چون انحصاری بود طبعا بیشتر روش کار کردن و وقت گذاشتن چون ازش انتظارات زیادی داشتن.
حالا به همه ثابت شد که Infamous بهتره!بعد چی؟همه میرن PS3 میخرن که اینو باری کنن؟طرفدار PS3 میشن؟به نظر من همون طور که مقایسه مثلا AC2 با God of War3 اشتباهه مقایسه این دو تا هم اشتباهن:smile:
نه برادر من اینطوری نیست،گیم برای سرگرمی و قاعدتاً به غیر از بحث اقتصادی هر چیزی که به این مقوله مربوط میشه جنبه ی سرگرمی داره و نظرسنجی هم یکی از این موارده...
نظر سنجی برای آشنایی با طبع و نظر کلی گیمرهای وطنیه که اتفاقاً به نظر من اگه به جنجال کشیده نشه خیلی هیجان انگیز و جالبه...

سلام نظر من
این Infamous شخصیتش چطور میتونه قهرمان باشه :confused:
آخه این نیروش برقه چطور میتونه مرد عنکبوتی شه و از در دیوار بره بالا :confused:
ولی [Prototype] اون يك ابر قهرمان هر کار بخواد میکنه حتی قابلیت stealth داره.
كاش این بازی قشنگ رو با گرافیک Infamous می ساختن اونوقت هیچکدومتون نمی گفتین [Prototype] بازی مسخره ای است.

من هر دوتا رو روی کنسول بازی کردم ولی پروتوتایپ واقعا مذخرف بود و اصلا باهاش حال نکردم.به نظر من inFAMOUS از هر جهت داستان،گیم پلی و حتی موسیقی از پروتوتایپ برتر بود و پروتوتایپ خیلی کوچیکتر از اینه که بخوایم با inFAMOUS مقایسش کنیم.این نظر منه پس خواهشا فن های X360(!!!) و طرفداران واقعی پروتوتایپ پست منو نقل قول نکنند!

باشه بازی Infamous بازی خوبی درست ولی بنظر شما یکم تکراری نیست برق. آدم خوب بودن.:sick:
من از [prototype] خوشم اومد چون نه با جهش یافته ها بود نه با بلک واتچ ها و هر دو گروه هم میریختن سرش و هیچ کاری هم نمیکردن گیم پلیش هم که عالی بود مخصوصا consume هاش آزادی عملش هم که عالی بود(قهرمان به اين میگن).
نه بیای بپری رو قطار بعد ماشین رو منفجر کنید بعد دلتون خوش باشه قهرمانی منابع برق شهر رو جذب کنی بعد دوباره بگی من قهرمانم یا تو خوشت میاد یک قهرمان بیاد برق خونت رو بگیره بعد نتونی ps3.xbox360 بازی کنی.:biggrin1::biggrin1:
البته بند آخر شوخی بود زیاد جدی نگیر:biggrin1::biggrin1:

من از [prototype] خوشم اومد چون نه با جهش یافته ها بود نه با بلک واتچ ها و هر دو گروه هم میریختن سرش و هیچ کاری هم نمیکردن گیم پلیش هم که عالی بود مخصوصا consume هاش آزادی عملش هم که عالی بود(قهرمان به اين میگن).
پروتوتایپ بازیه خوبیه در واقع بازیه خیلی خوبیه و من هم بهش از 8 از 10 می دم ( چون لذت بخشه :love: )

اما inFAMOUS یه سر و گردن از پروتوتایپ قشنگتره من بهش 9 از 10 می دم;)
شما توی بازی تغریبا همه جا انتخاب داری ولی این انتخاب مسیر داستان رو عوض نمی کنه و داستان کلی چه خوب باشی چه بد در کل تغییر نمی کنه;) اما نحوه برخورد شما با داستان عوض می شه
یعنی اگه انتخاب هات می تونه تورو یه ادم خوب جلوه بده مردم باهات مثل یه قهرمان برخورد می کنن و بعضی شخصیت های داستان هم باهات خوب رفتار می کنن ( تاثیر گذاره :-")
اما اگه بد باشی نسبت به خوب قوی تر می شی در مقابل مردم اذت متنفر می شن همه جا بهت حمله می کنن و شخصیت های داستان هم نحوه برخوردشون باهات تغییر می کنه

داستان بازی واقعا قوی و تاثیر گذاره باعث می شه به کاری که با دنیای بازی و شهر امپایر می کنی فکر کنی و تصمیم بگیری ( با این که در نهایت تاثیری در آخر داستان نخواهد داشت )
اما پایان بازی واقعا تاثیر گذار و شکه کننده هست و کاملا جذابه
من شخصا به داستان بازی نمره 10 از 10 می دم
( امیدوارم دنباله بازی زود تر تایید بشه :love:)

موتور بازی خوب عمل می کنه و بازی نرم اجرا می شه سایه ها خوب کار شدن و نور پردازی چشم نوازه اما کمی نقص داره
جزییات محیط بالا هست و درب و داغون کردن ماشین ها و محیط به خاطر همین جزییات و و فیزیک خیلی عالی و طبیعی که نقطه قوت موتور بازی به شمار میاد واقعا لذت بخشه

من به گرافیک بازی 8 از 10 می دم ( البته با توجه به این که این بازی Open world هست و مشکلات تکنیکی خاصی داره )

گیم پلی بازی فوق العاده اس شخصست بازی یه پارکو کاره ( تغریبا مثل فیت در بازی MIrorrs edge )
از دیوار و ستون ها می تونه بالا بره و در کنار اون قدرت هاش قابلیت های اونو بیشتر کردن که گردش و رفت امد توی شهر رو براش راحت تر می کنه ( در کل به عنوان یه پارکور کار خیلی حرفه ایه :cool:)

قدرت های Cole منطقی و جالبا و بین خوب و بد قدرت های متفاوتی وجود داره که در این مورد هر کسی باید حد اقل بازی رو دو بار تموم کنه یک بار به صورت کامل روی بد و یک بار به صورت کامل روی خوب :biggrin1:
ارزش دو بار بازی کردن بازی زیاده ؟!!!;)
حرکات کول ( Cole ) طبیعی و خیلی نرم هستن کمی مشکل توی اجرای انیمیشن ها هست که خیلی اذیت نمی کنه و به روند کلی بازی آسیب نمی زنه ( باگ آنچنانی نداره روی اعصاب باشه )
با قول یکی از دوستان این بازی نسبت به بیشتر بازی های هم سبکش ( Open world ) خیلی تمیز ساخته شده
( یعنی باگ خیلی مهم نداره:smile: )
گیم پلی رون و عالی هست مبارزات لذت بخش و چالش بر انگیز غول اخر ها هم خوب کار شدن اما زیاد نیستن
امتیاز من به گیم پلی بازی 9 از 10 هست ( برای این که خیالتون رو راحت کنم باید بگم سواری روی خطوط برق یا ریل یا هر کار دیگه ای می تونین بکنین اون قدر خوب ساخته شدن که ازشون لذت می برین و مشکل خاصی نداره :p)

----------------------
در نهایت باید بگو پروتوتایپ هم بازی خوبیه حتما ارزش بازی کردن داره اما هر چی هم که بگین هر کاری هم بتونه بکونه بازم عمق و جذابیتی مثل inFAMOUS رو نداره :cheesygri

منم هر 2تا رو بازی کردم (prototype رو pc) و به inFAMOUS رای دادم.
پروتوتایپ رو دیگه بازی نکردم و گذاشتمش کنار(البته نه اینکه بازی بدی باشه) ولی به خاطر اینکه با پیشنمایشهایی که از بازی دیدم انتظار دیگه ای از این عنوان داشتم که متاسفانه محقق نشد.
اما اینفیمس بحثش جداست. از نظر فنی که ricosev کاملا توضیح داد ولی داستان بازی هم بسیار جالب هست و انتخاب های سختی رو در برابر گیمر قرار میده, مثلا:
توی یه بخش از بازی باید بین زندگی تریش (دوست دختر یا همون نامزد کل) و زندگی 6 پزشک یکی رو انتخاب کنیم.

باشه بازی Infamous بازی خوبی درست ولی بنظر شما یکم تکراری نیست برق. آدم خوب بودن.:sick:
نه بیای بپری رو قطار بعد ماشین رو منفجر کنید بعد دلتون خوش باشه قهرمانی منابع برق شهر رو جذب کنی بعد دوباره بگی من قهرمانم یا تو خوشت میاد یک قهرمان بیاد برق خونت رو بگیره بعد نتونی ps3.xbox360 بازی کنی.:biggrin1::biggrin1:

يا اطلاعت كافي در رابطه با اين بازي نداري يا فن بوي هستي بابا كي گفته فقط ادم خوب باشي پس درجه evilيعني بدرو واسه عمم گذاشتن

شما که فن 360 تشریف دارید پس هر چیم بگیم InFAMUS بهتره شما باز حرف خودتو میزنی.چون اصلا بازیش نکردی.یا بهتر بگم PS3 نداری.چون اگه داشتی اون موقع تو انتخابت تجدید نظر میکردی.
هر کی جفتش رو بازی کرده میدونه کدوم بازی سرتره.و متفق القول اینفیموس رو انتخاب میکنن.فنهای 360م بخاطر اینکه دستشون بهش نمیرسه میان جانبداری میکنن فقط بخاطر اینکه روی PS3 دارها رو کم کرده باشن.انگار که دارن با یه عنوان انحصاری از مایکروسافت مقایسه میکنن:biggrin1:بابا بر اعصابتون مسلسل باشید:biggrin1:به قول یارو میگه:گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه میووووووووووو!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or