من از [prototype] خوشم اومد چون نه با جهش یافته ها بود نه با بلک واتچ ها و هر دو گروه هم میریختن سرش و هیچ کاری هم نمیکردن گیم پلیش هم که عالی بود مخصوصا consume هاش آزادی عملش هم که عالی بود(قهرمان به اين میگن).
پروتوتایپ بازیه خوبیه در واقع بازیه خیلی خوبیه و من هم بهش از 8 از 10 می دم ( چون لذت بخشه
)
اما inFAMOUS یه سر و گردن از پروتوتایپ قشنگتره من بهش 9 از 10 می دم
شما توی بازی تغریبا همه جا انتخاب داری ولی این انتخاب مسیر داستان رو عوض نمی کنه و داستان کلی چه خوب باشی چه بد در کل تغییر نمی کنه
اما نحوه برخورد شما با داستان عوض می شه
یعنی اگه انتخاب هات می تونه تورو یه ادم خوب جلوه بده مردم باهات مثل یه قهرمان برخورد می کنن و بعضی شخصیت های داستان هم باهات خوب رفتار می کنن ( تاثیر گذاره
)
اما اگه بد باشی نسبت به خوب قوی تر می شی در مقابل مردم اذت متنفر می شن همه جا بهت حمله می کنن و شخصیت های داستان هم نحوه برخوردشون باهات تغییر می کنه
داستان بازی واقعا قوی و تاثیر گذاره باعث می شه به کاری که با دنیای بازی و شهر امپایر می کنی فکر کنی و تصمیم بگیری ( با این که در نهایت تاثیری در آخر داستان نخواهد داشت )
اما پایان بازی واقعا تاثیر گذار و شکه کننده هست و کاملا جذابه
من شخصا به داستان بازی نمره 10 از 10 می دم
( امیدوارم دنباله بازی زود تر تایید بشه
)
موتور بازی خوب عمل می کنه و بازی نرم اجرا می شه سایه ها خوب کار شدن و نور پردازی چشم نوازه اما کمی نقص داره
جزییات محیط بالا هست و درب و داغون کردن ماشین ها و محیط به خاطر همین جزییات و و فیزیک خیلی عالی و طبیعی که نقطه قوت موتور بازی به شمار میاد واقعا لذت بخشه
من به گرافیک بازی 8 از 10 می دم ( البته با توجه به این که این بازی Open world هست و مشکلات تکنیکی خاصی داره )
گیم پلی بازی فوق العاده اس شخصست بازی یه پارکو کاره ( تغریبا مثل فیت در بازی MIrorrs edge )
از دیوار و ستون ها می تونه بالا بره و در کنار اون قدرت هاش قابلیت های اونو بیشتر کردن که گردش و رفت امد توی شهر رو براش راحت تر می کنه ( در کل به عنوان یه پارکور کار خیلی حرفه ایه
)
قدرت های Cole منطقی و جالبا و بین خوب و بد قدرت های متفاوتی وجود داره که در این مورد هر کسی باید حد اقل بازی رو دو بار تموم کنه یک بار به صورت کامل روی بد و یک بار به صورت کامل روی خوب :biggrin1:
ارزش دو بار بازی کردن بازی زیاده ؟!!!
حرکات کول ( Cole ) طبیعی و خیلی نرم هستن کمی مشکل توی اجرای انیمیشن ها هست که خیلی اذیت نمی کنه و به روند کلی بازی آسیب نمی زنه ( باگ آنچنانی نداره روی اعصاب باشه )
با قول یکی از دوستان این بازی نسبت به بیشتر بازی های هم سبکش ( Open world ) خیلی تمیز ساخته شده
( یعنی باگ خیلی مهم نداره:smile: )
گیم پلی رون و عالی هست مبارزات لذت بخش و چالش بر انگیز غول اخر ها هم خوب کار شدن اما زیاد نیستن
امتیاز من به گیم پلی بازی 9 از 10 هست ( برای این که خیالتون رو راحت کنم باید بگم سواری روی خطوط برق یا ریل یا هر کار دیگه ای می تونین بکنین اون قدر خوب ساخته شدن که ازشون لذت می برین و مشکل خاصی نداره
)
----------------------
در نهایت باید بگو پروتوتایپ هم بازی خوبیه حتما ارزش بازی کردن داره اما هر چی هم که بگین هر کاری هم بتونه بکونه بازم عمق و جذابیتی مثل inFAMOUS رو نداره :cheesygri